bişey dicekti cesaret edemedi heralde ya da tam o sıra biri geldikızlar kocam aradı napıosun dedı fasulye ayıklıyorum noldu dedım hıc dedı nıye aradın dedım arayamazmıyım karımı dedı arayabılırsın de aramazsın kı noldu soyle dedım bısı yok kapatmam lazım dedı kapattı :roflol:
anladım canım bizimkiler baktığın arabayı almışlar :)
güle güle kullan canım çok güzel kullanışlı bi arabaydı o ben çok beğenmiştim
amaaaaan eve gelıomuş onun ıcın aramış :) heuehe markete o geldıkten snr gıdıyım barı.. anahtar kullanmıo yaa dıorum kı bak dogum yakın barı su bır ayda anahtar taşı evde bayılıp kalabılırım ben sokaktayken dogum baslayabılır senın eve ugrayıp dosyamı fln alman gerekır dıorum da kıme dıorum yok almıo anahtar :))
kız prop aklıma soktun menemeni gözümün önünden gitmiyo,şöyle yumuşacık ekmeği bandırıp yediğimi hayal ediyorumsırnaşık şey eşimi aradım domates ısmarladım,yapcam akşama valla
ay bu akşam komedi dükkanı var hihoyyythihoyyyt
kaydirigubbakcemile
evett komik oda bizde izliyoruzz:) ama yaprak dökümüde var bitmedi yahuu bitsede kurtulsak baştan beri izliyorum bırakamıyorum daa:) sıkıldım ama heee bitsin artık
ay bu akşam komedi dükkanı var hihoyyythihoyyyt
ayyyy ben onun fragmanlarına bile tahammül edemiyorum figen hayatta işim olmaz :S
yuppiiii :lepi: gülmekten karnıma ağrılar giriyo yaa,kızım bile zıp zıp zıplıyo içimdekaydirigubbakcemile3 yaprak dökümünü izleyip içime sıkıntılar girmesindense komedi dükkanını izleyip gözlerimden yaş akana kadar gülmeyi tercih ediyorum
evet bende aynı şeyi düşünüyorum hatta dün akşam toplantım vardı eve gidince birde yemek yaptım 9 dan sonra sırf bugün akşam dükkanı izleyebileyim diye sempatiksalakcinni hatta izlerken yiyeceğim tatlıyı bile dünden yaptım kaydirigubbakcemile3
iştah açılmış yarasınnn kızına valla oohh afiyet olsun:)bende eşimi arayım ya beni yemeğe götür yada eve bişiler söyliyelim dicem .
bayadır lahmacun yemiyorum . lahmacun olabilir mesela sempatiksalakcinnicokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?