Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla çocuklarla inatlaşmaya gerek yokmuş ben bunu anladım, kucak istiosa alıcan, sallanmak istiosa sallican o ne isterse o, direnmenin manası yok bence, nede olsa nazi kampında değiliz, ilerdede keşke daha çok kucağımıza alsaydık deriz...
Valla çocuklarla inatlaşmaya gerek yokmuş ben bunu anladım, kucak istiosa alıcan, sallanmak istiosa sallican o ne isterse o, direnmenin manası yok bence, nede olsa nazi kampında değiliz, ilerdede keşke daha çok kucağımıza alsaydık deriz...
selam kızlar,
geçmiş olsun dileklerini iletenlere çooook teşekkür ediyorum.ameliyat oldum hastanedeyim.Doktorun ameliyattan sonra söylediği ilk şey "bağırsaklarına kadar ilerlemiş nasıl çektin bunca acıyı" oldu.ızdırabm çoktu zaten biliyodum ilerlemiş olcağını.Aman kızlar ihmal etmeyin.ben çok çektim allah kimseye böyle acı vermesin.Ağrım var ama çektiğim ağrı şiddetinde.üst üste ağrı kesici serumlar takıyolar.
sütüm günden güne azalıyor her sağdığımda moralim bozuluyor hiç birşey işe yaramıyor offfffff gerçi süt ne yapsam 24 saatte toplasan 4 saat uyudumbarays sende sağıp veriyordun değil mi sağmak azaltır mı acaba senin süt durumun nasıl
evet katılıyorum sana birde kucağa alma alışmasın diyenlere sinir oluyorum
size ne ki çocuk benim çocuğum belki de tek çocuğum olacak neden ondan sevgimi kıskanayım ki
benim aynı canım azalma veya artma yok keşke artsa ama çıktığı kadar veriyorum artık
ama emzirip sonra sağmaya başlayanlarda azalma oluyormuş bunu çok kişiden duydum
Ya kıskanma değil de neden böle bi duygudan ikimizde mahrum kalalım, dediğin gibi belki bi daha hiç yaşayamicam bu duyguyu, çocuğum olmayacak belki bi daha, bence dibine kadar tadını çıkartmak lazım, içimden geldiği gibi takılıyorum ben, mıncık mıncık yapıyorum, kucağımda gezdiriyorum, ayağımda sallıyorum, yanımda yatırıyorum, senelerce onu bekledim, hiç kısıtlama yapamam valla...yavrumu üzemem teyzeleri, napim benim kızım birazcık şımarık olcek herhalde...
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var
kızımın burnu tıkanmış hatta kurumuş babamı eczaneye gönderdim bişeyler alsın diye o gelene kadar yapabileceğim başka bişey varmı sizce? yada ne kullanmalıyım
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var
kızımın burnu tıkanmış hatta kurumuş babamı eczaneye gönderdim bişeyler alsın diye o gelene kadar yapabileceğim başka bişey varmı sizce? yada ne kullanmalıyım
cıks hiç bi şi yapma bence, serum fizyolojik kullanman lazım, ama damlatırken dikkat et çok fazla akıtma burnuna yoksa ordan kulağına kaçar ve kulağında iltihaplanma olur cnm, geçmiş olsun...
belki kulak pamuğunu kaynatılmış ve soğutulmuş suyla ıslatıp burnun içine çok fazla sokmadan azcık temizleyebilirsin ama sen bilirsin yinede...
emmediki cadı :) emzirdikçe artarmış güya inatla uğraşıyorum yok hanımefendi emmekle uğraşamıyor bazen diyorum ne yapım kasmıyım kendimi yetmezse mama veririm sonra çok takıyorum öyle bir kısır döngü işte
nalancım çiçekler için tekrardan çok teşekkür ederim.Çok düşüncelisin bitanem benim.En az senin kadar güzeldir buna çok eminim.Öpüyorum seni bide kocaman sarılıyorum sana.