2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offffffffffff ya 3 saattir uyutmaya çalşıyorum yeni uyudu dedim uyandı yaaa:84:18 günlük olduk..yavaş yavaş huy değiştiriyoruz:18:ye yat durumu kalkıyooo.aralar olmaya başlıyacak gibi:95:mememden ayrılmıyoo Kuzey im...sonra çok yiyince miğdesi bulanıyo ama gene ayrılmıyooo memedensizce neden böyle yapıyordur?yoksa sütüm doyurucu mu değil yada az mı geliyodur sizce????

aso zor tuttum kendımı
amelıyattan cıkınca hıc bısı bhıssetmıosun 2 saaatı buluo agrı hıssetmeye baslaman

ben çok korkmuştum ameliyathanede tam bayıltırlarken vazcayıcaktım o derecede....ağlamaklı uyandım ayılana kadar da öyle gitti.ama elim hep karnımdaydı hem ağrıdan hem şaşkınlıktan hem de inmemiş küçük bir tümsek vardı karnımdan ondanda korkuyordum...........

selam kızlar

sezenciğim geçmiş olsun canım benim oğlanında burnu hafif tıkalı şimdilik serum fizy. kullanıyoruz

Asocuğum canım genel anesteziden korkma ben ilk doğumumu genel anesteziyle yapmıştım hassaslığın tamamen artık anne olmandan kaynaklanıyor merak etme sağlıklı bir şekilde ameliyatını olup çıkacaksın ve Asya bebeğinin yanında olacaksın tatlım. Allah şifa versin

kızlar doktor sitesinden durunun kakasını yapamadığını kıvrandığını sordum ne yapabiliriz diye doktor teşhis koymuş KOLİK
anaaammm korktumda bu kolik bebeğin ağlama krizlerine filan girmesi gerekmiyomu benimki öle değilki gazı var zart zurt çıkarıyo kıvranıyo bazende bikaçdakka ağlıyo emince susuyo şaşırdım bizimki farklı bişeymi sizin gazınız olunca nasıl oluyoki bi deyiverin bana yooksa hepimizin bebesi kolikmi

benim bildiğim kolik sebepsiz ağlamaktır bebeklerde

aso zor tuttum kendımı
amelıyattan cıkınca hıc bısı bhıssetmıosun 2 saaatı buluo agrı hıssetmeye baslaman
ne kadar sürede ayılcam peki ya doktorla konuşamadım ki ben doğru düzgün çocuk ağladı emzirme odasına gittim bi geldim kocamla doktor ameliyat günü almış odamı bile ayırtmışlar.bir şey konuşamadım soramadım bundan dolayı da bilinmemezilik de korkutuyor beni.
aynen öyle aslıcım anne olmak beni duygusallaştırdı kızımdan dolayı böyle oldum.yoksa benim acı eşiğim çok yüksek bir de hiç korkmam bu tür şeylerden normalde

ha bide biz doktora gidince ben çok gazı var demiştim muayene etti gazı yok dedi gayet iyi dedi allah allah kafam karıştı yaa

selam kizlar,, gecmisi okuyamiyorum pek fazla girmiyorum da zaten herkes iyidir umarim..

benim oglum da oyle oldu kakasini cok sert yapti. tam yapamadi degistirdim sonraki bezine de yapti 3 posta yapti bi gunde. bitiremedi yavrum.. kvrandi gece de uyuyamadi.. ama biz mama kullaniyoruz katikivamli olana gecirdi doktor. tam olarak sindiremedigi icin diye dusundum belki mamayi degistirmemeiz gerekecek. dun daha iyiyidi. sanirim ona da kolik deniyor. eltime anlattim da o da kolik herhalde dedi. sali doktora gidicez insallah sorucam ona.

ya sezencim benimki sebepsiz ağlamıyoki ıkınıyo çıkaramayınca sinirlenip ağlıyo anlamadım canım ya

Asocum ne kdr anesezı verceklerıne bakar. Ben odama gelmıstım yatagıma alınırken ayılmıstım, bazıları aşağıda ayılıo daha amelıyathanede yanı sen onu doktoruna sor cnm. bı de sezeryanı bıle atlattın bu hemoroıd amelıyatı cok cok cok basıt yanı korkcak hıcbısı yok

hıııı sabah sabun soktuk gene kıçına 3 posta kakasını yaptı ama sert filan değil çamur gibi sonrada rahatladı bende 2 hafta sonra gidicem belki erkene alırım doktor işini gidince soruyum

hıııı sabah sabun soktuk gene kıçına 3 posta kakasını yaptı ama sert filan değil çamur gibi sonrada rahatladı bende 2 hafta sonra gidicem belki erkene alırım doktor işini gidince soruyum

zetrin yagi ile islatmak da iyi geliyormus ben denemedim de oyle dediler.

aso gecmis olsun, benim esimin de o sorunu vardi ameliyat oldu iyi cok sukur. onu sadece belden asagi uyusturdular.

oleyyyy beeee
allahım çok mesudum
bütün eski pantolonlarımın içine girebildim hatta en dar olanının bile
bugün hiç bişi morelimi bozamaz
sadece 2 kilo fazlam var oda sanırım ayva göbeğim

süpersin,bende istiyorum eskiye dönmeyi ama yaaa ne zaman gitcek bu kilolar,güya bana 1 ayda gider senin kilolar diyolardı,hanii

kolay gelsin bijocum,işin zor valla.Benim yanımda annem olduğundan dolayı bu saydığın işlerin hepsini o yapıyor sağolsun bakalım o gidince ben napcam,sudan çıkmış balığa dönücem kesin.
Neyse artık bu hafta yardım eder eşin,yada al kucağına kuzunu öyle sil süpür evi,anne olunca insan her türlü çareye başvuruyo

ay kıyamam ya,nasılda biliyo oyuncağı falan 1 aylık bebe :86: yirim onu yiriim,civcivinide yirim

belki doymuyodur ben bugün mama vermeyeyim dedim,sadece emzirdim.Ama uyutamadım bi türlü,anladımki doymuyo.Bende verdim bi biberon mama içti doydu,şimdi uyuyo
Belki sen sürekli emdiği için farketmiyosundur ama sütün yetmiyodur. Mamada vermeyi dene bakalım belki rahatlar ve uyur

kızlar biliyosunuz benim kızımda yapamıyodu kakasını,4-5 gün yapmamıştı.Doktor bağırsak düzenleyici bir şurup verdi,şükür o kadar rahatladıkki.Şimdi günde 5-6 kez çok rahat yapıyo.İsterseniz ismini vereyim doktorunuza danışıp alın o şuruptan

Son düzenleme:
slm kızlar

şukur bugun göbegımız düştu.. kızımı akşam yıkacagız.. nasıl yıkıyorsunuz bebegı... ??? heycan bastı benı.. ilk kez yıkacanacak kuzum benım... ayrıca odaya elektırıklı soba yakamama gerek varmı.. ev şu an 25 derece de..

asocum çok gemiş inş..hayırlısıyl aatlatırsın inş...bende ayın 25.de lokan aneztesi ile ameliyat olucam koltuk atımda beze var bir yıldır doktorda alalım kurtul dedi bakalım o zamana kadar korkum artıp vazgeçmezsem aradan çıkartıcam((

Annem gitti elveda sultanlikk(

Allah kavuştursun prop..

nalan nasılsın? seni çok tanımam ama nedense gece miniğimi emzirip uyuttuktan sonra seni gördüm hayırdır inş.. seni gördüm rüyamda...sana gezmeye gelmişim taaaaaaa ankaradan istanbula diyorumki topigin en hamarat en çalışkan kadınıydın diyorum bak şimdi evin barkın ne halde felan diye konuşuyoruzz hatta diyorumki fınfınada gittim oda aynı durumda felan diye birde moral veriyorum nerem açıkta kaldıysa gece yada dün kaynanandan dert anlatınca etkisinde kaldım belkim
neyse canım umarım herşey yolundadır...

ya sezencim benimki sebepsiz ağlamıyoki ıkınıyo çıkaramayınca sinirlenip ağlıyo anlamadım canım ya

canım ne koliği ya benim kızımda aynı 2-3 günde bir yapıyor kakasını oda ıkına ıkına zorla bende çok üstünde durmuyorum arttık 3.günü geçse fitil veriyorum artık...geçmiş olsun...

gripin ismini verebilirmisin bi sorayım doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…