Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hamile olduktan sonra eşinizle ilişkiniz ne şekilde devam etti.????
belirgin bi bulantı yok,ara ara hafif oluyo!sizlerin durum nedir?
canim hosgeldin aramiza a.s.insallah bebegin seninle kalir bizimkilerde bizlerle kalir:Saruboceq::Saruboceq
hoşbulduk canım inşalaah bir aksilik olmaz ve paylaşımlar yaparız burada
sunways riskli 3 ay gemiş 9 ay bitmiş doğum yaşanmış benim yerimede kokla kuzunu..
kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza inşaallah bebeğim beni bırakmazsa kasım annesi olucam..
hoşgelmüşsün canım, yolculuk uzun:))))
Canım ben anestezi istemedim uyuşturdu ama herşeyi hissettim çok acı çektim vakumla çekiyo 5 dakka ancak sürüyo beni apar topar aldılar kürtaja eve gidemedim hazırlıksızdım canım bence anestezi al ben çok pişman oldum istemediğime benim bebeğim 8 haftalıkti her bi parçasını gördüm aklımdan çıkmıyo o yüzden çok pişman oldum bayılmadığıma.kızlar benide silin benim bebeğimin kalbi durmuş 9 haftalıkken 3 gün önce bende pazartesi kürtaj olucam Allah hepimize hayırlı evlatlar versin büşra kürtaj nası bişe kaç dakka sürüyor bana anestezi vercez dediler yanında birşey götürdün mü merak ettiğimden soruyorum, Allah sana da sabır versin..