Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer doktor içine sinmediyse kesinlikle değiştir canım..bendede bel ağrısı ve batma gitti..batma sadece hapşırırken birde tuvalete sıkıştığım zaman oluyor..kusmam da sadece saba 1 kez oldu..ama bugün tüm gün tiksindim yemeklerden içim bulanıyor sadece bir anda geliyor bir anda kesiliyor..bende ilk gittiğimde 4+3 tüm o zaman bişe görmedi dr ama bana da ilişki yasağı koydu hatta dinlenmene bak dedi şuan folic plus kullanıyorum ve daha önce düşüğüm olduğu için progestan kullanıyorum..progestanı yatmadan önce alıyorum yoksa sarhoş ediyor![]()
bijoux canım benım yarın 5+4 olacak görebilirmiyim acaba.. kalp seside olur mu???
asenam ben çıktım cnmm haberlerini bekliyorum inşallah görürsün bebişi öptümm
kızlar sağolun çok zor bi durum allahım kimseye yaşatmasın
kızlar benide silin benim bebeğimin kalbi durmuş 9 haftalıkken 3 gün önce bende pazartesi kürtaj olucam Allah hepimize hayırlı evlatlar versin büşra kürtaj nası bişe kaç dakka sürüyor bana anestezi vercez dediler yanında birşey götürdün mü merak ettiğimden soruyorum, Allah sana da sabır versin..
bafo beni listeden silermisin canım çünkü bebeğim öldü dün kürtaj oldum çok üzgünüm.
çok üzüldüm kızlar.allah ikinizede en kısa zamanda yeniden nasip etsin.çok zor ben iki defa yaşadım kayıp.allah sabır versinkızlar benide silin benim bebeğimin kalbi durmuş 9 haftalıkken 3 gün önce bende pazartesi kürtaj olucam Allah hepimize hayırlı evlatlar versin büşra kürtaj nası bişe kaç dakka sürüyor bana anestezi vercez dediler yanında birşey götürdün mü merak ettiğimden soruyorum, Allah sana da sabır versin..