2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar..

yalnizca anne sütü veren var mi bebeğine?
ben de yalnızca emziriyorum.. doymadım diye hiç ağlamıyor kilo alımı da iyi demişti doktor.
yatarak nasıl emziriliyo ya :s ben denesem de beceremem heralde :44:
ben çook rahat ediyorum yatarak emzirerek geceleri.. bazen uyuduğum da oluyor ama diken üstünde uyuyorsun. çook yoruluyorum en rahat yan emzirmek.

ben de yalnızca emziriyorum.. doymadım diye hiç ağlamıyor kilo alımı da iyi demişti doktor.

ben çook rahat ediyorum yatarak emzirerek geceleri.. bazen uyuduğum da oluyor ama diken üstünde uyuyorsun. çook yoruluyorum en rahat yan emzirmek.

Günaydın herkese.. ben korkuyorum ya uzanarak emzirmekten.. beni de annem yemne verdirdi uzanarak emzirmeyeyim diye

Son düzenleme:
Babaannem derdi ki en çok süt veren canlı inektir. İnek neyle beslenir ot, arpa, bugday, darı, saman ve su ile... boza, maltana, normal bira bunlar sütü arttırır. içerikleri yüzünden.. tabi herkes de aynı etkiyi yapmıyordur mutlaka. ama en önemlisi süt az da olsa emzirmek.

ne alaka bütün sağlık ocaklarını niye itham altında bıraktın ki? benim ebem de verme aşının etkisi gider dedi o da sağlık ocağında? kurumlara değil kişilere göre değişiyor bu görüş..

bencede hepatit aşımızı olunca ben sordum bana ebe ağrı yapmaz büyük ihtmalle yaparsa verirsin dedi eve gidince boşuna verme bişeyi yokken dedi karma aşı içinde gün verince ilaç veriyimmi diye gene ben sordum gerek yok oda yapmayabilir bünyeden bünyeye değişiyo yaparsa verirsin dedii kişiyle alakalı kurumları suçlamayalımm

Günaydınlar kuzucukların anaları:16:

şu yatarak emzirme olayını hayatta yapmam ben hatta tv bile açıyorum ki uykum gelmesin emzirirken diye

emzirme sütyeniz hangi marka şöyle body falan giyildiğinde çok kötü duruyorlar benimkiler penye gibi
şu toparlayıcılardan kullanan varmı..

Son düzenleme:
bende emzirme body si kullanıyorum ve bir tanede sütyen almıştım ama penye dışarıda kullanılmıyor kötü duruyor :S

ben pek dışarı çıkmadığım için ihtiyaç duymadım henüz ama dağınık durur evet. gezmek arayıp bulmak lazım yapabilene:)) ama sen yaparsın bulursun:))

Back
X