2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar hamile olduktan sonra eşinizle ilişkiniz ne şekilde devam etti.????

benim eşim yasakladı. zaten bana kalsa da öyle yapardım. zaten 2 yıl uğraştık. 3 kez aşılama yaptırdık olmadı. sonra kendiliğinden geldi bebiş. riske atmayalım dedik.

Herkese günaydın! bebeğini kaybeden arkadaşlarımız var, onlar için o kadar çok üzüldüm ki... Daha yaşları çok genç ve önlerinde o kadar uzun bir yol var ki şimdide kendilerini 'neden' deyip harap etmesinler. Herşey de bir nasip ve kısmet vardı. Eminim ki zamanı gelince yüzleri gülecektir.

günaydın arkadaşlar....bebeğini kaybeden arkadaşlara çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun..Allah birdaha yaşatmasın...üzülmeyin ne olur Allaha dua edelim sadece,,en kısa bir daha verecektir inşallah...

yaaa ben kasımda dogum yaptım ama aranızda olmak ıstıyorummmm
walla o gunlerımı hatırlıorum mutlu oluyorum
cok endıselı gectı ama yınede guzeldı...şimcik dorugum yanımda ama ne bılem guzeldı beeee

kızlar benım kasıklarım dakı batmalar geçtı.... ama bulantı var..kasık batmasının geçmesi normal mı

sunways riskli 3 ay gemiş 9 ay bitmiş doğum yaşanmış benim yerimede kokla kuzunu..

koklarım cnaımcım
benım 9 ay rısklı gectı kanamalarım kasılmalarım..çünkü ben çift rahımlıyım yanı benım hamılelık we dogumum mucızeye yakın bişeydı canımcımmmm

Arkadaşlar bende yeni katıldı aranıza bi sorum olacak 6+2 haftalık hamileyin sabah pembemsi akıntım geldi.ilk defa oluyor çok korktum moralım çok bozuk...dr. da ulaşamadım sizde böyle olan varmı???

hoşgelmüşsün canım, yolculuk uzun:))))

uzun gıbı gelıyooo ama ınanın cok kısa yaa
ama dogum sonrası gercekten uzun ve zor sımdı bu gunlerın tadını cırkartınnn uyuyunnnnnnn gezınnnnnnnn yıyın ıcın ohhh benden tawsıyeeekaydirigubbakcemile4

sağolun kızlar benim lekelenmelerim oluyor çok tedirginimm Rabbim kucağımızı boş bırakmasın..:1no2:

kızlar benide silin benim bebeğimin kalbi durmuş 9 haftalıkken 3 gün önce bende pazartesi kürtaj olucam Allah hepimize hayırlı evlatlar versin büşra kürtaj nası bişe kaç dakka sürüyor bana anestezi vercez dediler yanında birşey götürdün mü merak ettiğimden soruyorum, Allah sana da sabır versin..
Canım ben anestezi istemedim uyuşturdu ama herşeyi hissettim çok acı çektim vakumla çekiyo 5 dakka ancak sürüyo beni apar topar aldılar kürtaja eve gidemedim hazırlıksızdım canım bence anestezi al ben çok pişman oldum istemediğime benim bebeğim 8 haftalıkti her bi parçasını gördüm aklımdan çıkmıyo o yüzden çok pişman oldum bayılmadığıma.

moralini bozma ilayelif!aynı durumu yaşamadım ama;dikkatli ol,dinlen!allah ın izniyne inşallah bişey olmaz!:)dr.a sormayı da ihmal etme yine de..

Back
X