sağol canım kavuştum çok şükür.. 3,5 saattir uyuyo uyandırsam mı acaba emmesi için :?
bizimki zırladığı için bakmaya gitmiştim, bence uyandır canım 3saati geçirmeyin dediler bize çok şükür sarılık olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım kavuştum çok şükür.. 3,5 saattir uyuyo uyandırsam mı acaba emmesi için :?
e size de pes yanı :S 2 kısı de yıkayamıosanız :)) ya cnm ne var ya sen de yıkayabılırsın kendı kuvetınde yıkayamaıosan gır buyuk kuvete al kucagına duş tuta tuta yıka mis gibi.
kayınvalidemde bugün telefonda emir vermiş sakın yıkamayın, havalar çok soğuk diye, bende başüstüne dedim, sanki sokakta yıkayacağız
ay bunların hepsı aynı kafadan annem ıkı gundur yıkatmadı bıze ben gıttıkten snr yıkayın hasta oolcak cocuk dıye :S
bende oglumu tek basima yikiyorum isime karisan olunca cok sinir oluyorum o yüzden en iyisi tek basina yikamak
:97:
****** şurup canım,inşallah sizde memnun kalırsınız.Benim kızı baya rahatlattı,hem ishal hem kabızlık hem gaz sorunlarında kullanılıyo
annesinin yanında kalanlara yada annesi yanında kalanlara acayip özeniyorum, kayınvalidem sadece 3 gece kaldı bir kere bile bebişin altını değiştirmedi, annemde 1 gece kaldı sadece ama arada gündüzleri geliyor, hastanede bile 2 gece eşim yanımda kaldı sağolsun, tek başına bebek büyütmek çok zor, bazen oynatmama az kaldığını düşünüyorum :s
bende kocası yardım edenlere özeniyorum bizimki daha tutmayı bile beceremiyo
nerde kaldı altını değiştirmek yıkamak
sadece gazını çıkarıyo
geçen gece fırçaladım aranıyo die beni uyandırdı
dolapta süt var bezi orda nolur baksanda bi gece uyusam die
bende şimdilik sadece hafta sonları eve gidiyorum![]()
bende kocası yardım edenlere özeniyorum bizimki daha tutmayı bile beceremiyo
nerde kaldı altını değiştirmek yıkamak
sadece gazını çıkarıyo
geçen gece fırçaladım aranıyo die beni uyandırdı
dolapta süt var bezi orda nolur baksanda bi gece uyusam die
bende şimdilik sadece hafta sonları eve gidiyorum![]()
slm kızlar.. annemlerdeyiz samsunda yarın yola cıkcaktık yollar kapalı kardan. sarılık testimiz var yarın yine düşmüştür inşallah.. bizde dün ilk banyomuzu yaptık miss gibi olduk yarın yine yapıcaz:))