hoşgeldin şekerim. ben de buraların muhtarıyımhoşbulduumm:)) evet yeniyim. benim canavardan fırsat buldukça buradayım diye umuyorum. yani inşallah
Demir in maşallahı var zaten canım, bizimkine mama vermiyoruz ama bakalım dr ne diyecek...
yılbaşı hediyelerinin ne olduğunu yılbaşından sonra açıklarsın herhalde ya ben kimseye hediye alamadım 1 ocak ablamın doğum günü birde...
sen alışverişteyken demir uyumuşmu bari?
merhaba kkızlar yarın oğlum saat 15.30 da kasık fıtıgı ameliyatı olacak çook strestlıyım gergınım.. dua edin ne olur... saat ondan sonra beslemeyı bırakacakmışım beş bucuk ssat nasıl zaptedicem bilmiyorum yalancı meme ile en fazla 10 dakika idare eder, bir fikri olan var mı.. stresten sutum iyice azaldı
merhaba kkızlar yarın oğlum saat 15.30 da kasık fıtıgı ameliyatı olacak çook strestlıyım gergınım.. dua edin ne olur... saat ondan sonra beslemeyı bırakacakmışım beş bucuk ssat nasıl zaptedicem bilmiyorum yalancı meme ile en fazla 10 dakika idare eder, bir fikri olan var mı.. stresten sutum iyice azaldı
hoşgeldin şekerim. ben de buraların muhtarıyımöyle bilirler yani heueheu
verdim bıle hediyelerimi :) kardesıme soylemedım ama kargoya vercem cıldırcak sevıncten.
bız mamayla beslemıyoruz cnm, arada sutum olmadıgında ya da sıgara fln ıcmek ıstedıgımde bir öğün mama veriyorum sadece 2-3 gunde bır yanı.
demiri uyutp cıkmıstım snr uyanmış sütünü içmiş oynamışlar bıraz geldıgımde uyukluodu sesımı duyunca uyandı tamamen
hoşbulduumm:)) evet yeniyim. benim canavardan fırsat buldukça buradayım diye umuyorum. yani inşallah
ben aşuremden yedım bı kase ama bende henuz hıc gaz olmadı bakalım demırde olcak mı. ama demırın zaten cok gazı var su anda da cıkartmaya ugrasıyo zaten :)
hoşgeldn canım..
güzel paylaşımlar olur inş
hoşgeldin canım, gerçi bende yazmaya pek fırsat bulamıyorum...
sağol canım merhaba sana da:)
hoşbuldum canım:) valla işin gerçeği bir bilirkişiye ihtiyacım var. çok memnun oldum yani
nalan ve prop sefanız olsun güle güle giysin kuzucklarınız. bizim bir tulumumuz küçük geliyor sadece şu an kaldırıcam onu da.
bu arada ayıptır söylemesi ishal olmuşum gazımda fazla emzirmeye korkuyorum şuan bebegıme de geçer diye bi fikri olan var mı sağıp içine metsil mi damlatıp versem acaba napsam ki:26:
hoşbuldum canım:) valla işin gerçeği bir bilirkişiye ihtiyacım var. çok memnun oldum yani
ikametgah belgesini ve nüfus cüzdanı suretini proptan çıkarabilirsin canım:))
bende mercimek çorbası içtiğimde çok gazım olmuştu bizimkine metsil verdim ön hazırlık olarak sende verebilirsin istersen kendimde rezene çayı içmiştim...
geçmiş olsun bu arada, maşallah büyüyor desene kuzucuk bizim hastane çıkışlarını bayağı büyük yapmşlar sanırım hala oluyor
sağol iyi dileklerin için darısı başına inşallah
9.haftada ultrasonda doktor bile birşeye benzetemiyor cinsiyetini, sen nasıl benzettin?
bizde baskın olan taraf yani çok konuşan benim ama oğlumuz oldu, böyle birşeyide ilk kez senden duydum, bence yanılma payıda fazla...
Allah tamamına erdirsin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?