2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
etiket mi :uhm:
ben de iştahsızım ya salata ve meyve dışında bişi yiyemiyorum ben:(

takvim canım kaç haftalık oldumuzu gösteren

Selam kizlar nasilsiniz? Aralik olucam insallah ama belli olmaz bebisim sabirsiz cikarsa belki kasim ayi sonunda gelir ve bende kasim annesi olurum :9

selam canım. bebişlerimiz sağlıkla gelsinler yeter ki annelerine :emir_bebek:

selam arkadaşlar sağlık ocağına gittim bugün. ordan da bir arkadaşıma uğradım anca eve geldim dışarsı süpperr...

bilgilerimi aldılar, bir sürü soru sordular. tansiyonuma baktılar kilomu falan ölçtüler. 17 hazirana aşı günü verdiler (tetanoz aşısı olacakmışım) ve her ayın 1 inde geliceksin dediler..

selam arkadaşlar sağlık ocağına gittim bugün. ordan da bir arkadaşıma uğradım anca eve geldim dışarsı süpperr...

bilgilerimi aldılar, bir sürü soru sordular. tansiyonuma baktılar kilomu falan ölçtüler. 17 hazirana aşı günü verdiler (tetanoz aşısı olacakmışım) ve her ayın 1 inde geliceksin dediler..

ne kadarlık hamilesin tetanoz aşısı değince merak ettim

Selam kizlar nasilsiniz? Aralik olucam insallah ama belli olmaz bebisim sabirsiz cikarsa belki kasim ayi sonunda gelir ve bende kasim annesi olurum :9

kuşum hoşgeldinnnn

aa hiç duymamıştım

bafocum özelden msj atamıyorum,yeni üyeyim...beni de eklersen sevinirim
yaşım 30 , kilom 53, hamiş kaldığım tarih:8 şubat,
bebişimin geleceği tarih (inşallah):15 kasım

bende haziranda tetanoz aşısı olucakmışım banada 7 hazirana gün verdilerr

yakızlar benım 7 haftalık oldu bugün hiç mıde bulantım yada başka bir rahatsızlıgım olmadı bir arada şişkınlık oluyor acaba bundan sonra olur mu
canim bendede yok merak etme heralde herkeste farkli oluyor:1hug:
günaydın kızlar.nasılsıznız.ben iki gündür iyiydim bulantım yoktu fazla.bugün gene bulatıyla kalktım.Azımı açrsam çıkarıcakmışım gibi oluyo.Kalp atşlarınıda duymadım.Çökük bi dururumdyım kızlar senağlamasenağlama
canim üzülme kalp atisini duymasanda miden bulaniyormus iyiye isaret insopuyorumnanaktan
http://www.meleksesleri.com/ acaba bundan alsakk abartmışmı oluruz
valla bende istiyorum randevu günü gelmek bilmiyor evde rahat rahat dinlerdikkaydirigubbakcemile3
herkese günaydın 6+4 günlük hamileyim ama ne bulantı ne baş dönmesi yok bende sizinkiler nezaman başladı
canim bende sendenim bulantim yok bundan sonrada olmaz heralde
Bugün 8+ 4 üm. Dün akşamdan beri kanamam var. Tam kan rengi değil kahverengi. Azalma daha olmadı. Bugün daha çok sanki. Benim sadece 4 haftalıkken böyle olmuştu ama çok az gelmişti yerleşme kanıymış. Doktor ilacı 3 e çıkardı ve dün gece de vajinaya bi tane ilacı yerleştir dedi. Ne ki bu şimdi acaba. Ama ağrım falan yok.
canim bol su ic ve dinlen insallah gecer:teselli:
merhabalar bugün kontrolümüz vardı
bebeğimin kalp atışlarını duyduk şükürler olsun
opuyorumnanaktan
tatlim gözün aydin darisi bize:lepi:
bende haziranda tetanoz aşısı olucakmışım banada 7 hazirana gün verdilerr

bu asiyi yaptirmak mecburmu canimCADIARZU

merhaba arkadaşlar.ya ben sağlık ocağına kayıt olmadım.ne de olsa hastanede kontrollerimi oluyorum aylık diye.onun yanında buna da gerek varmı ki

merhaba arkadaşlar.ya ben sağlık ocağına kayıt olmadım.ne de olsa hastanede kontrollerimi oluyorum aylık diye.onun yanında buna da gerek varmı ki

bizim burdaki hemşire ark lara sormuş içinizde hamile olan varsa kayıt yapalım diye bnm oldugmu bilmedikleri için yok demişler
sağlık ocakları neden kayıt yaparlar ki ben anlayamadım
bu arada bnm hiç bulantım yok:(

bizim burdaki hemşire ark lara sormuş içinizde hamile olan varsa kayıt yapalım diye bnm oldugmu bilmedikleri için yok demişler
sağlık ocakları neden kayıt yaparlar ki ben anlayamadım
bu arada bnm hiç bulantım yok:(

cnm sen kaydını yaptır bence çok ilgileniyorlar belirli aralıklarla kan sayımı yapıyolrar bazı tahlillerin için hastaneye gitmen gerekmiyor.hamileliğinin belirli aylarındada yapılması gereken aşılarını falan yapıyolar tabi sen bilirsin ama baya ilgileniyorlar

cnm sen kaydını yaptır bence çok ilgileniyorlar belirli aralıklarla kan sayımı yapıyolrar bazı tahlillerin için hastaneye gitmen gerekmiyor.hamileliğinin belirli aylarındada yapılması gereken aşılarını falan yapıyolar tabi sen bilirsin ama baya ilgileniyorlar

tesekkürler blue monncum acıkcası gereksiz görmüştüm ben de zaten özel olarak dr a görüneceğim diye
madem öle ilgileniyorlar aşı yapıyorlar neden olmasın
kusura bakmayın daha yeni yeni öğreniyorum bazı şeyleri:utangac:

Back
X