2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende şu an eşimden kiloluyum
aslında bu da benim için bir sıkıntı
hem hep incecik olmak isitiyorum
bebişim dünyaya gelsin sonra tüm incelme çalışmalarım başlayacak

biz de bi senelık evlıyız 10 kılo aldı ama dıyet yapıo spor fln yapıo sımdı cok sısmanım dıye senınkı takmıo mu hıc? benımkı 192 ve 90 kılo onu takıo mesela 85 olması gerekıomuş..

takmaya benimkide takıyooo çünkü herkes göbeğiyle dalga geçiyo ama yiyodaaa dikkat filan etmiyo

aaa ben sana ne zaman cevap vermedim :1shok: 4 kg 600 gr aldım ben 5 kg ya doğru gidiyorum yani..benneyaptımki

aman ne çoook ne çookk bide surat buruyo :mymeka:
senin kocen o soruyu sorduysa bizimkiler atsınlar kendilerini biyerden kaydirigubbakcemile3

ben bu ay hızlı kilo alıyorum kızlar siz ne durumdasınız geçen ay dikkat ettim doğrusu gramlarla kapatmıştım ama bu ay şimdiden net 2 kilo aldım ve aşacak gibiyim ve acaip iştahım var acıkıyorum baya baya...

oğlum tepişti tepişti yorulup uyudu herhal ben de uyuyım bari.. içim geçio zaten.. tabı bu sıcakta uyuyabılırsem :( hadı gorusuruz kızlar yıne..

ama bak başladım almaya böyle giderse 2 ayda bir 5 kg daha alırım ben akannehir

eee çocuk büyücek alırsın tebi
ben 1 aydır aynı kilodayım 8.5 ta kaldım bu gidişler 10 la bitiririm heralde
iyi oldu bu diyet işi iyi :CüvCüv:

ben bu ay hızlı kilo alıyorum kızlar siz ne durumdasınız geçen ay dikkat ettim doğrusu gramlarla kapatmıştım ama bu ay şimdiden net 2 kilo aldım ve aşacak gibiyim ve acaip iştahım var acıkıyorum baya baya...

ben diyetisyene başlayali 20 gün oldu..1aydır da gram almadim :lepi:

max 2 kilo daha alip doğuma öle girmeyi düşünüorum nasipse

Back
X