2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada selam aşureyi görünce gözüm döndü

dün antalyada felaket ötesi bir hava vardı bir an apartman yerinden sökülüp uçucak sandım leblebi büyüklüğünde dolu yağdı ağaçlar kökünden uçtu sabah bir kalktık yazdan kalma bir hava :53: inanamadım ya ama iyi oldu 3 posta çamaşır attım balkonları yıkadım ortalığı topla bulaşık derken bi taraftan duruyla ilgilen popomu yeni kodum vallaa

birazdan kociş gelicek bi zamanlar beşamel soslu sucuklu kaşarlı mantarlı bir börek yemiştim galete ununa batırılıp kızartılmış ondan yapıcez bakalım nasıl olucak

afiyet olsun sema dene bakalım gaz yapıyormu bizede haber verirsin :34:

kardelen canımcım Allah yardımcın olsun
inan bazen hepimiz çok yorgun oluyoruz ve de gergin ama geçip gidecek inşallah.ben oğlumla o gergin olduğunda konuşmaya başladım eğer aç değilse gazı da yoksa gülmeye başladı:))))Allah'ım ne büyük mutluluk anlatamam.tatlı annesi inşallah o da sana gülecek ve ağlamaları bitecek.sallamak,emzik vermek,onunla konuşmak,masal okumak,müzik dinletmek ne bileyim inşallah bunlardan biri olur

Bulunduğunuz yerde kar yağıyor onu tercih ederdim ama Antalya da çok güzel güneş var... Birde Konyaaltı Kent Meydanında kitap fuarı var. Antalyadaki kızlara duyurulur... Ben şimdi gideceğim.:52::52::52:

hıııı bi giderim bi giderim ben daha tuvaletimi yeni yaptım bankaya gitmem lazımdı ona gidemedim ne fuarı
orası benim kayınpederimin mekanı karısı sürekli sergi açar daha ona bilem gidemedim bi kerem :63:

selam kızlar dün çok zor bi gece geçrdik yine hiç uyumuyo bu çocuk ne gece ne gündüz kucakta susuyo öle yüzümüzü inceliyo gcenin bi körü dün cinnet geçirdim artık akıllı kocamda dövecem sanmış bi ara sabah öle dio bana çüş dedim daha neler ama ben perişan haldeyim evimi bok götürüyor kaşımı en son doğuma gitmeden aldırmıştım saçımı banyodan banyoya tarıyorum altlarr kördüğüm olmuş elif şafak siyah sütte diyodu ya insan saçı ne kadar dayanıklıymış diye aynen öle valla sabah kapım çaldı 11 d e falan komşudur diye açamadım utancımdan ben öle hilkat garibesi gibi ev desen benden beter sonra ya aşure getirmişlerse diye içim gitti valla ya kaç gündür aşure diye diye bi yerimi şişireceksiniz valla ne yapanım var ne getirenim gönderin biriniz bari:)

selam kızlar dün çok zor bi gece geçrdik yine hiç uyumuyo bu çocuk ne gece ne gündüz kucakta susuyo öle yüzümüzü inceliyo gcenin bi körü dün cinnet geçirdim artık akıllı kocamda dövecem sanmış bi ara sabah öle dio bana çüş dedim daha neler ama ben perişan haldeyim evimi bok götürüyor kaşımı en son doğuma gitmeden aldırmıştım saçımı banyodan banyoya tarıyorum altlarr kördüğüm olmuş elif şafak siyah sütte diyodu ya insan saçı ne kadar dayanıklıymış diye aynen öle valla sabah kapım çaldı 11 d e falan komşudur diye açamadım utancımdan ben öle hilkat garibesi gibi ev desen benden beter sonra ya aşure getirmişlerse diye içim gitti valla ya kaç gündür aşure diye diye bi yerimi şişireceksiniz valla ne yapanım var ne getirenim gönderin biriniz bari:)

Allah kolaylık versin valla çok zor. bizimki de tüm gün rahat rahat uyuyo sonra gece biz yatmaya kalkınca açıyo gözlerini cin gibi. ne garip şeyler bunlar. zaten bu zamanlar bebekler anne- babalarının yüzlerini incelemeye bayılırlarmış:3: ama sende de aynı problem olabilir. bazı bebekler gece- gündüzü karıştırırmış ya. bizimkisi öyle galiba. gündüz mışıl mışıl uyuyan bebek gecleri mum diktiriyo bize.:97: uyuduğu zamanlar ben işlerimi yapıyorum neyseki. fırsat verdiği kadar tabi. genelde odada yalnız kaldığını da hissediyo mudur nedir. ben işe başlayınca başlıyo ağlamaya.:50: napcaz bilmem

miracle senden farklı değiliz anacım balta girmemiş orman gibiyim bende her bir bokumu doğuma gitmeden yaptırmıştım bende 39 gün oldu bugün oje süreim dedim sürmemle veledin uyanması bir oldu
bakımsız tarzan gibi dolanıyorum ortada ama bu böle gitmez yarından tezi yok kendime zaman ayıracam mesela yarın kızı atacam babasına kuaföre atacam kendimi daha ne kadar gider ki böyle..

doğumdan sonra bi daha hortlamadı benimkii bakalım ne zaman çıkar bidaha orasıda çok uzak bana acaba doktorun bakırköydeki acıbademe gelmezmii ameliyataa ereninde okulu var anca 15 tatilde olabilirimm ama sen atlattın tuvaletede çıktın korkunda gitti darısı bizlerin başınaa:71:
Bilmem ki sormak lazım canım ya gelir belki.Prof dr Reşit İnceoğlu adı.Çok ilgili çok harika bir doktor.

Ben de ameliyat olcam diye bacaklarımı makineyle almıştım bahane oldu :)ama en acilinden kaşımı aldırmam maniküre gitmem ve ayak bakımına gitmem lazım.bir de üstüne kırıklarımı aldırıp saçıma bakım yaptırmam lazım ve hatta ve hatta cilt bakımı zamanım geçti.Hepsini ankarada halletcem artık umarım halledebilirim tabi.Ankara dönüşüm muhteşem olmalı.tamamen dinlenmiş tamamen yenilenmiş eskiye dönmüş özüne dönmüş bir aso olarak:) Kocama diyorum dönüşüm muhteşem olacak diye:)Şimdilik hayal gibi geliyor umarım halledebilirim :)

Ben de ameliyat olcam diye bacaklarımı makineyle almıştım bahane oldu :)ama en acilinden kaşımı aldırmam maniküre gitmem ve ayak bakımına gitmem lazım.bir de üstüne kırıklarımı aldırıp saçıma bakım yaptırmam lazım ve hatta ve hatta cilt bakımı zamanım geçti.Hepsini ankarada halletcem artık umarım halledebilirim tabi.Ankara dönüşüm muhteşem olmalı.tamamen dinlenmiş tamamen yenilenmiş eskiye dönmüş özüne dönmüş bir aso olarak:) Kocama diyorum dönüşüm muhteşem olacak diye:)Şimdilik hayal gibi geliyor umarım halledebilirim :)

ankarada kuafor onerebılırım cnm muhtesem bı yerdır cılt bakımı fln da harıka

hıııı bi giderim bi giderim ben daha tuvaletimi yeni yaptım bankaya gitmem lazımdı ona gidemedim ne fuarı
orası benim kayınpederimin mekanı karısı sürekli sergi açar daha ona bilem gidemedim bi kerem :63:

Ay gittimde gitmez olaydım.. ne kitap fuarı... sadece okul kitapları sınavlara giriş, deneme kitapları falan var... tek iyi olan egenin gelene kadar uyumasıydı.. havamızı aldık.. her türlü:52::52::52:

kızlar fotoya bakın ya camış oğlum anneannesinin kucağında bile meme arıyo ya :))
$IMG_1101.webp

oh süper ya. çukurambar şubesi çok yakın size. çukurambarda liva var, big chefs var, belkı bılıosundur livayı kıme sorsan bılır zaten, hemen onun karşısında DIA kuaför. saçın için özellikle Mustafa Bey'i iste, cilt bakımı için Yasemin, Canan da olur ama o bırazcık suratsızdır, ağda için de Mukaddes. Bak düğün makyajım saçım hepsı orda yapıldı, referans olsun. çok çok başarılıdır yani. gözüm kapalı tavsiye edıyorum cok memnun kalcaksın :)

Back
X