keşke ben de tatlı yapsaydım yaa canım tatlı istedi:)evet bende aynı şeyi düşünüyorum hatta dün akşam toplantım vardı eve gidince birde yemek yaptım 9 dan sonra sırf bugün akşam dükkanı izleyebileyim diye sempatiksalakcinni hatta izlerken yiyeceğim tatlıyı bile dünden yaptım kaydirigubbakcemile3
mide yanmasında bende rennie duo içiyorum iyi geliyor gerçekten . onu içmesem duramıyorum zaten .
saçlanıyolarmı acaba ondanmı yanıyor mideler zemuszemus
gavisconu sevmiyorum tadından ötürü.
saçlanırken yakar diyorlar ama ben hep keltoş bebek hayali kuruyorum.
eşime benzer inşallah!
offfffff şöyle güzel mantı yapan bir yer bulmam lazım.
ya da en kötü ihtimal hazır alıp evde haşlarım.
yarına yemeğim yok nasılsa.
mide yanmasından bahsetmişsiniz. benimde akşam iş yerinde birşeyler yiyorum. kepekli gevrek, peynir çay midem felaket yanıyor.
az çönce açma yedim hafiften başladı. boğazım bile yanıyor.
ama yemek zamanları olmuyor. bilmiyorumkismile
Düdüklüye atsaydın keşke :S normal tencerede geç pişer ne zman koydun ocağa :S aç kaldınız bakulan bır taze fasulye kac saatte pişer ki valla kart ötesiymiş :S
Düdüklüye atsaydın keşke :S normal tencerede geç pişer ne zman koydun ocağa :S aç kaldınız bak
afiyet olsun canmkız 1 saat oldu :S dudukluye koymam kı hıc 1 saatte pişerdi mis gibi bu pişmedi :) ac kalmadık beee pilavım cacıgım hazır bu da pişti mi yeriz :) snr da film indiriyorum film seyretcez kocamla başını okeyden kaldırabilirse :)) okey yapıyo da..
afiyet olsun canmnerden indiriyosun filmii hangi siteden bir de hangi filmi indiriyosun. ben de bakayım bu akşam izlicek bişi de yok
ben de bakayım bişeyler. kocam aradı bu akşam gecikcekmiş 9.30dan önce gelemem dedi.kaldım bi başıma :umursamaz:sharebus.com dan indiiriyoruz , bugünkü menümüzde Leaves of Grass var :))
Benimki hiç o saatte gelmedi 5.30da yanibenımkı de dun teee 10dan snr geldı, bugun de 5.30 da geldı dengesız ıste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?