2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esincim hosgeldin cnm

onlarin derdini biliom ben ilk cocugum oldugu icin bakamiyor damgasi vurmaya calisiyorlar ama onlara meydani birakmam cokda guzel bakiyorum ogluma bundan sonras utum var emio dicem nerden bilcekler vermedigimi bunlari hic cekemem valla yardim edin desem herkes bi yana kacar lafa gelince herkes doktor kesilir basima

ohh iyi yapıyon canım en iyisii var demek..
bende eylülde hep kendim baktım herkes olmadan önce gelirim yaparım ederim dedi ama bebek oluncca kimseler yoktu yanımda
büyütmedinmi büyüttüm şimdi ikincisini büyütüyorum..

zaten en güzeli bebişini kedin büyütmek evetzor oluo ama alışıyosun zaten rutine
dimi kız hazal:32:

uzun zamandır ilk kez film izledik ajan salt angelina jolienin filmi iyiydi valla beğendim özlemişim ya yarında shrek 4 ü izliycem inşallah kızım ve kapı susarsa

asenam benimde aynı sitede var bi problem bütüm siteleri şakır şakır açıyo ama kk ya girmek baya zor oluyo

hazalcim haklisin valla her kafadan bir ses cikiyor herkesde herseyi biliyor banada birisi birsey dedigi zaman tamam olur diyorum ama gene kendi aklima yatani yapiyorum:93:

Önce ezeli sonrada kanıt programını izledik, ezelde benim kanıtta babasının kucağında uyudu bizim kuzucuk...

Saat 10 gibi yıkadık kuzuyu, pelte gibi oldu tabi, önce babasıyla uzun uzun hasret giderdiler sonrada babasının kucağında uyudu, demin yatağına yatırdık, babası uyumaya gitti, kızımda yatağında mıcırdıyo, kesin birazdan uyanacak...

Bende akşamdan yarının yemeğini hazırladım, tavuk köftesi yapcam, zaten mercimek çorbası, makarna ve kabak yemeği var, bi de tavuk köftesini yaptım mı ohh misler gibi olur...

en sonunda siteye girebildim 23 kasım 13:30 da doğumum gerçekleşti çok kolay oldu. 5 tane daha doğurucam:52: güle oynaya girdim güle oynaya çıktım. normal doğum yaptım 21 gündür minik kızım kolarımda :emir_bebek:

Asoşun tavsiyesi üzerine bende rezene çayına başladım dün günde 2-3 bardak içiyorum, bakalım nasıl bi etkisi olacak...

Bu akşam bizim kuzuya ik defa neo baby i içirdik, kullananlar bilir o daha böle şurup gibi sab gibi damla şeklinde değil, bizim kuzuya kaşıkla içirememiştik onu bi türlü kusacaktı nerdeyse... ama insanın zeki kocasının olması çok güzel bi şi, eşim gidip eczaneden damlalık almış, onunla ağzına damlatarak verdik, öle içince tadı kötü gelmedi herhalde, valla hepsini içti, ardından da zart zurt gazını çıkart, baya rahatladı kuzum..

He bi de şırınga almış, kuzumuz mıçamadığı zamanlarda popoya hafif zeytinyağ damlatcaz, valla çok ii oldu onlar, bizim baya işimize yarayacaklar...

Bu arada bende prima kullanıyorum ve popo kremi olarak da bübchen aldım, hatta bütün bakım ürünleri bübchen, çok kaliteli bi alman markasıdır, ve kızımın poposu hiç pişik olmadı allaha şükür, hatta kızarıklık bile olmadı, Allahım nazarlardan sakınsın :nazar::nazar:...günde1-2 kere sürüyorum bütün gün koruyo kuzumu..

Yani tavsiye ederim kızlar...

nalan ayva kompostusu işe yarıyormu ben kayısı kompostusu içmekten bağırsaklarımı bozdum humanayıda içim almıyor artık bıktım valla

Bizde kuzumuzu arada kendi yıkandığmız küvette yıkıyoruz, çok hoşuna gidio duşu üzerine tutunca, bayılıyo valla...

Yıkama süngerini koyuyorum küvetin içine kuzuyuda üzerine koyuyorum oohhh bi güzel yıkıyorum, duşu özellikle karnına tutuyorum, çok ii gelio kuzuya...

Back
X