2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nalan maaşallah nasıl bir yılbaşı sofrası o öyle kaç çeşit hazırladın kimbilir...ben sadece geçen yıl kocama doğum gününde böyle sofra hazırlayabildim ama hepsi hazır mezelerdi sadece ana yemeği yapabilmiştim:))) şimdide miniğim varki artık ana yemek bilem dışardan olacak gibime geliyor:((( ooooooooooof çok tembelim yaaaaaa

çok saol cnm, valla çok çeşit var, inş. yakında yine böle sofralar hazırlarım...

yok cnm demır uyumadı, babası bana acıdı artık 1.5 saat uyudum sımdı babası yattı ben kalktım demır hala uyumadı dun sbh 7.30dan berı sadece 3.5 saat uyudu yanı ölcek uykusuzluktan ama yok uyumuyo.

ayrıca ıyı mı ettım kotu mu emın degılım...

artık ii ya da kötü sorusu için geç cnm, yapmışsın çünki, bence ii yapmışsın benim şimdiki aklım olsa daha erken evlenir çocuk yapardım, ama senin yaşındayken hiç bana göre bi karar değil derdim çok saçma gelirdi o kadar erken evlenmek...

aman ii bu arada uyumuşsun bari sevindim...

evde baktığım her yer dağınık bazen emzik kutusunu koymaya yer bulamıyorum o kadar yani çok bunaldım çok yemek bile yapamıyorum dışardan kuru yemekten mahvoldum hayatımız ne zaman normale dönecek gücüm kalmadı artık

boşver cnm benimde dağıldı cuma temizlikçi gelio...

Ooooyyy kıyamam, tuzsuz çorba mı verdiler sana bakim...:27:

Evlendikten sonra ilk defa başbaşa yılbaşı geçireceğimiz için manyak hazırlık yapmıştım geçen sene asoşum, bunlar bi kısmı, daha mutfakta tepsilerde olup da sıcak olduğundan dolayı getiremediğim yemekler var ve tatlıda vardı 2 çeşit, kocam şoka girmişti görünce, hepsini o gün hazırladım, sınırlarımı zorladım yani...
oh valla ellerine sağlık hayatım.Biz yılbaşında beraber bile olabilcez mi emin değilim.bugün kocamın doğumgünü mesela ama ben hastandeyim:)hediye bile alamadım.zaten şuan ona kırgınım çok.yine de gelme desem de gelmeliydi dün.aman neyse kendi bilir.kimseye söylemedi ameliyat olcağımı.onun ailesine de söyleme dedim ama dün söylemiş.akşam aradı annesi soğuk soğuk konuştu.bebeğe kim bakıyo annen mi geldi dedi tavırlı:)kıskanıyor bana ne ya evlensin kızı doğursun ona baksın çok istiyorsa.hamileyken beni ağlattıklarına saysınlar.hiçbirini affetmiyorum
ya kötü bir çorba,somon balığı,ıspanaklı krep bir de şekerpare.sadece şekerpareyi yedim diğerlerini sevemedim.Hastane yemeği işte ne olcak uf.kahvaltıyı bekliyorum şimdi:)
ısrarla uyumuyor neyseki kardeşlerim bende içerde bıraktım yanlarına huysuzlandıkça sinirlerim bozuluyor nalan sofran harikaymış geçen yıl bizde annemlerde kutlamış sonra evimizde şaraplarımızı içmiştik bu sene nerdeee Aso benim eşim doğumdan sonra tam bir hödük olmuştu derdi neydi bilmiyorum ama çok üzüyordu beni daha bir kaç gündür normale döndü üzme kendini erkek milleti işte duyguları yaşamaları bile bir tuhaf kzın yanında mı hastanede
hadi ya çok sinir bozucu bir durum.ama benimkini bence annesi doldurdu gibime geliyor.Çünkü o bursaya gittiğinden beri böyle.günahlarını da almayım ama eğeröyleyse hakkım haram olsun hepsine.
evde baktığım her yer dağınık bazen emzik kutusunu koymaya yer bulamıyorum o kadar yani çok bunaldım çok yemek bile yapamıyorum dışardan kuru yemekten mahvoldum hayatımız ne zaman normale dönecek gücüm kalmadı artık
çok yorma kendini bir de pozitif ol lütfen.bak bana 2 haftadır işkenceler çektim tek başımaydım o ağrı tarif edilemezdi ama yıkılmadım ayaktayım:)sizin sağlığınız da yerinde beni düşün bir de ne haldeydim.her şey güzel olcak emin ol yeter ki pozitif ol o zman her şeyin üstesinden gelirsin.biz artık anneyiz güçlü olmayı öğrenmeliyiz ki yavrularımıza iyi bakalım koruyalım onları.
gunaydin herkese :16:
günaydın hazal naber

günaydınn
yok kız ne uykusu anca toprak şimdi yattı beç buçukta kalkmıştı. ben de fırsattan istifade bir kahvaltı ettim..
nasılsın canım daha geçmişi okumadım?

günaydınn
yok kız ne uykusu anca toprak şimdi yattı beç buçukta kalkmıştı. ben de fırsattan istifade bir kahvaltı ettim..
nasılsın canım daha geçmişi okumadım?
tatlı toprağım benim kaymak surat:):nazar: iyiyim hayatım 2 saate kdr çıkıcaz hastaneden.sabaha kdr sürekli ağrı kesici serum taktılar.bugün ağrım olmaz fazla inşallah.tuvalete çıkmaya da korkuyorum ilk tuvalette canım acıyabilirmiş açık yara olduğu için.

tatlı toprağım benim kaymak surat:):nazar: iyiyim hayatım 2 saate kdr çıkıcaz hastaneden.sabaha kdr sürekli ağrı kesici serum taktılar.bugün ağrım olmaz fazla inşallah.tuvalete çıkmaya da korkuyorum ilk tuvalette canım acıyabilirmiş açık yara olduğu için.

günaydın annişler bebekler siz biraz daha uyuyunda kahvaltı yapalım. Asocum tekrar gecmiş olsun canım bu illetten kurtulduğuna cok sevindim

Gunaydın kızlar...

Bizde uyandık, babamızı uğurladık temin, kuzum karnını doyuruyor şu anda, sonrada ben doyurcam karnımı, eşim gitmeden rkmek arası hazırladım kendime onu yicem...

Yarın temizlik var, c.tesi de misafir gelcek, sonra akşamda biz gidecez, inş. kar yağarda gidemeyiz hiç canım istemiyor ya...

Eşime araba için zorla kar paledi aldırdım, malum bizim buranın her yeri yokuş, kar yağdığı zaman bir yere kımıldıyamıyoruz, aman dedim al şunlardan bi tane çocuğa bi şi olur acil hastaneye gitmek gerekir nolur nolmaz, eşim diğer zinciri takmakla hayatta uğraşmaz daral gelir ona hemen biliyorum ama bu paletler çok pratik itip hemen oturtuyormuşsun, kullanımı rahat yani ama fiyatı da ii miş maşallah...

günaydın annişler bebekler siz biraz daha uyuyunda kahvaltı yapalım. Asocum tekrar gecmiş olsun canım bu illetten kurtulduğuna cok sevindim

Bende uyusam mı acaba, benim kuzu ne kadar uyur acaba, piiiiiffffffff, böle yatıp 15 dk. sonra kalkınca daha kötü oluyo insan...

bende oglumu emzirdim altini degistim kizimi okula yolladim makinaya camasir attim evi topladim simdi gidip ogluma sarilip yaticam tabi uyanmassa:69:

günaydın kızlar...

4 saatlik uykuyla sabah 9:30 dan beri ayaktayım :( uykuları o kadar kısa süreli ki artık sinirlerim harap oldu karnı tok altı temiz gazı yok derdi ne bu çocuğun niye uyumuyor anlamıyorum

al bendende o kadar burnu temizlendi,fitile gerek kanlamadan bi kamyon mıçtı,karnı tok,gazı yok,altı kuru olmasına rağmen saat 6 ya kadar dikti beni ayakta çıldırdım yaa şaka gibi:((( kuçakta uyuyo yatağına bırakıyorum gözler açılıyor en son emzikle uyutmaya çalıştım oda daha emzik kullanamadığı için bekledim başında çünkü emzik düşünce basıyor yaygarayı ooooooooooooooof oooooooof tam 1 saat sonra emzikle zor uyuttum hanımefendi 2 saat lütfentti bana uyuyayım diye başladık yine:((( güya sabaha kadar uyumadım gündüz uyur diye...
umudumu ayın 18ine bağladım 40 ımız doluyor belkim bi bok değişir diye bakalım:(((

günaydın kızlar. ben artık endıselenmeye basladım bu cocuk hasta olcak boyle gıderse ne derdı var da uyumuyo anlamıyorum. gece delıksız uyudugu en uzun sure 1 saat 40 dk. gecenı yarısını yıne ayakta gecırdık kalan yarısında da bı oncekı gece ve gunduz adam gıbı uyumadıgından yorgunluktan sızarak uyudu, yoksa uyucagı fln yoktu.

benim aynı canım azalma veya artma yok keşke artsa ama çıktığı kadar veriyorum artık
ama emzirip sonra sağmaya başlayanlarda azalma oluyormuş bunu çok kişiden duydum

ilk zamanlarda sol göğsüm yara oldu die hiç emziremedim hep sağdım şuan asla sağ göğsüm kadar süt olmuor sol tarafta ve sadece sol tarafı emdiğinde doymuyor kuzucum

günaydın kızlar. ben artık endıselenmeye basladım bu cocuk hasta olcak boyle gıderse ne derdı var da uyumuyo anlamıyorum. gece delıksız uyudugu en uzun sure 1 saat 40 dk. gecenı yarısını yıne ayakta gecırdık kalan yarısında da bı oncekı gece ve gunduz adam gıbı uyumadıgından yorgunluktan sızarak uyudu, yoksa uyucagı fln yoktu.

peki uyumadığı zamanlarda ağlıyormu sebepsiz çok garip bizimkide uykuyu sevmiyor pek ama ya gece ya gündüz uyuyor.
Demir'in bu kadar uyumamasının tek sebebi şımarıklık yada seni istemek olmamalı mutlaka var bir derdi bebenin rezene falan verdiğinde de uyumuyormu?

Back
X