slm kızlar
şukur bugun göbegımız düştu.. kızımı akşam yıkacagız.. nasıl yıkıyorsunuz bebegı... ??? heycan bastı benı.. ilk kez yıkacanacak kuzum benım... ayrıca odaya elektırıklı soba yakamama gerek varmı.. ev şu an 25 derece de..
aso rahat ol.. genel anestezide kısa surede uyanıyorsun zaten.. ama uyanınca uyku istegın oluyor sadece.. allah şifa versın canım...
düşünmemlazım, oglun nasıl oldu.. degerleri ne durumda.. iyimi saglıgı....
prop o inciye iyi dayanmışın.. ben olsam kesın bır şey indirirdim kafasına... tekme tokat girerdim artık...
aa turuncu civciv mi :) bizimki de sarı çiçeği çok seviyo hani arkası aynalı olan..
nalan kayınvalideni okudum tam bir kabus olmuş senin için okurken üzüldüm walla ruh halini düşünemiyorum canım neyse ki artık yalnızsın ama huzurlusun
kocamdan ıncıler: karnına yumruk atarsam bebek duser mı dedı, bılmıorum ben hamıle dıılım nıye sımdı bunu dusunuosun kı dedım, metresım hamıle de onun ıcın soruyorum dedı :S
benim bildiğim kolik sebepsiz ağlamaktır bebeklerde
Ben de kendimi öyle teselli ediyorum karnımı deştiler birleştirdiler buna dayanırım ne de olsa diye.İnternetten bir şeyler okudukça iyice bunalıma girdim sanırım.Doktoru arıcam bugün sorcam doğru düzgün anlatsın ne yapcak bana diye.Asocum ne kdr anesezı verceklerıne bakar. Ben odama gelmıstım yatagıma alınırken ayılmıstım, bazıları aşağıda ayılıo daha amelıyathanede yanı sen onu doktoruna sor cnm. bı de sezeryanı bıle atlattın bu hemoroıd amelıyatı cok cok cok basıt yanı korkcak hıcbısı yok
ya hiç sormaa delirdim dün en son telefonumu tamamen kapadım.20 gün önce de aradı beni salak karı.hayır dedim çocuk durmuyo bi yandan bi yandan da ısrar ediyo delirmiştim.dün yine aradı yalvarıyor size geleyim diye. hayır dedim istemiyorum misafir gelcek.beni kapıdan mı kovacaksın tanrı misafiri kapıdan kovulur mu diyo.sapık mıdır organ mafyası mıdır nedir bu kadar ısrarla arayıp yalvarıyorsa anlamadım gitti.Dün eşim çok sinirlendi bir daha ararsa bana vericeksin dedi.umarım aramaz acayip rahatsız oldum deli mi neevet o cnm, civciv le aralarında sıkı bi arkadaşlık oluştu...)))
evet cnm yine, yeniden yalnızım, kaderim bu benim...ama olsun böle daha huzurlu ve mutluyum...))
Allahallah, bu erkekler bi tuhaf valla...
sezen kız bi pazarlamacı dün telefon etti, eşim açtı telefonu, sezen hn.dan aldım telinizi, seni kırmazlar çağırırlar demişsin ona, öle demiş eşime, tutturmuş gelim size tanıtım için diye...
Ne tanıtımı ya dedim benim tuvalete gidecek vaktim yok tanıtımlamı uğraşcam, aman bi daha öle tiplere verme numarayı, bi de eşim hayır dedikce ısrar etti, valla tolga sinir oldu kadına...
gripin ismini verebilirmisin bi sorayım doktora?
evet o cnm, civciv le aralarında sıkı bi arkadaşlık oluştu...)))
evet cnm yine, yeniden yalnızım, kaderim bu benim...ama olsun böle daha huzurlu ve mutluyum...))
sezen kız bi pazarlamacı dün telefon etti, eşim açtı telefonu, sezen hn.dan aldım telinizi, seni kırmazlar çağırırlar demişsin ona, öle demiş eşime, tutturmuş gelim size tanıtım için diye...
Ne tanıtımı ya dedim benim tuvalete gidecek vaktim yok tanıtımlamı uğraşcam, aman bi daha öle tiplere verme numarayı, bi de eşim hayır dedikce ısrar etti, valla tolga sinir oldu kadına...
bana da senin verdiğini söylediaaa ne tanıtımı benmi vermişimm:26:
bana da senin verdiğini söyledi
temizlikle ilgili bişey süpürge mi ne ne bilim öyle bir şey dinlemeidm ısrarla konuştu. sen ona benim alerjim olduğunu söylemişsin o yüzden numaramı vermişsin öyle söyledi.ne tanıtıyoo bu kadınn
Ben de kendimi öyle teselli ediyorum karnımı deştiler birleştirdiler buna dayanırım ne de olsa diye.İnternetten bir şeyler okudukça iyice bunalıma girdim sanırım.Doktoru arıcam bugün sorcam doğru düzgün anlatsın ne yapcak bana diye.
ya hiç sormaa delirdim dün en son telefonumu tamamen kapadım.20 gün önce de aradı beni salak karı.hayır dedim çocuk durmuyo bi yandan bi yandan da ısrar ediyo delirmiştim.dün yine aradı yalvarıyor size geleyim diye. hayır dedim istemiyorum misafir gelcek.beni kapıdan mı kovacaksın tanrı misafiri kapıdan kovulur mu diyo.sapık mıdır organ mafyası mıdır nedir bu kadar ısrarla arayıp yalvarıyorsa anlamadım gitti.Dün eşim çok sinirlendi bir daha ararsa bana vericeksin dedi.umarım aramaz acayip rahatsız oldum deli mi ne
evet o cnm, civciv le aralarında sıkı bi arkadaşlık oluştu...)))
ay kıyamam ya,nasılda biliyo oyuncağı falan 1 aylık bebe :86: yirim onu yiriim,civcivinide yirim
kızlar biliyosunuz benim kızımda yapamıyodu kakasını,4-5 gün yapmamıştı.Doktor bağırsak düzenleyici bir şurup verdi,şükür o kadar rahatladıkki.Şimdi günde 5-6 kez çok rahat yapıyo.İsterseniz ismini vereyim doktorunuza danışıp alın o şuruptan
slm kızlar
şukur bugun göbegımız düştu.. kızımı akşam yıkacagız.. nasıl yıkıyorsunuz bebegı... ??? heycan bastı benı.. ilk kez yıkacanacak kuzum benım... ayrıca odaya elektırıklı soba yakamama gerek varmı.. ev şu an 25 derece de..
nalan nasılsın? seni çok tanımam ama nedense gece miniğimi emzirip uyuttuktan sonra seni gördüm hayırdır inş.. seni gördüm rüyamda...sana gezmeye gelmişim taaaaaaa ankaradan istanbula diyorumki topigin en hamarat en çalışkan kadınıydın diyorum bak şimdi evin barkın ne halde felan diye konuşuyoruzz hatta diyorumki fınfınada gittim oda aynı durumda felan diye birde moral veriyorum nerem açıkta kaldıysa geceyada dün kaynanandan dert anlatınca etkisinde kaldım belkim
neyse canım umarım herşey yolundadır...
ya hiç sormaa delirdim dün en son telefonumu tamamen kapadım.20 gün önce de aradı beni salak karı.hayır dedim çocuk durmuyo bi yandan bi yandan da ısrar ediyo delirmiştim.dün yine aradı yalvarıyor size geleyim diye. hayır dedim istemiyorum misafir gelcek.beni kapıdan mı kovacaksın tanrı misafiri kapıdan kovulur mu diyo.sapık mıdır organ mafyası mıdır nedir bu kadar ısrarla arayıp yalvarıyorsa anlamadım gitti.Dün eşim çok sinirlendi bir daha ararsa bana vericeksin dedi.umarım aramaz acayip rahatsız oldum deli mi ne
temizlikle ilgili bişey süpürge mi ne ne bilim öyle bir şey dinlemeidm ısrarla konuştu. sen ona benim alerjim olduğunu söylemişsin o yüzden numaramı vermişsin öyle söyledi.
ayy kızlar çok üzüldüm vallahi sanırım halı yıkama mak. için aramışlarben haziranda aldım bu makineyi arkadaşım tavsiye etti çok fonksiyonlu bana nasıl çalıştığını göstermeye geldiklerinde çevrenizde bu makineyi alabilecek arkadaşlarınız varmı diye sordular varsa telde anlatalım isterlerse sizden referans alabilceklerini söyleriz dediler eve tanıtım için filan demediler yani bende o zamanlar hamileydik belki işinize yarar diye verdim ama şimdimi aradı salaklar ayy çok üzüldüm valla ya ne olur kusura bakmayın şu anda ne kadar meşgulsünüz şimdi hiç verirmiyim bu 6 öncenin meselesii çok mahçup oldum
ikisininde uyuduğu anlar o kadar azki.yani bazen diyorum tam fotoğraflık pozlar var bende.sabah her iki oğlumda bağırıyo her ikiside beni istiyo.küçüğü kucağıma alıp emzirirken büyüğü ayağımda salladım.seninkilerin arasında biraz daha fazla fark var sanırım.benimkilerin yaş aralığı 15 ay.oğlum şimdi 16.5 aylık küçüğü 42 günlük.başım agrıoo..küçügüm uyudu eylül ayakta..oda uyusa keşkeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?