Benim kocamda bana geçen gün hamile kaldığımdan beri kaç kilo aldığımı sordu:S
Ha bir de sana yanisengözlerimebaksanab
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kocamda bana geçen gün hamile kaldığımdan beri kaç kilo aldığımı sordu:S
sen ne cvp verdın Fınfık..
o gun ben de sormustum ama cvp vermedın bana..:umursamaz:
aaa ben sana ne zaman cevap vermedim :1shok: 4 kg 600 gr aldım ben 5 kg ya doğru gidiyorum yani..benneyaptımki
biz de bi senelık evlıyız 10 kılo aldı ama dıyet yapıo spor fln yapıo sımdı cok sısmanım dıye senınkı takmıo mu hıc? benımkı 192 ve 90 kılo onu takıo mesela 85 olması gerekıomuş..
aaa ben sana ne zaman cevap vermedim :1shok: 4 kg 600 gr aldım ben 5 kg ya doğru gidiyorum yani..benneyaptımki
Ha bir de sana yanisengözlerimebaksanab
yok hotmail değil ben sana şimdi özelden atıyorum yine 2010 kasım anneleri msn grup adresi diye..biju hotmail mi onu yazmamışsın,ben o şeklide ekledim ama
takmaya benimkide takıyooo çünkü herkes göbeğiyle dalga geçiyo ama yiyodaaa dikkat filan etmiyo
biju hotmail mi onu yazmamışsın,ben o şeklide ekledim ama
aman ne çoook ne çookk bide surat buruyo :mymeka:
senin kocen o soruyu sorduysa bizimkiler atsınlar kendilerini biyerden kaydirigubbakcemile3
he ama art niyet aramadım ben bence tam aksi sebeple sordu çok fazla değişiklik göremedi ya ondan kaydirigubbakcemile3
benımkının bı gıdımcık gobegı var bı saka yapıp laf soyleyım dunyaya küsüyo valla :))
ama bak başladım almaya böyle giderse 2 ayda bir 5 kg daha alırım ben akannehir
ama bak başladım almaya böyle giderse 2 ayda bir 5 kg daha alırım ben akannehir
ben bu ay hızlı kilo alıyorum kızlar siz ne durumdasınız geçen ay dikkat ettim doğrusu gramlarla kapatmıştım ama bu ay şimdiden net 2 kilo aldım ve aşacak gibiyim ve acaip iştahım var acıkıyorum baya baya...