canım ben soğuk çorbayı yapıyorum o ya prinçden yada buğdaydan yada bizim memlekette un çorbası derler bilirmisin bilmem onunla yapılır ama ben un çorbasıyla yapılanı daha çok seviyorum ama ben sana yinede anlatıyım prinçle yada buğday ı haşlıyorsun sonra yoğurt u cıvıtıyorsun haşladıklarınıda yoğurta karıştırıyorsun kıvamına bak eğer koyuysa su kat sonra nane dök afiyet olsun çok kolay ama soğuk olduğu için yazın yiyorum ben benim yazın fix yemeğimdir
bulantın nasıl oldu başak
hee sen umrumda değilsin diyon yani +-:dance::dance:
aşk olsun hiç öle bi terbiyesizlik yaparmıyım hemde hamiş ve benim burcumdan olan bi hatuna asla ....ohaoldumsmile
tabiki üzüldüm aynı gün doğmadık die üzülmezmiyim....senağlama
dün yapmıştım bende demin 2 kase içtim valla ama ağzımın tadı gene bozuk off ne yesem düzelmiyo yaaa
susaman iyi aslında bol su içmemiz gerekiyo göbek deliği benimde bazen sızlama kas-şınma gibi bi acayip oluyo heralde alttaki zorluyo artık benim gece tuvalete çıkmam 2 gecedir 4 ten 1 e düştü kağan kocatepede rahim idrar torbasının üstünden kalkıp yukarı doğru yol alırmış o zaman sık idrara çıkma azalır diyodu galiba karna doğru yol alıyo bizimkileriyim tost yedim tuttu biraz.çok fan susuyorum ama çok içinde bulantı yapıyo.bide göbek değilimin oralar arda sızlıya nededni nedir sence
ayy kızlar yemekten bahsettiniz öyle bir karnım acıktı ki cafede elime ne geçerse aldım ve yedim, şu anda şiş bir durumdayım:))) akşamleyin de yemek derdim yok. Anneme gidiyorum, onun missssss gibi yemeklerini yiyeyeceğimmmmm:))))
bende anneme gidicem.karnıma sıcak bişeyelr geçsin dmiaklinialirimsmile
ayy kızlar yemekten bahsettiniz öyle bir karnım acıktı ki cafede elime ne geçerse aldım ve yedim, şu anda şiş bir durumdayım:))) akşamleyin de yemek derdim yok. Anneme gidiyorum, onun missssss gibi yemeklerini yiyeyeceğimmmmm:))))
bende kayınvalideme gidicem güzel bişey yapsa bari :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
sen cepten mi takip ediyosun bizide hemen cafeye koştun bakim
meraba kızlar nasılsınız.. ben çomk yiyom diye şikayet ediyodum. 2 gündür canım hiçbişey istemiyo. bulantı yok ama iştah da gitti. hele sulu yemekler falan çok yağlı geliyo. yemek yapmak da istemiyorum yaa..
ooooo yaşadınız kızlar bu akşam size ziyafet var desenize...:lepi:
aa niye kaynanan sen hamişsin diye sevdiğin yemekleri yapmıştır vallaben zannetmiyorum ziyafeti ama diğer kızları bilemem
marge çizelgendeki bebeği özellikle mi zenci seçtin. simpsonlar gibi sarı olsa hadi neyse yerimsenibensempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?