2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sütüm günden güne azalıyor her sağdığımda moralim bozuluyor hiç birşey işe yaramıyor offfffff gerçi süt ne yapsam 24 saatte toplasan 4 saat uyudum :43: barays sende sağıp veriyordun değil mi sağmak azaltır mı acaba senin süt durumun nasıl

Valla çocuklarla inatlaşmaya gerek yokmuş ben bunu anladım, kucak istiosa alıcan, sallanmak istiosa sallican o ne isterse o, direnmenin manası yok bence, nede olsa nazi kampında değiliz, ilerdede keşke daha çok kucağımıza alsaydık deriz...

aynen öyle canım herşeyin kararını o veriyor ben pes edeli çok oldu :( inatla emziriyorum ama biberonu almadan susmuyor mememi istediğinde çok güzel alıyor ama ne kadar emerse emsin illa biberon alacak el mahkum o isterse onu yapıyorum

bu doktorların terazileride hiç birbirini tutmuyor kendi doktoru başka diyor sağlık ocağının ki başka 20 günlüktü doktoru 3750 dedi dün sağlık ocağıda 3750 dedi sinir oldum bakalım pazartesi kendi doktoru ne diyecek ama ben farkediyorum kilo aldı kızım ay bir işin başı neyse sonuda o karnımdaykende böyle hep kilosu yüzünden canım sıkılırdı

Valla çocuklarla inatlaşmaya gerek yokmuş ben bunu anladım, kucak istiosa alıcan, sallanmak istiosa sallican o ne isterse o, direnmenin manası yok bence, nede olsa nazi kampında değiliz, ilerdede keşke daha çok kucağımıza alsaydık deriz...

evet katılıyorum sana birde kucağa alma alışmasın diyenlere sinir oluyorum
size ne ki çocuk benim çocuğum belki de tek çocuğum olacak neden ondan sevgimi kıskanayım ki

selam kızlar,
geçmiş olsun dileklerini iletenlere çooook teşekkür ediyorum.ameliyat oldum hastanedeyim.Doktorun ameliyattan sonra söylediği ilk şey "bağırsaklarına kadar ilerlemiş nasıl çektin bunca acıyı" oldu.ızdırabm çoktu zaten biliyodum ilerlemiş olcağını.Aman kızlar ihmal etmeyin.ben çok çektim allah kimseye böyle acı vermesin.Ağrım var ama çektiğim ağrı şiddetinde.üst üste ağrı kesici serumlar takıyolar.

geçmiş olsun canım,kurtuldun şu illetten

sütüm günden güne azalıyor her sağdığımda moralim bozuluyor hiç birşey işe yaramıyor offfffff gerçi süt ne yapsam 24 saatte toplasan 4 saat uyudum :43: barays sende sağıp veriyordun değil mi sağmak azaltır mı acaba senin süt durumun nasıl

benim aynı canım azalma veya artma yok keşke artsa ama çıktığı kadar veriyorum artık
ama emzirip sonra sağmaya başlayanlarda azalma oluyormuş bunu çok kişiden duydum

evet katılıyorum sana birde kucağa alma alışmasın diyenlere sinir oluyorum
size ne ki çocuk benim çocuğum belki de tek çocuğum olacak neden ondan sevgimi kıskanayım ki

Ya kıskanma değil de neden böle bi duygudan ikimizde mahrum kalalım, dediğin gibi belki bi daha hiç yaşayamicam bu duyguyu, çocuğum olmayacak belki bi daha, bence dibine kadar tadını çıkartmak lazım, içimden geldiği gibi takılıyorum ben, mıncık mıncık yapıyorum, kucağımda gezdiriyorum, ayağımda sallıyorum, yanımda yatırıyorum, senelerce onu bekledim, hiç kısıtlama yapamam valla...yavrumu üzemem teyzeleri, napim benim kızım birazcık şımarık olcek herhalde...

benim aynı canım azalma veya artma yok keşke artsa ama çıktığı kadar veriyorum artık
ama emzirip sonra sağmaya başlayanlarda azalma oluyormuş bunu çok kişiden duydum

emmediki cadı :) emzirdikçe artarmış güya inatla uğraşıyorum yok hanımefendi emmekle uğraşamıyor bazen diyorum ne yapım kasmıyım kendimi yetmezse mama veririm sonra çok takıyorum öyle bir kısır döngü işte

Ya kıskanma değil de neden böle bi duygudan ikimizde mahrum kalalım, dediğin gibi belki bi daha hiç yaşayamicam bu duyguyu, çocuğum olmayacak belki bi daha, bence dibine kadar tadını çıkartmak lazım, içimden geldiği gibi takılıyorum ben, mıncık mıncık yapıyorum, kucağımda gezdiriyorum, ayağımda sallıyorum, yanımda yatırıyorum, senelerce onu bekledim, hiç kısıtlama yapamam valla...yavrumu üzemem teyzeleri, napim benim kızım birazcık şımarık olcek herhalde...

bende iyice şımartmayı düşünüyorum :) kucağa alıştırma diyenlerede lafı oturturuyorum bir daha çocuk yaparmıyım bilmiyorum çünkü hadi ben istedim olur mu iyice tadını çıkarıcam hele şu gaz sancıları bitsin uyanıkken rahat dursun gülücükler saçsın bana....... hep dip dibe olcaz uyutmaya falanda çalışmıcam 3 sene uğraştım eşimi ikna edene kadar ölürüm yavruma canı neye istiyorsa alışsın

Anam kızım uyudu ben cin gibi ayaktayım, dün gece 1 den beri hiç uyumadım ama dipçik gibiyim, noldu bana böle ya, ben normalde 10 saat uyumadan kendimi uyumuş ve dinlenmiş görmezdim şu halime bakın şimdi, 3 saat uyudum 13 saat uyumuş gibiyim valla...

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var:(

kızımın burnu tıkanmış hatta kurumuş babamı eczaneye gönderdim bişeyler alsın diye o gelene kadar yapabileceğim başka bişey varmı sizce? yada ne kullanmalıyım

kızımın burnu tıkanmış hatta kurumuş babamı eczaneye gönderdim bişeyler alsın diye o gelene kadar yapabileceğim başka bişey varmı sizce? yada ne kullanmalıyım

sütünü damlat derler ne derece doğru bilmiyorum ki dene istersen

cıks hiç bi şi yapma bence, serum fizyolojik kullanman lazım, ama damlatırken dikkat et çok fazla akıtma burnuna yoksa ordan kulağına kaçar ve kulağında iltihaplanma olur cnm, geçmiş olsun...

belki kulak pamuğunu kaynatılmış ve soğutulmuş suyla ıslatıp burnun içine çok fazla sokmadan azcık temizleyebilirsin ama sen bilirsin yinede...

cıks hiç bi şi yapma bence, serum fizyolojik kullanman lazım, ama damlatırken dikkat et çok fazla akıtma burnuna yoksa ordan kulağına kaçar ve kulağında iltihaplanma olur cnm, geçmiş olsun...

belki kulak pamuğunu kaynatılmış ve soğutulmuş suyla ıslatıp burnun içine çok fazla sokmadan azcık temizleyebilirsin ama sen bilirsin yinede...

nalan bende senın gıbı dusunuyordum ama doktor ozellıkle fıskırtmamı soyledı

nalancım çiçekler için tekrardan çok teşekkür ederim.Çok düşüncelisin bitanem benim.En az senin kadar güzeldir buna çok eminim.Öpüyorum seni bide kocaman sarılıyorum sana.

emmediki cadı :) emzirdikçe artarmış güya inatla uğraşıyorum yok hanımefendi emmekle uğraşamıyor bazen diyorum ne yapım kasmıyım kendimi yetmezse mama veririm sonra çok takıyorum öyle bir kısır döngü işte

benimkide hiç emmedi canım ama öyle böyle 1,5 aylık olduk
olsun sıkma canını verebildiğin kadar bile onun için çok faydalı

demir uyudu herhalde, prop da kaçtı uyumak için...

Allah yardımcısı olsun valla, o kadar genç ki onun yaşıtları daha barlarda eller havaya yapıyo, ki bende öleydim, o çocuk bakıyo, valla böle genç anne olanları çok takdir ediyorum, benim o yaşta aklımdan bile geçmezdi evlenip anne olmak, asoşla :nazar: propa :nazar: maşallah :nazar::nazar: diyorum, canlarım benim...:29:

Back
X