Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de yalnızca emziriyorum.. doymadım diye hiç ağlamıyor kilo alımı da iyi demişti doktor.selam kizlar..
yalnizca anne sütü veren var mi bebeğine?
ben çook rahat ediyorum yatarak emzirerek geceleri.. bazen uyuduğum da oluyor ama diken üstünde uyuyorsun. çook yoruluyorum en rahat yan emzirmek.yatarak nasıl emziriliyo ya :s ben denesem de beceremem heralde :44:
ben de yalnızca emziriyorum.. doymadım diye hiç ağlamıyor kilo alımı da iyi demişti doktor.
ben çook rahat ediyorum yatarak emzirerek geceleri.. bazen uyuduğum da oluyor ama diken üstünde uyuyorsun. çook yoruluyorum en rahat yan emzirmek.
ne alaka bütün sağlık ocaklarını niye itham altında bıraktın ki? benim ebem de verme aşının etkisi gider dedi o da sağlık ocağında? kurumlara değil kişilere göre değişiyor bu görüş..
Günaydın kızlar...
günaydınlarrrr![]()
napıyon sezen yarın mı aşınız :26:
evet cnm sabah 9 da bakalım ne etcez sen naptın cnmm topyakk napıyoo
amanın şimdiden geçmiş olsun merakta bırakma gel yaz bize..
napiyim kahvaltı ettim şimdi, topyak da koltukta spor yapıyo :)
yazarım cnm sen ne zaman gidiceksinn
günaydın kızlarrr
fınfık ben emzirme atleti kulanıyorum bunlarda penye ...
bende emzirme body si kullanıyorum ve bir tanede sütyen almıştım ama penye dışarıda kullanılmıyor kötü duruyor :S
bende emzirme body si kullanıyorum ve bir tanede sütyen almıştım ama penye dışarıda kullanılmıyor kötü duruyor :S
Günaydın sezen, nassın tatlım...