2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya saol tarif içi gayet basit bi çorbaymış bir kaç güne denerim şu an evde yayla çorbası var çünki, kardeşim bi arkadaşında içmiş arpa şehriye varmış içinde üstünede nane ve kırmızı biber yakıp dökmüşler demişti sen naneyi yakmadanmı döküyosun cnm bide haşladığın pirinç buğday yada şehriyeyi süzgece süzüp ölemi yoğurda karıştırıyorsun

bide bi şi daha sorcam hemen o gün tüketilmesi gerekiyormu yoksa ertesi güne kalırmı

ay amma soru sordum yauw..akannehir

ayy kızlar yemekten bahsettiniz öyle bir karnım acıktı ki cafede elime ne geçerse aldım ve yedim, şu anda şiş bir durumdayım:))) akşamleyin de yemek derdim yok. Anneme gidiyorum, onun missssss gibi yemeklerini yiyeyeceğimmmmm:))))

iyim tost yedim tuttu biraz.çok fan susuyorum ama çok içinde bulantı yapıyo.bide göbek değilimin oralar arda sızlıya nededni nedir sence
susaman iyi aslında bol su içmemiz gerekiyo göbek deliği benimde bazen sızlama kas-şınma gibi bi acayip oluyo heralde alttaki zorluyo artık benim gece tuvalete çıkmam 2 gecedir 4 ten 1 e düştü kağan kocatepede rahim idrar torbasının üstünden kalkıp yukarı doğru yol alırmış o zaman sık idrara çıkma azalır diyodu galiba karna doğru yol alıyo bizimkiler

bende anneme gidicem.karnıma sıcak bişeyelr geçsin dmiaklinialirimsmile

sen cepten mi takip ediyosun bizide hemen cafeye koştun bakim

meraba kızlar nasılsınız.. ben çomk yiyom diye şikayet ediyodum. 2 gündür canım hiçbişey istemiyo. bulantı yok ama iştah da gitti. hele sulu yemekler falan çok yağlı geliyo. yemek yapmak da istemiyorum yaa..

bende anneme gidicem.karnıma sıcak bişeyelr geçsin dmiaklinialirimsmile

bende kayınvalideme gidicem güzel bişey yapsa bari :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ooooo yaşadınız kızlar bu akşam size ziyafet var desenize...:lepi:

marge çizelgendeki bebeği özellikle mi zenci seçtin. simpsonlar gibi sarı olsa hadi neyse yerimsenibensempatiksalakcinni

hoşgeldin, fazla yememen daha ii kilo almazsın keşke benimde iştahım kapansa ama nirde...-tatlicadiarzu-

marge çizelgendeki bebeği özellikle mi zenci seçtin. simpsonlar gibi sarı olsa hadi neyse yerimsenibensempatiksalakcinni

hayatım ben esmerim eşim de beyaz esmerlerin genleri daha baskın oluyormuş. Sarı bir bebek olamayacağı için ben de esmere en yakın olan hatta en koyusunu seçtim. Hem benim için de esmer ya da sarışın olması şu an için ilgilendirmiyor ama bizim ailede sarışın olmadığı için annemler sarışınlıkta yana dua ediorlar hatta inşallah damada benzer diorlar:)))) Bakalım sonuç nasıl olacak merak ediyorum. Ama çizelgedeki zenci bebeğe de bayıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…