Prop annene ne kadar benziyosun:)
şaka mı yapıosun ciddi misin? annem duysa gozlerı yaşarır kımse benzetmıo bızı dıye uzuluyo :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prop annene ne kadar benziyosun:)
Demir en azından memenin ne olduğunu biliyor bizimki battaniyeyi, elini, şapkasını ağzının kenarına dokunan herşeyi meme zannediyor :S
kızlar fotoya bakın ya camış oğlum anneannesinin kucağında bile meme arıyo ya :))
Eki Görüntüle 115863
oh süper ya. çukurambar şubesi çok yakın size. çukurambarda liva var, big chefs var, belkı bılıosundur livayı kıme sorsan bılır zaten, hemen onun karşısında DIA kuaför. saçın için özellikle Mustafa Bey'i iste, cilt bakımı için Yasemin, Canan da olur ama o bırazcık suratsızdır, ağda için de Mukaddes. Bak düğün makyajım saçım hepsı orda yapıldı, referans olsun. çok çok başarılıdır yani. gözüm kapalı tavsiye edıyorum cok memnun kalcaksın :)
oh süper çukurambar bize çok yakın.hemen not alıyorum bilgileri.Livayı biliyorum canım bilmem miiii:)evet ya düğün saçın da makyajında çok güzeldi.randevu gerekiyor mu netten bakayım websiteleri varsa gitmeden arayım yine de.çok iyi oldu valla insana benzemek istiireeeemm:)şaka mı yapıosun ciddi misin? annem duysa gozlerı yaşarır kımse benzetmıo bızı dıye uzuluyo :)
fınfıksenınkı ağırlıkta hafif olabilir ama camışlıkta benimkiyle yarışır :)
oh süper çukurambar bize çok yakın.hemen not alıyorum bilgileri.Livayı biliyorum canım bilmem miiii:)evet ya düğün saçın da makyajında çok güzeldi.randevu gerekiyor mu netten bakayım websiteleri varsa gitmeden arayım yine de.çok iyi oldu valla insana benzemek istiireeeemm:)
Allah ım esirgesin.... çok tatlı 41 kere maaşallah.. bilmeyen bu çocuklara meme vermiyoruz zannedecek hep açlar ya..
selam kizlar.
ewi bok götürüyo napicam ben yaaaaa![]()
selam kizlar.
ewi bok götürüyo napicam ben yaaaaa![]()
Bilmem ki sormak lazım canım ya gelir belki.Prof dr Reşit İnceoğlu adı.Çok ilgili çok harika bir doktor.
sağol canım.ben de netten bakıyordum şimdi notumu aldım.Gider gitmez saçımı insana benzeticem ve manikür pedikür yaptırcam.cilt bakımını da ürünleirni sorduktan sonra yaptırcam.ama güzel bir kuaföre benziyor sağol valla. pazartesi ilk işim kuaföre gitmek olcak:)saç için hiç randevu almadım şimdiye kdr ama ağda ve cılt bakımı ıcn gerekıo annemı aradım sımdı numarayı almak ıcın ofıste degılmıs gıdınce bakıp msj atcak ben de sanaa atarım faceden
şimdi baktım nette de varmış:48.Cad 465 Sok 1/D
Çukurambar /ANKARA
TEL : 284 38 88 - 284 74 13
yedim yedimsormakta yarar var 15 tatilde olucam inş.. ereninde okulu olmamış olur o zamana sorarım artıkk sen yedinmi vanının çektiklerinii![]()
sağol canım.ben de netten bakıyordum şimdi notumu aldım.Gider gitmez saçımı insana benzeticem ve manikür pedikür yaptırcam.cilt bakımını da ürünleirni sorduktan sonra yaptırcam.ama güzel bir kuaföre benziyor sağol valla. pazartesi ilk işim kuaföre gitmek olcak:)
yedim yedimşimdi de çikolatalı frambuazlı pasta yiyorum camışlığım tuttu
![]()
aso frambuaz dedın benı benden aldınözsüt frambuazlı cheescakeeeeeeeeee böhüüüüüüüüüüüü
aso frambuaz dedın benı benden aldınözsüt frambuazlı cheescakeeeeeeeeee böhüüüüüüüüüüüü
bende krokanlı vişneli pasta seviyorumm ama aşure yiyemedim daha bekliyorum biri getirsin olmadı haftaya yapıcamm fınfık gaz yaptımı sende :26:
bende krokanlı vişneli pasta seviyorumm ama aşure yiyemedim daha bekliyorum biri getirsin olmadı haftaya yapıcamm fınfık gaz yaptımı sende :26:
zaten 2 gündür vardı gaz bayağı anlayamadım ki:S ama bana yaptı onada yapmıştır hehalde![]()