2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa kızlarr benim canım hiç çalşmak istemiyyooo aranızda ben gibi işten soğuyan varmı Allah tan sizler varsınızda okuyup yazıp biraz rahatlıyorummmsempatiksalakcinni

ben varım valla.....2,5 ayı gitti geriye 6,5 ayım kaldı...kendimi 1-2 yıl evde oturucuam diye avutuyorum iştee..

selam arkadaşlar nasılsınız ben bugün çok mutluyum doktora gittim bugün kalp atışlarını duyduk bebişimin artık düşük tehlikesi de yokmuş ohhhh be herşey yolundaymış yani sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum hepinize teşekkür ederim.

ÇOK SEVİNDİM CANIM MAŞALLAH :nazar: İNŞ BURDAKİ HERKES ATLATICAK O TEHLİKELİ GÜNLERİ :nazar: :nazar:

selam arkadaşlar nasılsınız ben bugün çok mutluyum doktora gittim bugün kalp atışlarını duyduk bebişimin artık düşük tehlikesi de yokmuş ohhhh be herşey yolundaymış yani sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum hepinize teşekkür ederim.
gözünaydın.çok sevindim.darısı bekleyenlerin başına.hep güzel haberlerle geliriz doktordan inşallah

gözünaydın canım allah kucağına almayıda nasip etsin

canim gözün aydin insallah bende yarin güzel haberlerle gelirim

kızlar o karındakı gergınlik bende de oluyor.. bu herhalde şişkinlikten oluyor... çunku daha karın buyumesı için erken degil mi???

CANIM 3. AYIN ıÇıNDEYıM ARAŞTIRMAMA GÖRE 3.AYDA KARIN BÜYÜMEYE BAŞLIYORMUŞ SANIRIM BÜYÜMESıNDEN KAYNAKLANIYOR

canım nasılsın bayadır karsılasamadık. benimde gergin 3-4 gundur kasınıyor bırde

Canım geçen hafta çok yoğun çalıştım hatta dün bile çalıştım:sinifsinif: çok yorgunum.
bende gerilme mevzusu bazen çok rahatsız ediyor kaşınma ara sıra oluyor

ben varım valla.....2,5 ayı gitti geriye 6,5 ayım kaldı...kendimi 1-2 yıl evde oturucuam diye avutuyorum iştee..

oo süper en güzel dönemlerinde yanında olacaksın çok şanslısınzemuszemus

bende cumartesi günü gidecem dr a kızlar kalp atışlarını duymak için.

insallah duyarsin canim:CüvCüv:

[.......................

Son düzenleme:
tamamiyle atmışsın başka bişi deil şuan çocuk gibi oturup yazmışsın ama o insanlar gelip sana gözün aydın dediler evet 1 senedir yazışmamnın verdiği samimiyetle şakalaşıo insan ama sen bunu kaldıramadın demekki buranında huzurunu bozma bence böle şeylere hiç bir topiğin ihtiyacı yok kızlar 2009 ağustos annelere gelip baka bilirsiniz ayrılan yok sadece helin hivda ayrıldı birde bir arkadaşımız ayrıldı ama o herkesle görüşüo sadece siteye gelmio abartma helin abartma
ben bişey anlamadımm

tamamiyle atmışsın başka bişi deil şuan çocuk gibi oturup yazmışsın ama o insanlar gelip sana gözün aydın dediler evet 1 senedir yazışmamnın verdiği samimiyetle şakalaşıo insan ama sen bunu kaldıramadın demekki buranında huzurunu bozma bence böle şeylere hiç bir topiğin ihtiyacı yok kızlar 2009 ağustos annelere gelip baka bilirsiniz ayrılan yok sadece helin hivda ayrıldı birde bir arkadaşımız ayrıldı ama o herkesle görüşüo sadece siteye gelmio abartma helin abartma
bu topikte seninle yazışmadım hiç cevapta vermedim.çünkü arkamdan ukala demişsin.bu kelimeyi kullandıktan sonra ve benim kulağıma geliorsa elbette seninle yazışmak istemem.gözünaydın diyen arkadaşlarımla özelden görüşüp teşekkür ettim canım.benim espiri anlayışımda insanları rencide edecek alaylar yoktur.siz buna espiri diyorsan bi şey diyemem.
hem sadece ben ayrılmadım.nazan ve hatırada ayrıldı.
çocuk gibi ve abartıyorsun atıyorsun gibi yalancılıkla suçladığın hakaret sözcüklerini de kullanmamaını öneririm.
hem unuttunmu bi ara sende topiğe bana cevap vermiyorlar diyip ayrıldığın ve yeni topik açtığın günleri.hatırlıyormusun sende ayrılanlardandın.yeni bi topik açmıştın sonra geri döndün.

Güjnaydın kızlar. Cumartesi doktora gittik. Kalbini duyamadık. Gelişmemiş galiba birde Altanda baktı ama malesef. Doktor yinede çarşamba günü tekrar görmek istedi. Eğer o günde duymasak öldü kabul edeceğiz dedi. Üzgünüm. Ama hakkımızda hayırlısını versin rabbim. Size duacıyım. Allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Ben arada gelip takip edeceğim sizi. Hepinizi öpüyorum

canım dilerim Allahtan duyarsın sende inşallah atışlarını.. sen dua et bol bol. tevekkel allah a.s.

Herkese merhaba. Ben hala kalp atışını duymak çin doktora gitmedim. Siz hepiniz besinci altıncı haftalarda gıtmıssınız, benım 8 bitti hala gitmedim, aranızda en meraksız ben miyim :S Ama kötü şeyleri okuyunca burda moralim bozuluo benim de bi aksilik fln cıkıcak diye. O kötü şeyleri yazanlara gecmıs olsun dıyorum cok, hayırlısı olsun :(

canım olur mu öyle şey git bencede muhakkak

kızlar ekim anneleri topicine baktım şimdi cinsiyetleri belli olmaya başlamış 10 kişiden 8 i erkek bu sene erkek senesimi acepp

ayyy ne güzel yaa. darısı başımıza :teytey:

4 haftaya kadar bizimde belli olur hayırlısıyla inş..

inşalllahhhh canım. benşimdi 10+1'im 11. haftadamı oluorum :uhm:

yaaa kızlarr benim canım hiç çalşmak istemiyyooo aranızda ben gibi işten soğuyan varmı Allah tan sizler varsınızda okuyup yazıp biraz rahatlıyorummmsempatiksalakcinni

aynennnn canım.. maddi olarak şuan mecbur olmasam inan çoktan çıkmıştım ben kaydirigubbakcemile4

kizlar benim randevum yarin 12.15te ilkdefa kalp atisini duyucam cok heyecanliyim benim icinde dua edin hersey yolunda olsun

inşallahhhh canım sende duyanlar kervanına girersin yarın :emir_bebek:

huzuru bozmamak adına siliorum doğruları 2009 ağustos anneleri topiğinden öğrenebilirsiniz..

Son düzenleme:
canım dilerim Allahtan duyarsın sende inşallah atışlarını.. sen dua et bol bol. tevekkel allah a.s.

canım olur mu öyle şey git bencede muhakkak

ayyy ne güzel yaa. darısı başımıza :teytey:

inşalllahhhh canım. benşimdi 10+1'im 11. haftadamı oluorum :uhm:

aynennnn canım.. maddi olarak şuan mecbur olmasam inan çoktan çıkmıştım ben kaydirigubbakcemile4

inşallahhhh canım sende duyanlar kervanına girersin yarın :emir_bebek:
sen 11.-haftadasın begüm ben 9+1 im 10 haftadayım kağan kocatepenin sitesinde okudum 11.haftada bebişin cinsiyeti beliriyomuş seninki bu hafta kızmı erkekmi şekil almaya başlarr

Kızlar ne oluyor, güzel güzel yazışıyoruz burada... Eğer biraz sert yazışacaksanız özelden mesajlaşın çünkü bu topikteki herkesi de içine sürükler tartışma..

Benim mide rahatsızlığım azaldı arkadaşlar umarım sizinki de azalıyordur. bu aralar benim de içime erkek diye doğuyor ama bakalım hayırlısıı.. çok merak ediyorum. yavyum yavyum.

Back
X