Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canımd oktorlar almaz zaten bebekler acele ederler diye korkuyorum bendeyok cnmm eylül çok erken doktorlar eylülde almaz ama bebişler acele ederse o zaman 7 aylıkmı doğmuş olucaklar
ben 2 kilo verdim.
ve karnım sola doğu yamuldu sanki.göbeğimin solunda şişlik hissediyorum.eşimde hissediyo.çünkü çok bariz.
kızlar mercimek çorbası yiyen var mı? mideyi etkiler mi acaba yaa.. korkuyorum yemeye ama biraz sulu bişeyler yemem lazım eyvahedigeldismile
Kızlar ben çok kilo aldım zannediodum gebeliğin başından beri 7 kilo almıştım çünkü ama bunun nerdeyse hepsini ilk ayda aldım bi sonraki ay sadece 1.5 kilo aldım yani ilk ay 5.5 kilo aldım. Ben çok şaşırıodum bu kdr kilo almış olmama ama bazı kaynaklarda zayıf kadınların hamile kaldıklarında vücutlarının bu açığı hemen kapattığı ve ideal kiloya geldiği yazıodu, ben de vücut kütle endeksime baktım gerçekten de ideal kilom 70 miş ben de şu an 71 kiloyum, şu an gayet normal gidiorum kilo alımım fln durdu ve hala inanılmaz çok yiyorum :) Sizlerde böyle bi kilo alımı var mı onu merak ettim?
miden bilir canım...
nar bebiş doğunca gaz olmasın diye ağzına damlatılıcakbende sabah 6 gibi uyanıyorum.. sonra zor uyuyorum... hormonlardan böyle oluyormuş... kızlar..
bırde narı nıçın alacaksınız...
dediğin gibi her şeyin hayırlısı cnm
sen bizden 3 kat daha heyecanlı ve 3 kat daha endişelisindir biz 1 tane için endişelenirken sen 3 taneyi birden düşünüyorsun valla allah kolaylık versin cnm sen direk cennetliksin zaten...opuyorumnanaktan
kızlar mercimek çorbası yiyen var mı? mideyi etkiler mi acaba yaa.. korkuyorum yemeye ama biraz sulu bişeyler yemem lazım eyvahedigeldismile
Canım ben içebiliyorum ama gaz yapabilir
aa niye olduki acaba başka doktora gözük bence bak asenam dada oldu hemen iğne yapmışlar bekleme derim benGÜNAYDIN KIZLAR
nasılsınız?
bende endişeliyim
bu sabah uyandığımda iç çamaşırımda kan lekesi vardı
ilk defa olduğu için çok korktum
dr da yokmuş nasıl yapsam bilemiyorum?
evet canımm üçü için ayrı ayrı heycanlanıp ayrı ayrı düşünüp ayrı ayrı üzülüyorum.sağol canımmm aminnn inşallah veren ALLAHIM kolaylıgınıda vericektir.ona emanetiz ne diyeyeim. hepimiz gibi ona emanetiz :Saruboceq:
Ben de aldım 2 kilo.Ama her sabah tartılıyorum dün 58 di bugün 57 mesela.Gaz,şişkinlik oluyor sanırım bazen.Zaten 55 yazdırdım ama ben sanırım 56 ile başladım hamileliğe.Tartının pili bozuktu.Aldık.Her sabah tartılıyorum
canım yat, uzan ve dınlen... ve bol bol su iç.. hatta çok su iç... o zaman hafıfler.. ben ögeleye kadar 3 litre suyu içiyordum..GÜNAYDIN KIZLAR
nasılsınız?
bende endişeliyim
evet canımm üçü için ayrı ayrı heycanlanıp ayrı ayrı düşünüp ayrı ayrı üzülüyorum.sağol canımmm aminnn inşallah veren ALLAHIM kolaylıgınıda vericektir.ona emanetiz ne diyeyeim. hepimiz gibi ona emanetiz :Saruboceq:
Canım hepsini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Ben de ekimde doğum yapabilirim.İkiz çünkü
canım yat, uzan ve dınlen... ve bol bol su iç.. hatta çok su iç... o zaman hafıfler.. ben ögeleye kadar 3 litre suyu içiyordum..
canım senın normal yolla mı oldu üçüzler...
yok canım tüp bebek. yasadan önceki son üçüz tüp bebeğim ben![]()
GÜNAYDIN KIZLAR
nasılsınız?
bende endişeliyim