ne yesem yanma yapıyor hafıften.. yaglı vs. yemem ama.. açklık ve şişkinlik olunca zor oluyor.. bulantı yok bende
5+4 canım..
bulantı bende de olmadı. ama şişkinlik ve gaz çok kötü. yanmaya süt iyi gelebilir ama o da gaz yapar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yesem yanma yapıyor hafıften.. yaglı vs. yemem ama.. açklık ve şişkinlik olunca zor oluyor.. bulantı yok bende
5+4 canım..
hadi gözün aydınn canımm darısı kalp atışına inş..Selam Güzel kasım annelerı ben dr geldımmm
Kesemı gordum dr gayet sağlıklı gorunuyor dedı kalp atıı ıcın 2 hafta sonra cagırdıı ınsallah sağlıkla ılerler
bu arada karından baktıııı
Selam Güzel kasım annelerı ben dr geldımmm
Kesemı gordum dr gayet sağlıklı gorunuyor dedı kalp atıı ıcın 2 hafta sonra cagırdıı ınsallah sağlıkla ılerler
Selam Güzel kasım annelerı ben dr geldımmm
kızlar benımde uykum oluyor.. erkek bebekte uyku çok olrmuş...bilmiyorum ama hayırlısı olsun...
amin inş..haftaya 11 haftalık oluyooo bebeğin kocaman olacak o zamana belki hareketini bile görürsün. insan ultrasonda bebeği içinde görünce çok heyecanlanıyor. bi de hareketlerini hissetmek ne kadar müthiştir kimbilir. Allah o günleri görmeyi nasip eder inşallah..
kramp olması kalsiyum eksikliğindendir cnmm vitamin verir büyük ihtimalle haftaya ben tekmiyim yaniiibilmiyorumkismile
bulantım sürekli varda kusma ara ara oluyor az önce yazdıktan wcye koştum ne yediysem kustumÇok hoşsun barays :), inşallah düzelirsin. mide bulantısı çok zor. azalmadı mı canım ya?
canım yanma ve işkinlikte oluyormu? bende yanma var bıraz..
bende baktım şimdiaklinialirimsmilekızlar bugün elimle karnımı yokladım hemen külot bitiminin üstü karnın altı yanii orda sertlik var bebiş orda sanırım diğer taraflar yumuşak ama orası bayağı sertti
ayy kıyamam sen git canımm haftayada benle giden biri çıkar elbet baksana bugün bile kaç kişi gittiumarım öledir de çok önemli bişe diildir. Senin için haftaya salıda giderim canım :1hug:
iyi uykularrrrrrrrkızlar dayanamıyom ben uyicam. uyusun da büyüsün bari. görüşürüz.
varmı sendede ben yanlış hissetmedim o zaman ordalar demek zaten bu hafta rahim portakal büyüklüğünde büyürmüşş bizimkide büyüdü demekbulantım sürekli varda kusma ara ara oluyor az önce yazdıktan wcye koştum ne yediysem kustum
inş. 3.aydan sonrası rahat geçer :Saruboceq:
yanma yok ama şişkinlik oluyor
sanki sanırsın bebek 5-6 aylık o derece şişiyorumbilmiyorumkismile
bende baktım şimdiaklinialirimsmile
haklısın walla tatlımmm bende farkettim
kızlar dayanamıyom ben uyicam. uyusun da büyüsün bari. görüşürüz.
aaaa sendekide bahtsız bedevi hesabı aç karnınamı gitmiştinkızlar nasılsınız.ben yeni geldim hastaneden.kan tüpleri bitmiş.yrın sbaha kaldı.bu ne şansızlık yaa..![]()
varmı sendede ben yanlış hissetmedim o zaman ordalar demek zaten bu hafta rahim portakal büyüklüğünde büyürmüşş bizimkide büyüdü demek
hadi gözün aydınn canımm darısı kalp atışına inş..
hayırlı olsun canım
çok guzel canım... inşalhh kucagına alırsın... bu arada kaç haftalık..
hayırlı olsun benmasal!