2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ağli sürekli emmek istio inmio kucağimdan o yüzden dio en azindan geceleri ver filan dio.
sütüm az diil allaha şükür ama herkes aç bu bebek dedikçe tuhaf oluyorum.
hem emziriorum hem sağip veriorum
ooofff ay ne biliim deli gibide emio aç diildir heralde

ya benimkide öyleydi işte her dakka emmek istiyordu biberona alıştığı içinde 5 dk emiyor yoruluordu uyuyordu en fazla zorla 10 dk emzirebiliyordum inat ettim biberon vermedim şimdi düzene girdi gibi..
aç falan değildir merak etme
bir de benim dr seni özlediğinde emmek ister kendini sana hatırlatmak isterse emmek ister kucağında olmak istediği zaman emmek ister dedi bol bol emzir hiç şikayet etme dedi
eğer gaz falan varsada emmek istiyorlar haberin olsun

geçmişi okuyamıyorum ben bu gün cereni kusuyor diye doktora götürdüm kilo alımı düşmüş 20 günde 150 gram almış :43: idranını yapmadı gece tekrar gidicem enfeksiyon değilse reflü olabilir dedi bebeği kusan arkadaşlar vardı dikkat edin kızlar kilo alımını çok etkiliyor inşallah hayırlı haberle dönerim kendinize iyi bakın

selam kızlar :71:
acele cevap

hiç kanguru kullanan oldumu veya kaçıncı aydan itibaren kullanılıyormuş bilen varmı esin sen bilirsin bi deyiver

yarın kocamı kna edebilirsem avm ye gidicez eğer hemen kullanabiliyorsam alıcam kanguru ama daha varsa sonra alırım
ben sling almadan önce doktora sormuştum kullanmamda sakınca olur mu rahat eder mi diye,doktor kullanabilirsin hatta kanguru bile alabilirsin kalça gelişimine katkısı olur demişti

ben sling almadan önce doktora sormuştum kullanmamda sakınca olur mu rahat eder mi diye,doktor kullanabilirsin hatta kanguru bile alabilirsin kalça gelişimine katkısı olur demişti

evet canım kalça çıkıklığını önlemede katkısı oluyormuş

geçmişi okuyamıyorum ben bu gün cereni kusuyor diye doktora götürdüm kilo alımı düşmüş 20 günde 150 gram almış :43: idranını yapmadı gece tekrar gidicem enfeksiyon değilse reflü olabilir dedi bebeği kusan arkadaşlar vardı dikkat edin kızlar kilo alımını çok etkiliyor inşallah hayırlı haberle dönerim kendinize iyi bakın

geçmiş olsun canım,inşallah hafif bişeydir

yavrum nerden varıor annen doymadığı kanısına bende verdim mama ilk zamanlarda ama bebek emdikçe süt çoğaldığından artık vermiorum bu arada banada önüne gelen doymuyor mama ver dedikçe sütüm azalmıştı haberin olsun

başak ben hiçbirşey yapmadım hurafe olduğuna inandıımdan

bende yapmayı düşünmüyorum.her önüne gelne şunu yap bunu yap.ne ypcamı şaşırdım.en sonunda dedim ben bişey yapmıcam bildğim gibi yaparım. meğer çevremde nekdar çocuk doktoru varmış da ben görememişim :47::52:

yatarak emzirmek çok daha rahat ve keyifli ama uyuyakalmadığın sürece. Ödüm patladı uyanınca,aklıma bi sürü şey geldi. Bundan sonra uyuklamamak için yöntemler geliştirmeliyim

bende yatarak emziriyorum geceleri özellikle sbaha karşı.ama elimi kafama dayıyorum.gerçi oda bi çözüm değil.tehlikeli tabi ama sabah 5 de normal emziremiyoum bütün pilim bitiyoo :37:

bende yapmayı düşünmüyorum.her önüne gelne şunu yap bunu yap.ne ypcamı şaşırdım.en sonunda dedim ben bişey yapmıcam bildğim gibi yaparım. meğer çevremde nekdar çocuk doktoru varmış da ben görememişim :47::52:

canim cok haklisin herkes doktor herkes herseyi biliyor:9: ama en iyisi insanin kendi bildigi:31:

ya dışarı çıkarken arabasıyla çıkarızda yanıma kanguruyuda alırım ağlarsa kucağıma almak için nettende baktım çoğunda 0 aydan itibaren diyor zaten sık sık biyere gidemem havalardanda çıktığımdada alıyım yanıma o zaman

canım zaten bizim dışarı adam akıllı çıkmamız epey zaman alir:9:
sen al genede yanına rahat olur en azından

bende ablamın tavsiyesi üzerine yatarak emziriyorum çokta rahat ediyorum zaten yattığım yerde onun ağzına ulaşabilmek için elimi düşünür pozisyonla başıma koymam lazım yani uyursam elim düşer ve kafamda sert bi şekilde düşer uyanırım heralde ama gerçekten çok rahat oluyor uykusunda emip devam ediyor çoğu zaman

aynen bende senin gibi yapıyorum elimi başıma koyuyorum elim düşünce uyanıyorum zaten..
1.5 aydır böyle yapıyourm insan alişiyor zaten o uyumayınca bende uyumuyorum
gerçekten çok rahat :51:

aynen bnde de doğumdan sonra hala çok az leke şeklinde devam etti halada var leke ama tam bir regl olmadığı için merak ettim canım dr sorsam iyi olur belkide önümüzdeki ay olurum tşk

allah korusun iyi bişi olmamış bebişe aman bir daha yapma sakın meme ağzında kalır boğulabilirdi yavrucak zaten uykusuz kalıyoruz oturarak emzir aman haa ben oturarak emzirdiğim halde sürekli burnu açıkmı diye bakıyorum bazen memeyle kapanıyor çünkü

bebişimi uyandıyım bende hayret nasıl olduysa 2,5 saattir uyuyo emziriyim bari yavrumu

evet canım zaten tam anlamıyla regl olmadık önümüzdeki ay falan tam olur büyük ihtimallee
aman dikkat ha bu aralar en tehlikelizamanlarmiş

emzirme yastığı kullanmıyomusunuz?ben yastığa bebişi yatırıyorum,yüzü bana dönük eğer göğsüm çok doluysa yan dönğk emziriyorum bel ağrım da azaldı bu sayede,kollarımda kopmuyo tabi

evet canım zaten tam anlamıyla regl olmadık önümüzdeki ay falan tam olur büyük ihtimallee
aman dikkat ha bu aralar en tehlikelizamanlarmiş

ya ben lohusLIĞIMDA lekelenmem sarıya döndükten sonra tekrar kanam ayaşadım 2-3 gün sonra aradan bikaç gün geçti gene kanamam oldu galiba adet görüom dedim çünkü berrak kan geldi leke gibi diil:S

canım zaten bizim dışarı adam akıllı çıkmamız epey zaman alir:9:
sen al genede yanına rahat olur en azından

ben kangurulara cesaret edemiyorum erkek çocuk olunca zararı olur mu diye korkuyorum,bugün yürüyüş yaptık arabasıyla çıktık

ya benimkide öyleydi işte her dakka emmek istiyordu biberona alıştığı içinde 5 dk emiyor yoruluordu uyuyordu en fazla zorla 10 dk emzirebiliyordum inat ettim biberon vermedim şimdi düzene girdi gibi..
aç falan değildir merak etme
bir de benim dr seni özlediğinde emmek ister kendini sana hatırlatmak isterse emmek ister kucağında olmak istediği zaman emmek ister dedi bol bol emzir hiç şikayet etme dedi
eğer gaz falan varsada emmek istiyorlar haberin olsun

banada ööle dedi dr.
ama ben biberonla da veriorum özellikle geceleri uykusu bölünmesin diye.
80 ya da 90 cc veriorum acaba az mi veriorum bilemiyorum.hepsini içiyor.
öncesinde emziriyorum 15 dk kadar
bol bol emziriyorum işte 7/24 gibi :))

banada ööle dedi dr.
ama ben biberonla da veriorum özellikle geceleri uykusu bölünmesin diye.
80 ya da 90 cc veriorum acaba az mi veriorum bilemiyorum.hepsini içiyor.
öncesinde emziriyorum 15 dk kadar
bol bol emziriyorum işte 7/24 gibi :))

canım nette sütüm yeterli mi gibi testler var onlara bak bebişine sütün yetiyomu yeterince emebiliyomu anlarsın

Back
X