2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim göğsümde de iltihap çıktı iyi mi:(( çok acıyor uçlarıda yara işkence oluyor emzirmek canım yavrum oda istiyor ama benim canım çıkıyor emzirene kadar,100 mg lık antibiyotik kullanıyorum bebeğimide emziriyorum içim hiç rahat değil,ona geçicek diye korkuyorum:(((

silikon göğüs ucu kullan cnm iyi olana kadar göğüsun

gripin senin kocan göbek bağını çöpe atmıştı değilmi? geçmiş olsun canım, inşallah çöpçü olmaz:)) şaka bir yana valla bende bir yere gömmeye kıyamıyorum, imkanım olsa doğumdan sonra göbek bağının tamamını ve plasentayı bile eve getirirdim:))

sorma sorma aynen öyle yaptı :22::84:bişeyi çok isteyip üzerine çok düşmemek gerekiyo anladım

ya kızlar bebeğime bugun rezene verdim biberonla yaklaşık 30-40ml verdim kafama göre acaba çok mu verdim. bi an dalgınlığıma geldi bi baktım cuk cuk bitirmiş biberonu..

çok değil,günde 100mlye kadar verilebiliyomuş,merak etme,ben 20 bazen 30 ml veriyorum günde bişeycik olmuyo.sende öyle yap bi dahakine,yani 20-30ml yeter

bu arada eylülün bugün dogum günüydü teyzeleri ama cumartesi yapıcaz hafta içi pek kimse gelemiyor
tam 2 yaşında güzel kızım benimm:64::62:

Nice mutlu yıllara inşallah, kutluyorum eylülün yeni yaşını cnm, benim için yanaklarından öpersin...

demır ı doktora goturmeyı dusunuyorum yrn. cocuk cok halsız düştü yorgunluktan sızıo artık ama 5 dk sonra yıne aglayarak uyanıyo. acaba bır derdı mı var dıye endıselenmeye basladım cunku ne gece uyuyo ne gunduz uyuyo. bı de yenı bı olay yanı bu bısı mı oldu acaba poffffffffffffff

Kız bende endişelendim şimdi neden böle yapıyo acaba? Umarım ciddi bi sorun yoktur cnm, dönünce hemen haber ver bizede, belkide gerçekten sadece huysuzluk yapıyodur onu salla diye, doymuyo olamaz dimi...

Yarın temizlikçi gelio, of sinir oluyorum temizlikçinin gelmesine ama mecburum almaya, ev kirlenince içim rahat etmio, bende artık eskisi kadar temizlik yapamıyorum, ama allahtan yarım günlüğüne aldım, camları sildirmicem, sadece evin içini silcek süpürcek o kadar, ay çabuk bitirip işini hemen gitsin ya...

Cumartesi akşam üstüde eşimin dayısını ziyarete gitcez, yani koca bi c.tesi böle geçecek, şu zorunlu akraba ziyaretleri beni bayıyo, neden böle adetler var ya, iadeyi ziyaretmiş, pehhh...

Almanya da böle zorunluluklar yok, herkes kafasına göre takılıyo, 18 yaşına gelen gençler evden taşınıyo, kimseyi aramak ya da ziyaret etmek zorunda değiller, koloni halinde toplaşılmıyo falan filan...

Orda her şey çok farklı, insanlar daha rahatlar, aman ne bilim bazen ikilem içerisinde kalıyorum, ordakiler gibimi burdakiler gibimi davranmalıyım diye sonra hep ortasını bulmaya çalışıyorum, hislerim oraya göre hareket et diyo, ama mantığım burayı seçio....:84::84:

Bütün arkadaşlarım bana salaksın kızım sen burdaki rahata alıştıktan sonra türkiye ye dönülür mü dediler, bırak annenler gitsin sen burda küçük bi eve taşın kafana göre takıl dediler ama ben salak gibi döndüm annemlerin peşine takılıp, belkide korktum orda tek başına kalmaktan bilemiyorum...

Zaten annem burda kalırsan bizi bi daha arama seni ikna edenlerle hayatının sonuna kadar takılırsın demişti, belki cesaretimi kıran o oldu...

Hoş geldim noldu sonuç yine aynı oldu...

Son düzenleme:
Neyse ne artık geçti gitti, keşke diyosak artık çok geç demektir zati, şimdi bi laf geldi aklıma o bu duruma uyar mı bilmiyorum ama sölicem, iki ucu boklu değnek...:1:

ya kızlar bebeğime bugun rezene verdim biberonla yaklaşık 30-40ml verdim kafama göre acaba çok mu verdim. bi an dalgınlığıma geldi bi baktım cuk cuk bitirmiş biberonu..

birşey olmaz zamanla etkilemiyor zaten etkilediği günlerin tadını çıkar ben dozunu 60 mle kadar çıkardımda etkilemedi ilk zamanlarda iyiydi gece çayı verdim şimdide bakalım ne olacak

Back
X