Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim göğsümde de iltihap çıktı iyi mi( çok acıyor uçlarıda yara işkence oluyor emzirmek canım yavrum oda istiyor ama benim canım çıkıyor emzirene kadar,100 mg lık antibiyotik kullanıyorum bebeğimide emziriyorum içim hiç rahat değil,ona geçicek diye korkuyorum
((
kızlar aranızda rezene veren yok mu hiç. valla nöbet tutucam uyuyaamam yoksa agır gelmesin
doktor bana 3-4 kaşık verebilrsin dedi...bir kere verdim ben....genelde kendim içiyorum günde 2 bardak...normal rezene çayı içiyorum ben...
sen nekaar veridnki
rezeneden sonra hmn uyudu ve uyurkrn gazını sancısız cıkardı rezeneden dolayı heralde
muhtemelen...uzunca da bir uyku çekmesi lazım şimdi....:)
gripin senin kocan göbek bağını çöpe atmıştı değilmi? geçmiş olsun canım, inşallah çöpçü olmaz:)) şaka bir yana valla bende bir yere gömmeye kıyamıyorum, imkanım olsa doğumdan sonra göbek bağının tamamını ve plasentayı bile eve getirirdim:))
ya kızlar bebeğime bugun rezene verdim biberonla yaklaşık 30-40ml verdim kafama göre acaba çok mu verdim. bi an dalgınlığıma geldi bi baktım cuk cuk bitirmiş biberonu..
bu arada eylülün bugün dogum günüydü teyzeleri ama cumartesi yapıcaz hafta içi pek kimse gelemiyor
tam 2 yaşında güzel kızım benimm![]()
demır ı doktora goturmeyı dusunuyorum yrn. cocuk cok halsız düştü yorgunluktan sızıo artık ama 5 dk sonra yıne aglayarak uyanıyo. acaba bır derdı mı var dıye endıselenmeye basladım cunku ne gece uyuyo ne gunduz uyuyo. bı de yenı bı olay yanı bu bısı mı oldu acaba poffffffffffffff
ya kızlar bebeğime bugun rezene verdim biberonla yaklaşık 30-40ml verdim kafama göre acaba çok mu verdim. bi an dalgınlığıma geldi bi baktım cuk cuk bitirmiş biberonu..