Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İNŞ CNM DUYARSIN.:Saruboceq: bu heycan beklyiz çok zor ama çok hızlı geçiyo vakit
kizlar benim randevum yarin 12.15te ilkdefa kalp atisini duyucam cok heyecanliyim benim icinde dua edin hersey yolunda olsun
İşallah duymuşssundur kuşummm güzel haberleini bekliyoruzz
sagolun kizlar insallah yarin güzel haberlerle gelirim:Saruboceq::Saruboceq:
benım açlık kan şekerime falanda baktılar o yüzden ac gittim aç gitmekte fayda var
kizlar benim randevum yarin 12.15te ilkdefa kalp atisini duyucam cok heyecanliyim benim icinde dua edin hersey yolunda olsun
canim hadi gözün aydin bir ay cok uzun gercekten bende en son üc hafta önce gitmistim yarin randevum bu üc hafta sanki üc yil gibi geldi banaslm kızlar cumartesi benimde randevum vardı bebeğimin kalp atışları daha bi hızlı atıyordu ilk gebeliğimde kalp atışlarını duyamadığımız için çok korkuyorum sanki buda öle olacak gibi 1 kilo vermişim dün akşam çok kötüydü midem bugünde bişey yiyemiyorum 1 ay sonraya randevu verdi nasıl geçecek günler
dualarımız seninle:)))))))))
Bu arada bafocum beni de listeye eklemişsin. Sana bilgi vermeyi unutmuştum fakat sen beni unutmayıp listeye eklediğin için çok teşekkür ederim. Bir de Helin'in bahsettiği topikle ilgili olarak bizler kendimizi bilen insanlarız, böyle sorunlarla karşılaşacağımızı hiç zannetmiyorum.
Bir de bu yıl erkek yılı olduğuna dair ise bilmiyorum kızlar ama benim içinden kız geçiyor. Kıza karşı daha çok sempatikliğim var. Ama yine de Allah bilir, eli ayağı düzgün sağlıklı olsun başka bir şey istemem.
arkadaşlar ben aralık annelerindeyim ama, sizler bizim önümüzde olduğunuz için sizleri de takip ediyorum.SAt 26 şubat..Henüz bulantım olmadı,Herşeyim normal gibi, sadece karnım ağrıyor, baş dönmem var ama hafif oluyor.şimdilik bu kadar.
canim hadi gözün aydin bir ay cok uzun gercekten bende en son üc hafta önce gitmistim yarin randevum bu üc hafta sanki üc yil gibi geldi bana
saol canım iyi dayanmışın ben 3 kere gittim şimdiye kadar inşallah sende yarın duyarsın güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar doktorun verdği testleri aç karnınamı yaptırdınız tokmu.acıktım.acıkınca midem bulanmaya başlıyo.yesemmi yemesemmi
slm kızlar cumartesi benimde randevum vardı bebeğimin kalp atışları daha bi hızlı atıyordu ilk gebeliğimde kalp atışlarını duyamadığımız için çok korkuyorum sanki buda öle olacak gibi 1 kilo vermişim dün akşam çok kötüydü midem bugünde bişey yiyemiyorum 1 ay sonraya randevu verdi nasıl geçecek günler
canım nasılsın bayadır karsılasamadık. benimde gergin 3-4 gundur kasınıyor bırdekızlar işlerden bugünde rahat giremiyorum
size birşey soracaktım karnınızda gerilme hissediyormusunuz?
ben son iki üç gindür gerilme hissediyorum lavaboya gittiğimde biraz rahatıyorum ama bazen baya bi geriliyor.
Ben bu arada çorba ve çok sulu yemek yiyemiyorum çay içemiyorum midemi bulandırıyor
hadı tatlım dualarımız senınlekizlar benim randevum yarin 12.15te ilkdefa kalp atisini duyucam cok heyecanliyim benim icinde dua edin hersey yolunda olsun
bende tok yaptırdımkızlar doktorun verdği testleri aç karnınamı yaptırdınız tokmu.acıktım.acıkınca midem bulanmaya başlıyo.yesemmi yemesemmi
inşallah canım.. duyarsın hayırlısı ile...
canım hastaneyı ara sor.. lavabatuarı.... söylerler...
canım sıkma kendını.. üzülme.. bebegıde etkiler.. sakın ol... allaha sıgın.. hayırlısı olur inşallh..
dualarım seninle canım.güzel haberlerini bekliyoruzkizlar benim randevum yarin 12.15te ilkdefa kalp atisini duyucam cok heyecanliyim benim icinde dua edin hersey yolunda olsun
gözünaydın canım.önümüzde uzun bi yol var.korkularla kaygılarla inanın hamileliğin tadını çıkaramıyoruz.ben ilk hamileliğimde hep tedirgin kaygılıydım ve şimdi üzülüyorum geçen günlere.çünkü kaygı ve korkuyla içimde büyüyen canlının heyecanını yaşayamadım.ama şimdi daha sakinim.olacağı varsa oluyor.şimdiden kaygı ise bizleri yıpratıyor.o yüzden herşeyi zamanına bırakıp hamileliğin tadını çıkaralım bence.biliyorum çok zor düşünmemek kaygılanmamak.allaha emanet yavrularımızslm kızlar cumartesi benimde randevum vardı bebeğimin kalp atışları daha bi hızlı atıyordu ilk gebeliğimde kalp atışlarını duyamadığımız için çok korkuyorum sanki buda öle olacak gibi 1 kilo vermişim dün akşam çok kötüydü midem bugünde bişey yiyemiyorum 1 ay sonraya randevu verdi nasıl geçecek günler
gözünaydın canım.önümüzde uzun bi yol var.korkularla kaygılarla inanın hamileliğin tadını çıkaramıyoruz.ben ilk hamileliğimde hep tedirgin kaygılıydım ve şimdi üzülüyorum geçen günlere.çünkü kaygı ve korkuyla içimde büyüyen canlının heyecanını yaşayamadım.ama şimdi daha sakinim.olacağı varsa oluyor.şimdiden kaygı ise bizleri yıpratıyor.o yüzden herşeyi zamanına bırakıp hamileliğin tadını çıkaralım bence.biliyorum çok zor düşünmemek kaygılanmamak.allaha emanet yavrularımız