Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gaz neler yapıyoduuu![]()
dr.umun söyledığine göre kuru baklagil, ceviz fındık,bide ilk 3 ay süt içme dedi. ama halk arasında söylenenlere göre asitli içecek, soğuk seyler..
yeşillik yapıyo mu salata gibi şeylerr
doğum yaptıgm hastanede diyetisyen gelip bilgi vermişti ilk iki hafta 3 besın grubundan sakın demişti.
1.süt ve sut ürünleri(süt yoğurt özellikle pişmemiş süt ürünleri)
2. kuru baklaggil
3.çiğ sebze ve meyve
demişti .. 15 gün sonra sakınmadan herseyı yiyebilirsn demişti.
gelelim tecrübeme yesıllık yesemde gazlı bi çocuk yemesemde...
slm kızlar.. uzun süredir takip ediyordum sizleri artık aranıza katılmanın vakti geldi sanırım.. bende 2 kasımda 37+2 de sezeryanla oğlum keremi dünyaya getirdim..46 günlük olduk..hafif öksürüğümüz, kasık fıtığımız ve şiddetli gaz sancımız dışında iyiyiz çok şükür..sizleri tebrik ediyor miniklerinizi öpüyorum..
gaz neler yapıyoduuu![]()
önceki gün salata yemiştim oglumda durmadı sabaha kadar demekki doğruymuşş
ya ne yicez biz ben bol limonlu salatayı çok severimm amaa![]()
kızlar ben hep karnım gurul gurul geziyorum bazen kahvaltı yapamadan akşam oluyor ama çocuk hep gazlı ben ona inamıyorum
kızlar bişey soracagım.. süt durumunuz nasıl? bnm ilk günler şarıl şarıl akardı gunde 3,4 ped değiştirirdm şimdi yetıremıyorum. sürekli emmek istıyo mememle kavga dıyor mama vermk istemiyorum bna akıl verin ne olur.. su çok içiyorum.. gnde 1 tane still tea içiyorum marul yiyorum daha ne yapayımmm.. sutum yetmıyor diye vicdan azabı çekiyorum.. zaten öksürüğü var geçmesı için anne sütü almalı dedi dr...
canım sadece bizimle alakalı değil gaz olayı,biz naparsak yapalım olacak mecburen.Mama içerken,bizi emerlerken bile hava yutuyolar.O da gaz yapıyo
Canım sen ayağına ve karnına sıcak su torbası koymayı denedinmi,yüzüstü yatırmayı dene birde.Belki rahat eder
bende gazdan nefret ediyorum, dün misafirlerim vardı annem geldi bişeyler yaptı bende dayanamadım mercimek köftesi yedim marulla hemde:) akşama da mercimek çorbası içtim valla ben bile gazdan uyuyamadım yani çok kötü oldum,bebişede hemen damla verdim ama sabah beşten bu saate kadar doğrudüzgün uyumadı devamlı ağlama modunda, ya birde dün boza içtim süt yapıyormuş diye acaba oda dokunurmu? yiyeceklerden korkar oldum artık![]()
hiç merak etme canım senden çok var burada inan bi tek arada bi buraya girdiğimde yaşadıklarım normal herkes aynı şeyelr yaşıo deyip kendimi teselli ediyorum keşke hepimizin başında yardımcı olabilecek birileri olsa böyle tek başımıza çok zor çok
Ya uyumludur aslında, bana öle fazla bi şi yapmışlığı da yok, zaten istesede yapamaz ben ona karşı gayet mesafeliyimdir 6 senedir, sadece ona ihtiyacım olduğu dönemlerde bi poka yaramadı salak salak ortalarda dolandı ben ondan kızdım ona, tecrübeli olan o onun bana yardım etmesi lazım ama ben ona yardım edecem nerdeyse, sanki doğum yapan ve loğusalık döneminde olan o...
oyyy kıyamam sana fairy...boşver ben gerçekten yalnızım, çocuğum ve kocam var sadece...![]()
yeni huyumuz ayakta sallanmadan uyumuyoruz sadece 2 saat eşime bıraktım buna alıştırdı çocuğu çaresiz devam ediyorum