2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bı kucuk bebek varken bı tane daha dogurmak valla bılmıom .. hem allah kolaylık versın dıorum bız bı taneyle zor ugrasıoruz hem de kendılerı kaşınmış dıorum :))

ay helincim seni okadar iyi anlıyorrmki..ancak ben anlarım heralde.
ama ben sanslıyım yanımda dede babaanne var sabah geliyorlar akşam eşim gelene kadar kalıyorlar ..
bugün bendede öyleydi sabah erken kalktılar ikiside 7 de kalktı..çok zor valla ilk başta küçüğü uyuttum sonra eylülü..sonrada kendimii:)))

kızlar biliyosunuz benim kızımda yapamıyodu kakasını,4-5 gün yapmamıştı.Doktor bağırsak düzenleyici bir şurup verdi,şükür o kadar rahatladıkki.Şimdi günde 5-6 kez çok rahat yapıyo.İsterseniz ismini vereyim doktorunuza danışıp alın o şuruptan

canım bi ismini ver ama bugün o araştırma yaparken o şurubun verilmemesi gerektiğini okumuştum ama sen bi de aynı şurupmu sorarım doktora gidince

Güzel anneler,paylaşımlarımızda ilaç önerisinde bulunmayalım.Sitemizde ilaç önerisi özel mesajla bile yasak.Lütfendikkat edelim.Mutlu paylaşımlar :71:

nettım kesıldı.. daha yenı duzeldı..

kızımı bu arada yıkadım.. kendı kuvetıne batanıyı serdım.. orada sabunladım, kucagıma alıp durladım.. ama ısrarla kucagımda meme arıyordu yavrum benım.. emerken uyudu... bugun ilk defa beşiğine yatırdım.. hem yanımda oluyordu uyurken falan...

nettım kesıldı.. daha yenı duzeldı..

kızımı bu arada yıkadım.. kendı kuvetıne batanıyı serdım.. orada sabunladım, kucagıma alıp durladım.. ama ısrarla kucagımda meme arıyordu yavrum benım.. emerken uyudu... bugun ilk defa beşiğine yatırdım.. hem yanımda oluyordu uyurken falan...

asenamm nasil kendinmi yıkadin tek başına..
bende kendim yıkıyorum ama eşim su döküyor mutlaka bir kişi olmali sen nasil yıkadin kız

yok canım tabiki yıkanırda nasil yıkadıgını merak ettim birinin su dökmesi lazim ki sürekli üşümesin diye dedimdi..gulu

asenamm nasil kendinmi yıkadin tek başına..
bende kendim yıkıyorum ama eşim su döküyor mutlaka bir kişi olmali sen nasil yıkadin kız

bebek kuvetının içine battanıyelerı serdım.. orada soydum hemen.. sonra kovaya hazırladıgım suyu ayaklarından başlayarak döktum.. sesını çıkarmadı... karnı açtı meme arayıp durdu... orada hemen sabunladım.. her yerını, sonra kucagıma alıp duş ile durladım .. rahat oldu.. kısa surdu banyomuz... şimdi ses çıkarta çıkarta uyuyor melegım..

kolay oldu.. sorun olmadı tek başına yıkarken.. ilk kez yıkadım... :))))

bende oğluşumu eşimle yıkadm,ben de üşür diye su dökmek zorunda kalırım diye tek yıkayamam:Shem eşim de bayılıyo zaten oğluşunu yıkamaya:))
her yer don olunca korktum ama oğlumu hasta ederim diye:Syaktık kombiyi sobayı

Back
X