2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ohh gozunuz aydın.
bız 25 derecede yıkıyoruz su sıcaklıgımız 37-38 derece oluo cunku demır sıcagı sevıo babası cok sıcak dıo su ıcın ama suyu 35 derece yaptıgım gun cok cıglıklar attı normalde huzur bulan cocuk. onu deneyıp gorceksınız. ben odada hıcbısı yakmıorum hatta bız banyoda yıkıoruz zaten odada degıl. buyuk kuvete de bazen 4 kat havlu serıorum ustuuste, yatırıom ustune duşla yıkıorum onu da sevıo sıpa.

aso rahat ol.. genel anestezide kısa surede uyanıyorsun zaten.. ama uyanınca uyku istegın oluyor sadece.. allah şifa versın canım...

düşünmemlazım, oglun nasıl oldu.. degerleri ne durumda.. iyimi saglıgı....

prop o inciye iyi dayanmışın.. ben olsam kesın bır şey indirirdim kafasına... tekme tokat girerdim artık...

ohooo asenam daha neler dıo taktı bu ara metrese.. kredı kartı 4.5 mılyar gelmıs yuh dedım ne harcadın o kdr, metrese harcadım dıyo :) yok ıste metresın sacını senınkının rengıne boyattırdım dıyo.. cıldırtcak benı :))

aa turuncu civciv mi :) bizimki de sarı çiçeği çok seviyo hani arkası aynalı olan..

evet o cnm, civciv le aralarında sıkı bi arkadaşlık oluştu...)))

nalan kayınvalideni okudum tam bir kabus olmuş senin için okurken üzüldüm walla ruh halini düşünemiyorum canım neyse ki artık yalnızsın ama huzurlusun

evet cnm yine, yeniden yalnızım, kaderim bu benim...ama olsun böle daha huzurlu ve mutluyum...))

kocamdan ıncıler: karnına yumruk atarsam bebek duser mı dedı, bılmıorum ben hamıle dıılım nıye sımdı bunu dusunuosun kı dedım, metresım hamıle de onun ıcın soruyorum dedı :S

Allahallah, bu erkekler bi tuhaf valla...

benim bildiğim kolik sebepsiz ağlamaktır bebeklerde

sezen kız bi pazarlamacı dün telefon etti, eşim açtı telefonu, sezen hn.dan aldım telinizi, seni kırmazlar çağırırlar demişsin ona, öle demiş eşime, tutturmuş gelim size tanıtım için diye...

Ne tanıtımı ya dedim benim tuvalete gidecek vaktim yok tanıtımlamı uğraşcam, aman bi daha öle tiplere verme numarayı, bi de eşim hayır dedikce ısrar etti, valla tolga sinir oldu kadına...

Ben de kendimi öyle teselli ediyorum karnımı deştiler birleştirdiler buna dayanırım ne de olsa diye.İnternetten bir şeyler okudukça iyice bunalıma girdim sanırım.Doktoru arıcam bugün sorcam doğru düzgün anlatsın ne yapcak bana diye.
ya hiç sormaa delirdim dün en son telefonumu tamamen kapadım.20 gün önce de aradı beni salak karı.hayır dedim çocuk durmuyo bi yandan bi yandan da ısrar ediyo delirmiştim.dün yine aradı yalvarıyor size geleyim diye. hayır dedim istemiyorum misafir gelcek.beni kapıdan mı kovacaksın tanrı misafiri kapıdan kovulur mu diyo.sapık mıdır organ mafyası mıdır nedir bu kadar ısrarla arayıp yalvarıyorsa anlamadım gitti.Dün eşim çok sinirlendi bir daha ararsa bana vericeksin dedi.umarım aramaz acayip rahatsız oldum deli mi ne

aaa ne tanıtımı benmi vermişimm:26:

ayy kızlar çok üzüldüm vallahi sanırım halı yıkama mak. için aramışlar ben haziranda aldım bu makineyi arkadaşım tavsiye etti çok fonksiyonlu bana nasıl çalıştığını göstermeye geldiklerinde çevrenizde bu makineyi alabilecek arkadaşlarınız varmı diye sordular varsa telde anlatalım isterlerse sizden referans alabilceklerini söyleriz dediler eve tanıtım için filan demediler yani bende o zamanlar hamileydik belki işinize yarar diye verdim ama şimdimi aradı salaklar ayy çok üzüldüm valla ya ne olur kusura bakmayın şu anda ne kadar meşgulsünüz şimdi hiç verirmiyim bu 6 ay öncenin meselesii çok mahçup oldum

Son düzenleme:
ay kıyamam ya,nasılda biliyo oyuncağı falan 1 aylık bebe :86: yirim onu yiriim,civcivinide yirim

ye onu ye teyzesi...

Adını yazsana sana zahmet, ben dr.a bi sorim...

ben ufo kullanıyorum cnm, üşütcek diye çok korkuyorum...

Ay hayırdır inş. anlamı ne acaba bu rüyanın...

Sana bi sır verim cnm, benim evim hala tertemiz ve ben hala bir sürü yemek yapıyorum, eskisi kadar vaktim olmasada elimden geldiği kadarını yapıyorum... Çünkiiiiiiiiii ben o işleri yapmazsam bana sinir gelir ben biraz aşırı titizimde, ama eskisi kadar incesine bakmıyorum tabi...

Hiç korkma asoşum ameliyat çok rahat geçecek bak gör, anestezinin etkisi geçtiğinde belki hafif bi ağrın olur ama onun içinde iğne vuracaklardır, yani şöle sölim şu an daha fazla acı çekiyosundur diye düşünüyorum...

Ya hakikatten kadın biraz manyakmış herhalde, beni hafta içi hem evden hem cepten defalarca aramış ama ikisininde sesi kapalı olduğu için ulaşamamış, cuma gecesi bütün gece uyumadığımız için gündüz duruyu uyuttuk ve hemen bizde salonda koltuklara kıvrıldık eşimle...

Tam dalmışız ev telefonu çalmaya başladı,eşim uyku sersemi açtı, anam adamı iki saat lafa tuttu kadın noluyo dedim bende, sonra eşim zar zor telefonu kapattı ama acayip kızdı, duruda uyandı tabi...

Telefonun sesini sabah telefon bekliyorduk açmıştık açık unutmuşuz tesadüf işte, normalde arasa hayatta duymayız sesi kapalı olduğu için...

Dediğin gibi çok asalak biriymiş...Aman sezen sakın ha bi daha hiç kimseye numaramı verme...

temizlikle ilgili bişey süpürge mi ne ne bilim öyle bir şey dinlemeidm ısrarla konuştu. sen ona benim alerjim olduğunu söylemişsin o yüzden numaramı vermişsin öyle söyledi.

senin alerjin varmıki satış yapmak için uydurmuş salak yaaa hazirandaki mesele bu yeni değil aslında hatta bana mail olarak tanıtım linkini yollarım incelerler demişti bende o yüzden verdim eve gideriz filan demedii bu kadar rahatsızlık vericeklerini bilsem asla vermezdim kusura bakmayın tekrarr

ay hiç olmazsa sadece cebi verseydin kuzum ordan engelleme listesine alırım ben onu, aradığında telefonum çalmaz bari, bu satıcıların hepsi asalak gibidir anam...sen üzme kendini ama haberinde olsun istedim...

asocum hiçç korkma canım nasil oluyo nasil ediyo hiç anlamıyosun tabi ameliyat haneye girerken çok korkuyosun benim 2 side genel anesteziyle oldu
ilkinde çıkarken kustum falan ama ikincisinde hiç bişey olmadi..bundada ameliyeta girerken kustum:)))heyecandan anlcan..nasil bayıldıgımı hatırlamıyorum uyandigimdada sesler duyuyordum kendi kendime diyorumki allahım bayılmadim ben herşeyi hissedicem falan diyordum (anestesizi filmini izlemiştim bundan bi kaç sene öne o aklıma geldi)oysa çoktan bitmiş ameliyat

selam kızlar.nasılsınız bebişler nasıl.oğlumda kusma sorunu devam ediyor kontrole götürdük tekrardan 40 günde bir kilo almış doktor kilo alımı normal bu kadar şiddetli kusmaya rağmen dedi reflüden şüpheleniyo bi yıla kadar düzelir dedi
bide son günlerde 4-5 güne bi kakasını yapıyo.önceden böyle değildi her gün yapardı.bende karışmıyorum şimdilik.

başım agrıoo..küçügüm uyudu eylül ayakta..oda uyusa keşkeeeeeeee
ikisininde uyuduğu anlar o kadar azki.yani bazen diyorum tam fotoğraflık pozlar var bende.sabah her iki oğlumda bağırıyo her ikiside beni istiyo.küçüğü kucağıma alıp emzirirken büyüğü ayağımda salladım.seninkilerin arasında biraz daha fazla fark var sanırım.benimkilerin yaş aralığı 15 ay.oğlum şimdi 16.5 aylık küçüğü 42 günlük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…