2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
peki uyumadığı zamanlarda ağlıyormu sebepsiz çok garip bizimkide uykuyu sevmiyor pek ama ya gece ya gündüz uyuyor.
Demir'in bu kadar uyumamasının tek sebebi şımarıklık yada seni istemek olmamalı mutlaka var bir derdi bebenin rezene falan verdiğinde de uyumuyormu?

evet dıorum ya bı derdı olmalı dıye. evelsı aksam rezene verdım ıcmedı dun aksam o kdr aglıyodu kı onu dusunemedım bıle. hep aglamıo kafasına gore 10 dk susuyo 10 dk aglıyo fln ..

türkün aklı mıçarken gelirmiş...
galiba ben meleğimin 40 ına umut bağlayıp beklemekle hata yaptım 40 ı dolanları gördükçe:((...
keşke 40ımızı beklemekyerine 40 gün kızım çok iyi uyuyor gazı yok kabız deil çok rahat çok iyi deseydim belkim etkisi olurdu..Hani derlerya 40 gün ne söylersek olur diye...bence bu 40 ından olayı buydu kızlar biz hata ettik 40 gün hep şikayet hep şikayet ettik düzelmez tabiki miniklerimiz:(((

40 tan ümit yok malesef 3. ayı bekliyoruz gaz sancısı bitsin diye :57:

Son düzenleme:
daha once burda yazmistim cnm senin icin yine yaziyim
esimin babaannesi asureyi kaynatirken kayninin askerde bogulup oldugu haberi elmis sirf ocakta asure varken bu haner geldigi icin o gunden beri hic kimse asure yapmamis sadece bulgur kaynatip dagitmislar.

ben yapcam korkuyom bu sefer bisi olur die kac senedir kimse yapmamis keske once biri yapsaydi ne olurduki:44:

canım bende öyle bişey yaşanşa etkisinde kalırdım ama sadece bir tesadüf bence iki olayın zamanlaması...annem her yıl mutlaka yapar aşure çok şükür kötü bir olay yaşanmadı...şimdi duydumya bende tırstım yaptırtmasam mı acaba bu yıl anneme aşure:)))

evet dıorum ya bı derdı olmalı dıye. evelsı aksam rezene verdım ıcmedı dun aksam o kdr aglıyodu kı onu dusunemedım bıle. hep aglamıo kafasına gore 10 dk susuyo 10 dk aglıyo fln ..

prop doktor ne diyo demirin sebepsiz ağlamasına ben kayrayı götürdüğümde bazen sebepsiz ağlıyo aniden dedim gazı var kolik olmuş dedi bana manyakk:33:

oo çok kötü hurafe ama bu ya kötü bir haber alırken o anda ne iş yapıyosak bi daha onu yapmıycakmıyız sen genede yapma tabi laf ederler boşver:37:

ay cnm ya nasilda seveim bi bilsen ama yapmiolar iste sacma salak bir hurafeee

benim annem de selam verir yolda yürürken bayanlara :) ben yanınadyken garibime gidiyo ama bugüne kadar hiç karşılık alamadığı olmadı. hatta bi gün süslü püslü bi bayan gelip anneme demişti ki neden hep kapalılara selam veriyosunuz bize neden selam vermiyosunuz biz de alırız. çok şaşırmıştık :)

annem surekli selam verir alir ama asure gunu icin ozellikle disari cikardi. bazen selami almazlardi annem cok ters bakardi agizlarindan cikacak iki kelimeyi bile birbirlerine cok goruyor insanlar derdi.

kayının kaderi öylemiş canım ölüm zamanı o zamanmış aşureyle ne alakası var :S allah rahmet eylesin.. bence yık bu tabuyu yap aşureni günaha girmeyin buna inanarak canım.. hatta bana da gönder :D

e tabi cnm ama gelde anlat bide tum sulale bu hurafeye inani pyapmamislar.
valla yapardim bende ama benim kardesim askere gitcek subatta o yuzdende yapmaktan cekiniom acikcasi. hem inanmiyom ama bide bunca senen kimse yapmamis biri yapsaydi bende yapardim valla ne biliim

prop doktor ne diyo demirin sebepsiz ağlamasına ben kayrayı götürdüğümde bazen sebepsiz ağlıyo aniden dedim gazı var kolik olmuş dedi bana manyakk:33:

doktora sormadık kı cnm son 3-4 gunluk olay bu ondan once uyuyodu yanı gece olmasa da gunduz uyuyodu..

kolık ıcın her gun aynı saat dılımınde aglaması lazım oylemı yapıo?

ay hazall bunu bir kere daha duymuştum senden inanma canım böyle şeylere ne saçma

evet cok sacma ama kardesime askere gitcek aman ne biliim ya boyle gelmis bole gidicek galibaa

canım bende öyle bişey yaşanşa etkisinde kalırdım ama sadece bir tesadüf bence iki olayın zamanlaması...annem her yıl mutlaka yapar aşure çok şükür kötü bir olay yaşanmadı...şimdi duydumya bende tırstım yaptırtmasam mı acaba bu yıl anneme aşure:)))

dur kiz sen nie korkuyon size bisi olmazki herkes yapioo annenide korkutma bosyere

doktora sormadık kı cnm son 3-4 gunluk olay bu ondan once uyuyodu yanı gece olmasa da gunduz uyuyodu..

prop gecmis olsun cnm yaa dra sorsan normal der kesin bizim doktor herseye normal dioda.

ne derdi varki demirin acaba :44:

günaydın kızlar..:)
bugun kayınvalidemle kayınpederim geldiler bize. dinleniyolar şu an. umarım bi fayları dokunur bize.
bebeğim 4 kilo civarında şu an ve 13 günlük, 'gözüme küçük göründü' dedi kayınvalıdem sinir oldum:37:

Konuya küt diye dalıyorum belki ama aşure konusu kimin ilgisini çekmezki.. O kadar tahıl bir arada ne güzellll süt yapar ama ne fena da gaz yapar. 1 kase karar gibi geliyor bana.. Şöyle 5-10 litrelik bir kase:52: Ebeveynler hep başka memlekette... kendim yapsam kendimi tutamam yerim... Ay valla komşulardan biri yapsada getirse cidden.. ne hayra geçer..

yook hergünde ağlamıyo bazen arada başlıyo ayaklarını çekiyo zaten gazı olduğunu anlıyorum ilacını verince rahatlıyo kolikle alakası yok kayranın ağlamasının ama hemen yapıştırdı kolik diye dengesizz

Prop sallamaya karsisin ama belki sallasan uyur çünkü gaz sancısı oldumu sallamak ii geliyormuş.ayağında sallamada yatağında veya sepetinde biraz sallasan belki dalamiyor uykuya o yüzden uyanıyor sonrada uykusu basına vuruyor huysuzluk yapıyor
bu arada aleykum selam bijoux
bizde gecen yılbaşı paristeydik şimdi acaba salonda mı yoksa oturma odasindami kutlasak die düşünüyoruz:)

günaydın kızlar..:)
bugun kayınvalidemle kayınpederim geldiler bize. dinleniyolar şu an. umarım bi fayları dokunur bize.
bebeğim 4 kilo civarında şu an ve 13 günlük, 'gözüme küçük göründü' dedi kayınvalıdem sinir oldum:37:

canım gözün aydın kavuştun kuzuna nasıl geçiyo günlerinn maraton başladımı?

40 tan ümit yok malesef 3. ayı bekliyoruz gaz sancısı bitsin diye :57:

öyleymiş sezencim maalesef:(( acaba 40 gün iyi şeyler söyleseydim ümit olurmuydu diye düşünerek hafiften sıyırıyoru galiba:((( artık alıştırmaya çalışıyorum kendimi 2 gün sonra bir mucize olmayacağına...

Prop sallamaya karsisin ama belki sallasan uyur çünkü gaz sancısı oldumu sallamak ii geliyormuş.ayağında sallamada yatağında veya sepetinde biraz sallasan belki dalamiyor uykuya o yüzden uyanıyor sonrada uykusu basına vuruyor huysuzluk yapıyor
bu arada aleykum selam bijoux
bizde gecen yılbaşı paristeydik şimdi acaba salonda mı yoksa oturma odasindami kutlasak die düşünüyoruz:)

evet bende sallıyorum durmuyo mecburen yapacak bişey yokkk biz bu yılbaşını oturma odasında geçiriyoruz:17:

canım gözün aydın kavuştun kuzuna nasıl geçiyo günlerinn maraton başladımı?

sağol canım kavuştum çokkk şükür. besle , altını temizle, üzerini değiştir, gazını çıkar böyyylee geçiyor günlerim. ne zaman büyüycek diye düşünüyorum ama erken basladım bunu dusunmeye ssanırım:))

prop geçmiş olsun cnm yaa ama kolik felan hikaye bencede yaaa.. demirin sadece uykuya dalamama problemi vardir diye düşünüyorum çünkü ben 2 gündür yaşıyorum hiç problemi yok tek sıkıntısı kendi kendine uyuyamama şu andada olduğu gibi... tam dalacak ne oluyorsa tekrar açıyor gözleri..istersen bi uyutma yöntemlerini değiştir ben artık bıraktım kucakta uyutmayı yatağında sallıyorum ağzına emzik tıkayıp:)) ne güzel önceden kendşi kendine etrafı izleyip kendi kendine uyurdu meleğim yaaa:(((

Back
X