- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
sen spralden öncemi einle birlikte oldunn
evet ne olduki? :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen spralden öncemi einle birlikte oldunn
çarşamba günü karma aşımız var ekim annelerine sordum nasıl diye iki ayaktan bide koldan 3 aşı yapıyolarmışş off onun stresine girdim şimdidenn arka arkaya 3 tane yazık kuzulara ya erenin zamanında böyle 3 tane arka arkaya değildii pöffffffff
amanın sezoş o stres bende ilk aşıdan beri var.. pff.. onun yerine ben olsam![]()
fınfık kitabı sevene hiç de sıkıcı olmaz, hıh.. you2ve got maıl fılmındekı gıbı guzel bı kıtapcım olsa fena mı olur ah ahhhh..
sezen cok ateş yapıomuş aman dıkkat edın, sureklı tetıkte olmalısın o gun.. bok vardı sankı 3 asıyı aynı gun yapıolar hakkaten
fınfık kitabı sevene hiç de sıkıcı olmaz, hıh.. you2ve got maıl fılmındekı gıbı guzel bı kıtapcım olsa fena mı olur ah ahhhh..
sezen cok ateş yapıomuş aman dıkkat edın, sureklı tetıkte olmalısın o gun.. bok vardı sankı 3 asıyı aynı gun yapıolar hakkaten
propp senin karakterine kitapçıyı hiç yakıştıramadım 40-50 li yaşlarda yap yada o işi :))
günaydın burcu:) ya sana bir şey sorcam sen eczacı mısınecz varya nickinde hep aklıma o geliyor
![]()
bılmıom sezen valla cok ıstıyorum oyle bısı ıcını kendım tasarlarım yaparım ederım guzel guzel. annem oyle bısı olursa ıstanbula tasınırım beraber işletiriz dedı cok guzel olur. kocama sermaye koyar mısın dıyorum otur evde boşver dıyo :) bı de ıstanbulda yenı bı cafenın tutunması cok cok zor. anca franchising yapılır o da kalıtelı bı marka olmalı, mesela midpoint 800 milyar istiyo :)) amaaannnn işte. demir 15 aylık fln olunca yarım gun kreşe başlatıp iş aranmaya başlıcam. 2 yaşına gelınce de işe koyulcam. aslında organizayon firması da açabilirim düğünleri fln organize ederim o da güzel olur...ayy hayal kurmak guzel tabı
bebeğim karakterime yakışcak bi meslek arıyosak tımarhane işletmem lazım en uygunu o olur bana :))
çok hain planlar yapıyorum iş hayatıyla ilgili :) küçük bi cafe ya da kitpçı açmak istiyorum, kafamda kuruyorum da kuruyorum. demir buyuse de şöyle hayallerimi gerçekleştirsem :))
bebeğim karakterime yakışcak bi meslek arıyosak tımarhane işletmem lazım en uygunu o olur bana :))