ee bak hamilelik işe yaradı süperrYAPMIŞ CANIM ÇOK ŞÜKÜR ZATEN YAPMASADA KARNIM ÇOK AÇ OLDUĞU İÇİN NE OLSA YERDİM
ZATEN BU ARALAR DOYMAYI BİLMEDİĞİM İÇİN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee bak hamilelik işe yaradı süperrYAPMIŞ CANIM ÇOK ŞÜKÜR ZATEN YAPMASADA KARNIM ÇOK AÇ OLDUĞU İÇİN NE OLSA YERDİM
ZATEN BU ARALAR DOYMAYI BİLMEDİĞİM İÇİN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydin hanimlar ben gene sabahi sabah ettim uyuyamadim:sinifsinif: acayip basim agriyor yüzüm sismis gözlerimin alti mor mor olmus be nezaman uyuycamakannehir
evet öyle yaparım. şimdi bir tane dursun dolapta, bulursam taze taze veririm anneciğime tembih ederim.. daha konuşuruz bu konuyu aman unutursam hatırlat ilerdeee kaydirigubbakcemile3
sordum dr a geçen hafta, olur rahim genişliyor dedi. göbek deliğimde bişey yok ama onu yaşayan da çok okudum karnın büyüyorr...
daa ben burda bir sürü şey okuyorum kasık ağrısı sonunda facia falan hep onlar takılıyor aklıma Allah'a emanet ne yapalım..
prophetic canım oh iyi yapmış annen.. yerinde olmak isterdim ne güzel inşallah benim annem de gelir bu aralar mafoldumben
günaydın canım.evdeysen gündüz uyumaya çalış biraz.iyi gelir belki
evet canım şimdiden zorlanıyorumm herhalde sonlara dogru düşünemiyorumm kısmet tabii hayırlısı herşeyinsenin üçüz dimi o yüzden erken alırlar doğrudur zaten son haftalar sende çok zorlanırsınn
aminnnnn sağol
canım hayırlı olsunnn kaydirigubbakcemile5
ben de ekim annesi olucam ama normal doğum zamanı 7 kasıma geldiği için burdayım başka yere gitmeyi de düşünmüyorum..
nar hayatım prohetic in dediği gibi kaydirigubbakcemile3
ben de 3 kilo almışım ama yemekten değil serumlardan :bbo:
canım nar bu aralar bulunur gibime geldi. alıp tane tane buzluğa atarsan zamanı geldiğinde işine yarar..
bende çok heycanlandım görüdğümde canımmm yavrularımıayyy gözün aydın canım. üç ayrı pıt pıt haa çok heycanlı yaa![]()
ayy sen çok yorulmuşun valla benimde bu sıralar ne alışverişte gözüm var ne gezmede bütün gün oturmak istiyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum cnm gittimi anneciğin
amin :Saruboceq:
gözünaydın cnm allah tamamına erdirsin
zaten kasım başında doğum yapacak olan annelerin her an ekim annesi olma ihtimali var bence
yok cnmm eylül çok erken doktorlar eylülde almaz ama bebişler acele ederse o zaman 7 aylıkmı doğmuş olucaklarevet canım ben ekime razıyım eylule bile kayabilir düşüncesi bitiriyo beni inşallah herşeyi hayırlısı olur
günaydin hanimlar ben gene sabahi sabah ettim uyuyamadim:sinifsinif: acayip basim agriyor yüzüm sismis gözlerimin alti mor mor olmus be nezaman uyuycamakannehir
valla bana uyku bastırdı kısssllaarrr ben şöle bi gidip yatsam ii olacak galiba sabah 6 ya geliyordu uyandım bu saate kadar yemek çamaşır her şeyi hallettim ama gözlerim kapanmaya başladı hadi size ii yazışmalar ben daha sonra gelirim yine.
iyi uykular cnmm uyku dediniz bende mayıştım vallavalla bana uyku bastırdı kısssllaarrr ben şöle bi gidip yatsam ii olacak galiba sabah 6 ya geliyordu uyandım bu saate kadar yemek çamaşır her şeyi hallettim ama gözlerim kapanmaya başladı hadi size ii yazışmalar ben daha sonra gelirim yine.
günaydın bayanlar .nasılsınız.ben ölüyorum uykusuzluktan.dün kayınvalidemlerde kaldık.allahım yatak değil beton resmen.
evet canım ben ekime razıyım eylule bile kayabilir düşüncesi bitiriyo beni inşallah herşeyi hayırlısı olur