2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada bende prima kullanıyorum ve popo kremi olarak da bübchen aldım, hatta bütün bakım ürünleri bübchen, çok kaliteli bi alman markasıdır, ve kızımın poposu hiç pişik olmadı allaha şükür, hatta kızarıklık bile olmadı, Allahım nazarlardan sakınsın :nazar::nazar:...günde1-2 kere sürüyorum bütün gün koruyo kuzumu..

Yani tavsiye ederim kızlar...

bübchen Almanyadan yengem getirmişti kullanmadım gittim johson aldım bir işede yaramadı kullanım bende

bu gün aşımız var stres yaptım inşallah canı yanmaz yavrumun çok kötü oluyorum bir gün bir hemşire kan alırken falan elimde kalacak ya zor tutuyorum kendimi

annemın gecen hafta jınekolog muayenesı varmıs, yanlıslıkla spıralı çıkmış :S annem de gerı tak demıs doktora, doktor bunun ıcın bı sure gecmesı gerekıo su an takamayız demıs, annem de başhekıme gıtmıs boyle boyle bı durumvar napcaz dıye, 2 sene beklıceksınız demıs doktor mıyom kıstlerı var da annemın aldırmaya korkuo o yuzden oyle demıs ıste neyse 2 sene ıcınde annem menapoza gırer yanı allah bılır. annemın eşi de demıs kı bu bı ısaret bı cocuk daha yapalım :S çüş dedım anneme ya dusunebılıo musunuz demir in dayısı ya da teyzesı demır den kucuk oolcak boyle bısı olursa şaka gıbı :53::53:

benim anneannemle teyzemin aynı yaşta kızı var ay prop olur mu olur :60:

kızlar siz çocuklar kendiliğinden uyanmazsa uyandırıp emziriyormusunuz benim kafam karışık bu konuda bazen uykusu 3 saati geçiyor ne yapacağımı şaşırıyorum uyandırsam mı uyandırmasam mı bilmiyorum
annemde kızıyor bana sende uyusa sorun yapıyorsun uyumasa sorun yapıyorsun diye hakketen öyle manyağım ben ya bir alışsaydım çocuk büyütmeye

3 saattir uyanmadı uyandırsam bir daha uyumaz ama hakediyorum ben kaşınıyorum yani uyuyan çocuğu uyandırıyorum dahada uyumuyor

kızlar siz çocuklar kendiliğinden uyanmazsa uyandırıp emziriyormusunuz benim kafam karışık bu konuda bazen uykusu 3 saati geçiyor ne yapacağımı şaşırıyorum uyandırsam mı uyandırmasam mı bilmiyorum
annemde kızıyor bana sende uyusa sorun yapıyorsun uyumasa sorun yapıyorsun diye hakketen öyle manyağım ben ya bir alışsaydım çocuk büyütmeye

Eğer uyumadan önce az emdiyse o zaman 2 en geç 3 saatte uyandırıyorum, ama güzel emdiyse 4-5 saat dokunmadığım oluyo...

Son düzenleme:
nalan bübchen bakım seti bende de var almanyadan arkadaşım yollamış sağolsun ama pişik kremini sürdüğümün ertesi gün sürdüğüm yer resmen kıpkırmızı olmuştu, bize yaramadı yani. yazık bir kutu krem :S şampuanı da kepek yaptı ama banyo köpüğünden ve bebe yağından çok memnunum. banyo köpüğü kendinden yağlı küvetinde köpürtüp keyif yaptırıyorum, yumuşacık oluyor aşkımın cildi..
chicconun pişik kremi de yaramadı bize. bize sadece yarayan 2 liralık bepanten merhem :))

Son düzenleme:
Günaydın Annişler
Show tv de ki herkes için sağlık programını izleyin konu bizim ilgi alanımız:97:

Son düzenleme:
Selam Nalan nobettesin herhal:) bizde emisiyoruz:)))

anam sürekli emişioz zati, çocuk göğsümden inmio ki....pifffff ki ne piiiifffffff....

nalan bübchen bakım seti bende de var almanyadan arkadaşım yollamış sağolsun ama pişik kremini sürdüğümün ertesi gün sürdüğüm yer resmen kıpkırmızı olmuştu, bize yaramadı yani. yazık bir kutu krem :S şampuanı da kepek yaptı ama banyo köpüğünden ve bebe yağından çok memnunum. banyo köpüğü kendinden yağlı küvetinde köpürtüp keyif yaptırıyorum, yumuşacık oluyor aşkımın cildi..
chicconun pişik kremi de yaramadı bize. bize sadece yarayan 2 liralık bepanten merhem :))

İlginç, demek herkeste farklı etki ediyo, ben alamancı olduğum için kuzumun hoşuna gitti demek...

Günaydın Annişler
Show tv de ki herkes için sağlık programını izleyin konu bizim ilgi alanımız:97:

hemen açtım, bu buzuki orhanı indirmiştim ben bizimki hiç iplemedi valla...

Günaydın kızlar.....

kaç gündür memem açık geziyodum dün akşamdan beri iyiyiz:)Zinco damla yaradı galiba:65:
iki göğüsüm süt doldu taştı kıyafetlerime kadal ıslanmışım...zorla uyandırıp emdiriyorum Kuzeyimi yesin büyüsün diye...artık doyduğunu da anlıyooo mama vereyim mi diye düşünmüyorum inşallah böyle devam eder.süt sağma aletimde gelsin bakalım ne kadar emiyor ve sütüm çıkıyoo görücez:)))

günaydin anneler bugün oglumun kontrolü var birazdan doktora gidicez ama hic canim istemiyor disarisi buz gibi heryer kar yerler kayiyor oglumu ilk defa bebek arabasiyla biryere götürücem :66::66:

Back
X