2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
e size de pes yanı :S 2 kısı de yıkayamıosanız :)) ya cnm ne var ya sen de yıkayabılırsın kendı kuvetınde yıkayamaıosan gır buyuk kuvete al kucagına duş tuta tuta yıka mis gibi.

ben annem yıkarken bile panik yapıyorum birde bizimki çok ağlıyor küvetin filesine yapışıyor korkudan, zor çekiyoruz, aslında yıkayabilsem çok iyi olurdu mis gibi uyurdu kuzucuğum, eşim birazda üşengeçlikten yıkamaya yanaşmıyor sanırım...

kayınvalidemde bugün telefonda emir vermiş sakın yıkamayın, havalar çok soğuk diye, bende başüstüne dedim, sanki sokakta yıkayacağız

bende oglumu tek basima yikiyorum isime karisan olunca cok sinir oluyorum o yüzden en iyisi tek basina yikamak
:97:

ay bunların hepsı aynı kafadan annem ıkı gundur yıkatmadı bıze ben gıttıkten snr yıkayın hasta oolcak cocuk dıye :S

neyseki benim annem öyle değil göbeği düşmedende yıkayalım demişti ama ben pek yanaşmadım, Allah kavuştursun bu arada yalnızlık çok zor, birisi olunca o da zor ???

hakkatten iyi cesaret haa ben hayatta yıkayamam tek başıma

fınfıkım nerelerde yaaa:82:

annesinin yanında kalanlara yada annesi yanında kalanlara acayip özeniyorum, kayınvalidem sadece 3 gece kaldı bir kere bile bebişin altını değiştirmedi, annemde 1 gece kaldı sadece ama arada gündüzleri geliyor, hastanede bile 2 gece eşim yanımda kaldı sağolsun, tek başına bebek büyütmek çok zor, bazen oynatmama az kaldığını düşünüyorum :s

****** şurup canım,inşallah sizde memnun kalırsınız.Benim kızı baya rahatlattı,hem ishal hem kabızlık hem gaz sorunlarında kullanılıyo

gripin burda yasakmış galiba isim vermek mail atabilirmisin bana adresi mesaj attım sana?

annesinin yanında kalanlara yada annesi yanında kalanlara acayip özeniyorum, kayınvalidem sadece 3 gece kaldı bir kere bile bebişin altını değiştirmedi, annemde 1 gece kaldı sadece ama arada gündüzleri geliyor, hastanede bile 2 gece eşim yanımda kaldı sağolsun, tek başına bebek büyütmek çok zor, bazen oynatmama az kaldığını düşünüyorum :s

bende kocası yardım edenlere özeniyorum bizimki daha tutmayı bile beceremiyo
nerde kaldı altını değiştirmek yıkamak
sadece gazını çıkarıyo:1:
geçen gece fırçaladım aranıyo die beni uyandırdı
dolapta süt var bezi orda nolur baksanda bi gece uyusam die:57:
bende şimdilik sadece hafta sonları eve gidiyorum:31:

aslında uykuyla bi sorunumda yok gece bakıyorum ama sabahları atıyorum anamın kucağına öğlene kadar uyuyorum yada gün içinde
ama gece deliksiz uyumayı özledim :84:

kocamda yardım etmese zaten ben şimdiye tımarhaneyi boylamıştım :( altını değiştiriyo ama emzirme işlerinden hep ben sorumluyum sağacak kadar sütüm yok malesef :(

ilona bu arada senin bebişin resmi bizimkine acayip benziyor hatta bir seferinde bilgisayarı açık bırakmışım eşim resmi görünce bizimki zannetmiş :)))

neyse kızlar şansımı fazla zorlamayayım bizimki tam uyanmadan ben de yatayım biraz herkese hayırlı geceler, tatlı uykular...........

ilona kız masusdan ben yapamam diyolarki ihtiyacın oldugunda rahatsız etmeyesin diye:))

slm kızlar.. annemlerdeyiz samsunda yarın yola cıkcaktık yollar kapalı kardan. sarılık testimiz var yarın yine düşmüştür inşallah.. bizde dün ilk banyomuzu yaptık miss gibi olduk yarın yine yapıcaz:))

akçacım gözün aydın canım saglıcakla büyüt bebişini inş..
sarılık degeri kaçtı cnm bizim 16 dan 18 e yükselmişti 1 gün hatanede yattı foto terapi gördükk

ooooooooooooooof delirecem belim koptu 4 saatir dakika uyumadı emziğe alıştırmaya çalıştım yok:( emiyo ağzından düşünce basıyor yaygarayıı:(((Allahtan annem geldi eşim nöbetçi diyede ona devrettim şimdilik:(((

Back
X