8 haftadan sonra başalar diyor herkes mide bulantısı merak ettim Allaha şükür benim yok bende 7+6 :)
olmasın ya.bşver çokda güzel bişi değil kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 haftadan sonra başalar diyor herkes mide bulantısı merak ettim Allaha şükür benim yok bende 7+6 :)
bu seferde insan acaba bende bi sorun mu var neden midem bulanmıyor diyor
etiket mi :uhm:
ben de iştahsızım ya salata ve meyve dışında bişi yiyemiyorum ben![]()
Selam kizlar nasilsiniz? Aralik olucam insallah ama belli olmaz bebisim sabirsiz cikarsa belki kasim ayi sonunda gelir ve bende kasim annesi olurum :9
bu seferde insan acaba bende bi sorun mu var neden midem bulanmıyor diyor
ben de aynne ölee düşünüyorum
ben de aynne ölee düşünüyorum
senindemi hiç bulantı yok aslında iyi bir durum ama insan merak ediyor iştea.s
Gripin sen diyet mi yapıosun hamile hamile, o ne etiketi öyle :S
Bu arada herkese merhabaaa
takvim canım kaç haftalık oldumuzu gösteren
selam canım. bebişlerimiz sağlıkla gelsinler yeter ki annelerine![]()
selam arkadaşlar sağlık ocağına gittim bugün. ordan da bir arkadaşıma uğradım anca eve geldim dışarsı süpperr...
bilgilerimi aldılar, bir sürü soru sordular. tansiyonuma baktılar kilomu falan ölçtüler. 17 hazirana aşı günü verdiler (tetanoz aşısı olacakmışım) ve her ayın 1 inde geliceksin dediler..
ne kadarlık hamilesin tetanoz aşısı değince merak ettim
Selam kizlar nasilsiniz? Aralik olucam insallah ama belli olmaz bebisim sabirsiz cikarsa belki kasim ayi sonunda gelir ve bende kasim annesi olurum :9
selam arkadaşlar sağlık ocağına gittim bugün. ordan da bir arkadaşıma uğradım anca eve geldim dışarsı süpperr...
bilgilerimi aldılar, bir sürü soru sordular. tansiyonuma baktılar kilomu falan ölçtüler. 17 hazirana aşı günü verdiler (tetanoz aşısı olacakmışım) ve her ayın 1 inde geliceksin dediler..
bende haziranda tetanoz aşısı olucakmışım banada 7 hazirana gün verdilerrselam arkadaşlar sağlık ocağına gittim bugün. ordan da bir arkadaşıma uğradım anca eve geldim dışarsı süpperr...
canim bendede yok merak etme heralde herkeste farkli oluyor:1hug:yakızlar benım 7 haftalık oldu bugün hiç mıde bulantım yada başka bir rahatsızlıgım olmadı bir arada şişkınlık oluyor acaba bundan sonra olur mu
canim üzülme kalp atisini duymasanda miden bulaniyormus iyiye isaret insopuyorumnanaktangünaydın kızlar.nasılsıznız.ben iki gündür iyiydim bulantım yoktu fazla.bugün gene bulatıyla kalktım.Azımı açrsam çıkarıcakmışım gibi oluyo.Kalp atşlarınıda duymadım.Çökük bi dururumdyım kızlar senağlamasenağlama
valla bende istiyorum randevu günü gelmek bilmiyor evde rahat rahat dinlerdikkaydirigubbakcemile3http://www.meleksesleri.com/ acaba bundan alsakk abartmışmı oluruz
canim bende sendenim bulantim yok bundan sonrada olmaz heraldeherkese günaydın 6+4 günlük hamileyim ama ne bulantı ne baş dönmesi yok bende sizinkiler nezaman başladı
canim bol su ic ve dinlen insallah gecer:teselli:Bugün 8+ 4 üm. Dün akşamdan beri kanamam var. Tam kan rengi değil kahverengi. Azalma daha olmadı. Bugün daha çok sanki. Benim sadece 4 haftalıkken böyle olmuştu ama çok az gelmişti yerleşme kanıymış. Doktor ilacı 3 e çıkardı ve dün gece de vajinaya bi tane ilacı yerleştir dedi. Ne ki bu şimdi acaba. Ama ağrım falan yok.
tatlim gözün aydin darisi bize:lepi:merhabalar bugün kontrolümüz vardı
bebeğimin kalp atışlarını duyduk şükürler olsunopuyorumnanaktan
bende haziranda tetanoz aşısı olucakmışım banada 7 hazirana gün verdilerr
merhaba arkadaşlar.ya ben sağlık ocağına kayıt olmadım.ne de olsa hastanede kontrollerimi oluyorum aylık diye.onun yanında buna da gerek varmı ki
bizim burdaki hemşire ark lara sormuş içinizde hamile olan varsa kayıt yapalım diye bnm oldugmu bilmedikleri için yok demişler
sağlık ocakları neden kayıt yaparlar ki ben anlayamadım
bu arada bnm hiç bulantım yok![]()
cnm sen kaydını yaptır bence çok ilgileniyorlar belirli aralıklarla kan sayımı yapıyolrar bazı tahlillerin için hastaneye gitmen gerekmiyor.hamileliğinin belirli aylarındada yapılması gereken aşılarını falan yapıyolar tabi sen bilirsin ama baya ilgileniyorlar