2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kizlar nasilsiniz :34:
ayy oglum buyudukce ele avuca sigiyor isirip yiyesim gelio yigenlerimi hep isirir canlarini acitarak seviyordum oglum buyunce onda ayni muameleyi yapcammi acaba belki kiyamam ogluma ama cook tatli masaallah oglumaa :nazar: :nazar:

çarşamba günü karma aşımız var ekim annelerine sordum nasıl diye iki ayaktan bide koldan 3 aşı yapıyolarmışş off onun stresine girdim şimdidenn arka arkaya 3 tane yazık kuzulara ya erenin zamanında böyle 3 tane arka arkaya değildii pöffffffff

çarşamba günü karma aşımız var ekim annelerine sordum nasıl diye iki ayaktan bide koldan 3 aşı yapıyolarmışş off onun stresine girdim şimdidenn arka arkaya 3 tane yazık kuzulara ya erenin zamanında böyle 3 tane arka arkaya değildii pöffffffff

amanın sezoş o stres bende ilk aşıdan beri var.. pff.. onun yerine ben olsam :37:

küçük sıcak otantik bi cafe aç prop bence.. ay ne güzel olur valla..

fınfık kitabı sevene hiç de sıkıcı olmaz, hıh.. you2ve got maıl fılmındekı gıbı guzel bı kıtapcım olsa fena mı olur ah ahhhh..

sezen cok ateş yapıomuş aman dıkkat edın, sureklı tetıkte olmalısın o gun.. bok vardı sankı 3 asıyı aynı gun yapıolar hakkaten

fınfık kitabı sevene hiç de sıkıcı olmaz, hıh.. you2ve got maıl fılmındekı gıbı guzel bı kıtapcım olsa fena mı olur ah ahhhh..

sezen cok ateş yapıomuş aman dıkkat edın, sureklı tetıkte olmalısın o gun.. bok vardı sankı 3 asıyı aynı gun yapıolar hakkaten

cafe daha hareketli ama kitapçıda çok güzell aslında ama önce demir bey büyümelii o büyüyene kadar sen çıldırmazsann:37:evet cnm ya pok var 3 aşı birden arka arkaya yuh diyorumm

propp senin karakterine kitapçıyı hiç yakıştıramadım 40-50 li yaşlarda yap yada o işi :))

bılmıom sezen valla cok ıstıyorum oyle bısı ıcını kendım tasarlarım yaparım ederım guzel guzel. annem oyle bısı olursa ıstanbula tasınırım beraber işletiriz dedı cok guzel olur. kocama sermaye koyar mısın dıyorum otur evde boşver dıyo :) bı de ıstanbulda yenı bı cafenın tutunması cok cok zor. anca franchising yapılır o da kalıtelı bı marka olmalı, mesela midpoint 800 milyar istiyo :)) amaaannnn işte. demir 15 aylık fln olunca yarım gun kreşe başlatıp iş aranmaya başlıcam. 2 yaşına gelınce de işe koyulcam. aslında organizayon firması da açabilirim düğünleri fln organize ederim o da güzel olur...ayy hayal kurmak guzel tabı

bılmıom sezen valla cok ıstıyorum oyle bısı ıcını kendım tasarlarım yaparım ederım guzel guzel. annem oyle bısı olursa ıstanbula tasınırım beraber işletiriz dedı cok guzel olur. kocama sermaye koyar mısın dıyorum otur evde boşver dıyo :) bı de ıstanbulda yenı bı cafenın tutunması cok cok zor. anca franchising yapılır o da kalıtelı bı marka olmalı, mesela midpoint 800 milyar istiyo :)) amaaannnn işte. demir 15 aylık fln olunca yarım gun kreşe başlatıp iş aranmaya başlıcam. 2 yaşına gelınce de işe koyulcam. aslında organizayon firması da açabilirim düğünleri fln organize ederim o da güzel olur...ayy hayal kurmak guzel tabı

aa düğün organizasyonu çok zevkli bende bayılıyorum yaratıcı tasarımlar ortaya çıkarmak çok zevklii

çok hain planlar yapıyorum iş hayatıyla ilgili :) küçük bi cafe ya da kitpçı açmak istiyorum, kafamda kuruyorum da kuruyorum. demir buyuse de şöyle hayallerimi gerçekleştirsem :))

Ay Ay iş hayatı ne kadar uzak geliyor şu an çalışmayı özledim valla... Kesinlikle kitapçı derim... :) hele de kitap okuyamadığım şu zamanda kesinlikle kitapçı aç derim..:95::95:

götürmicem cnm uyudu gece. 2şer saat de olsa uyudu. ben hasta fln olmasından endişelenmiştim ama uyuduğuna göre bişeyi yoktur sıpanın maksat anasını üzsün işte

Kızlar ben büyük kızımın karma aşılarını eczaneden 5 li karma almıştık. yan etkileri çok düşüktü. ateş falan yapmadı.. o zaman için devletin vurduğu aşılar ateş yapıyordu.. sanırım şimdi devletin vurduğu aşının da yan etkileri en aza indirgenmiş durumda.. bizim şu anda o zamanımız gelmedi henüz gelince soracam sağlık ocağına yada eczacıya..

Back
X