canım ya çok geçmiş olsun hayırlısıyla atlatırsın umarım
bu arada benimde hiç fkrim yok nasıl zaptedilirki bi bebek
cok geçmiş olsun.. kıyamam ya. sıkma canını gececek bu günler. emzirebildiğin kadar emzirecen o zaman 10 a kadar... iyi haberlerini bekliyoruz..
Ahhh ahh sütü olanlra çok imreniyorum.Çok arzu ettim sütüm bol olsun bol bol emzireyim diye..İlk 4 gün süt gelmedi zaten.Boş boş emzire emzire getirdi kızım sütü.Oğlum zaten emmedi bir hafta küvezde kaldığından garibim.. Azdı , yetmedi malesef,lohusalıkta stresten daha da azldı..Şöyle fışkırmıyor..Napsam da artsa sütüm bilmiyorum, ya da artarmı bu saatten sonra onu da bilmiyorum
Milupayı içtim ilk günler ama çok bişey farketmedi sanki
Zeynebin tarifini denedin mi cnm? yarım su bardağı şekerin üzerine kaynar su dök karıştır ılık ya da soğuk iç, iğrenç bi karışım ama manyak süt yapıyo...
Zeynebin tarifini denedin mi cnm? yarım su bardağı şekerin üzerine kaynar su dök karıştır ılık ya da soğuk iç, iğrenç bi karışım ama manyak süt yapıyo...
Burada okumuştum ama denemedim ..Hakkaten ama iğrençtir,çok şekerli nasıl içiliyo yaa,sen içiyo musun ve günde kaç kere içiliyo? Vermem gereken kiloların üzerine yenileri eklenir bu gidişle,sütüm artın da gerçi bunlar tefarruat
gerçektenmi kız nalan hiç duymadım ama kesin denerim..
bendede boza artı tahin helvası süper süt yapıo ikisini ayrı yiyiceksiniz tabiki
valla bende işe yaradı cnm, yani göğüslerim patlayacak sandım....
ben boza sevmim ya, sahlep de sevmim...
canim cok gecmis olsun gercekten bebegi insan nasil oyalarki allah yardimciniz olsunmerhaba kkızlar yarın oğlum saat 15.30 da kasık fıtıgı ameliyatı olacak çook strestlıyım gergınım.. dua edin ne olur... saat ondan sonra beslemeyı bırakacakmışım beş bucuk ssat nasıl zaptedicem bilmiyorum yalancı meme ile en fazla 10 dakika idare eder, bir fikri olan var mı.. stresten sutum iyice azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?