• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydin hanimlar ben gene sabahi sabah ettim uyuyamadim:sinifsinif: acayip basim agriyor yüzüm sismis gözlerimin alti mor mor olmus be nezaman uyuycamakannehir

günaydın arkadaşlaım.
midem hala berbat benim.dün hiç ama hiç birşey yiyemedim.iki lokma yemeye çalıştım o da dakkasında geri çıktı.sizlerin bulantılarınız geçti mi.

helincim allah yardımcın olsun.zormuş gerçekten de durumun.inşallah herşey yolunda gider korkma.benimde bi çok arkadaşımın 5. ayına kadar kanama oldu.ama sağlıcakla aldılar kucaklarına yavrularını.

gerçi geçen hafta benimde olmuştu ve bu tesellileri kendie veremedim bi türlü.aklım başımdan gitti.çok kötü bir his.ama en azından senin ikinci bebeğin.biraz daha tecrübeli ve metanetlisindir bizden.benim hem ilk hemtedaviyle.ondan çok tırsıyorum herşeyden.

bu arada bu anlattıklarından baya korttum yani :)))
bizim bi de ikiz.bakalım naapıcaz :)

evet öyle yaparım. şimdi bir tane dursun dolapta, bulursam taze taze veririm anneciğime tembih ederim.. daha konuşuruz bu konuyu aman unutursam hatırlat ilerdeee kaydirigubbakcemile3

sordum dr a geçen hafta, olur rahim genişliyor dedi. göbek deliğimde bişey yok ama onu yaşayan da çok okudum karnın büyüyorr...

daa ben burda bir sürü şey okuyorum kasık ağrısı sonunda facia falan hep onlar takılıyor aklıma Allah'a emanet ne yapalım..

prophetic canım oh iyi yapmış annen.. yerinde olmak isterdim ne güzel inşallah benim annem de gelir bu aralar mafoldumben

evet karnımın büyüdüğü kesin böle bir yayvanlaşma oldu karın bölgemde

haklısın cnm hepimizin bebişi Allah' a emanet başka yapılcak bi şi yok

senin üçüz dimi o yüzden erken alırlar doğrudur zaten son haftalar sende çok zorlanırsınn
evet canım şimdiden zorlanıyorumm herhalde sonlara dogru düşünemiyorumm kısmet tabii hayırlısı herşeyin

canım hayırlı olsunnn kaydirigubbakcemile5
ben de ekim annesi olucam ama normal doğum zamanı 7 kasıma geldiği için burdayım başka yere gitmeyi de düşünmüyorum..

nar hayatım prohetic in dediği gibi kaydirigubbakcemile3

ben de 3 kilo almışım ama yemekten değil serumlardan :bbo:

canım nar bu aralar bulunur gibime geldi. alıp tane tane buzluğa atarsan zamanı geldiğinde işine yarar..
aminnnnn sağol
ayyy gözün aydın canım. üç ayrı pıt pıt haa çok heycanlı yaa :nazar:
bende çok heycanlandım görüdğümde canımmm yavrularımı
ayy sen çok yorulmuşun valla benimde bu sıralar ne alışverişte gözüm var ne gezmede bütün gün oturmak istiyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum cnm gittimi anneciğin

bende sadece yatmak dinlenmek istiyorum işe zorla geldimmmmm

ben 2 kilo verdim.
ve karnım sola doğu yamuldu sanki.göbeğimin solunda şişlik hissediyorum.eşimde hissediyo.çünkü çok bariz.

günaydın bayanlar .nasılsınız.ben ölüyorum uykusuzluktan.dün kayınvalidemlerde kaldık.allahım yatak değil beton resmen.

Günaydın kızlar.Bende bulantı yok ama yedikten sonra ağzım,midem garip oluyor.Süt hala içemiyorum.Dondurma yiyoyurum arada

valla bana uyku bastırdı kısssllaarrr ben şöle bi gidip yatsam ii olacak galiba sabah 6 ya geliyordu uyandım bu saate kadar yemek çamaşır her şeyi hallettim ama gözlerim kapanmaya başladı hadi size ii yazışmalar ben daha sonra gelirim yine.

günaydin hanimlar ben gene sabahi sabah ettim uyuyamadim:sinifsinif: acayip basim agriyor yüzüm sismis gözlerimin alti mor mor olmus be nezaman uyuycamakannehir

ah ah ben de merak ediyorum bu soruların cevabını mafoldumben

valla bana uyku bastırdı kısssllaarrr ben şöle bi gidip yatsam ii olacak galiba sabah 6 ya geliyordu uyandım bu saate kadar yemek çamaşır her şeyi hallettim ama gözlerim kapanmaya başladı hadi size ii yazışmalar ben daha sonra gelirim yine.

iyi uykular canım ben de az sonra temizliğe kalkıcam..

iyi uykular cnmm uyku dediniz bende mayıştım valla

slm kızlar... nasılsınız....

kanaması olanlar varmış.. bende de oldu.. sabah aıl doktora gıtmıştım.. doktor igne ve ilaç verdi.. şşu an geçtı.. ama iş yapmıyorum.. sürekli uzanıyor veya oturuyorum.... dıkkat edınce geçıyor.. ama görmek insanı kötu edıyor biliyorum..

benım sabahları aşırı kıde gerınce hıssı gelıyor.. kendımı zor tutuyorum.... bebege zarar verırmı? sızde de oluyor mu.... kızlar...

evet canım ben ekime razıyım eylule bile kayabilir düşüncesi bitiriyo beni inşallah herşeyi hayırlısı olur

dediğin gibi her şeyin hayırlısı cnm

sen bizden 3 kat daha heyecanlı ve 3 kat daha endişelisindir biz 1 tane için endişelenirken sen 3 taneyi birden düşünüyorsun valla allah kolaylık versin cnm sen direk cennetliksin zaten...opuyorumnanaktan

kızlar mercimek çorbası yiyen var mı? mideyi etkiler mi acaba yaa.. korkuyorum yemeye ama biraz sulu bişeyler yemem lazım eyvahedigeldismile

Back
X