2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende anlamıyorum ki.ben valla kimseye gitmyorum.evde yatmak daha iyi geliyo.bana nye gelirler anlamam.bilmiyorumkismile

bende gitmem, almamda hafta içi kimseyi, ne gerek var ben çalışmıyorum ama eşim çalışıyo, adam zaten bütün gün sandalye tepesinde akşam gelince uzanmak istiyo, ben hemen kusura bakmayın işimiz var hafta sonu görüşelim diorum, insanlara yüz verdinmi astar istiolar çünki ama ben evlendiğim günden beri böleyim hiç taviz vermedim o konuda bana tek istediği zaman gelen kişi kardeşimdir o da benim için misafir değil zaten...

bana gelen yemeğe gelir.çaya gelen olmaz.evde de bişey yok.bide markete gir.mafoldumben

hazır mantılardan al 2-3 paket onlardan yap bol bol hem şişerlerde hem sen fazla yorulmamış olursun...

valla oyle bı sansın varsa yapma..ama yapmak zorundaysanda bence al bı hazır corba.bıde tavuk butu al yanına pılav sulu yemekte yapamadım dersın yetısınler..ben olsam ole yaparım heralde.cok kızdım yaklava:

valla düşüdnğm yemeler bunalrdı.sadece makarna pilav yerine.

pastaneden de bi kek yada tatlı al yesinler çayın yanında sende microdalga varmı yoksa mutlaka almanı tavsiye ederim çok yararlı bi alet

canım bende konu actım ama kımse yazmamıs.benım gıttıgım hastanede 250tl.ama ben galıba kızılayda yaptırcam orda ucuzmus
oo çokmuş yaa 250 canım benim doktorum bakırköyde bi laboratuvara yönlendirdi 28 nisana oraya gidicem ense kalınlığı ölçümü 15 dakkada sonuç veriyolarmış 100 tl o sonucu alıp doktoruma gidip göstericem kan testide hastanemde yapılıyo oda 4 günde çıkyomuş ama fiatını sormadım onun

valla düşüdnğm yemeler bunalrdı.sadece makarna pilav yerine.

tavuğu baget al fırın poşetinde pişir daha pratik olur magginin tavuk sosu var onuda bagetlere serpiştir o pişerken diğer yemeklerini yaparsın yada kırmızı et olarak biftek alıp onuda sulu yapabilirsin çok basit bi yemek o da. bi de cacık yap oh mis...

hazır çorba olarak düğün çorbası knorr dan çok güzel oluyo valla

ayy bende kalkıp yemek yapıcam şimdi kıss benim menüme yakın saydın valla tavuk pilav patates püresi cacık

kısçeler ben çıkmaya hazırlanıyorum kendinize bebişinize iyi bakın
öpüyom hepinizi Şeniz

canım bende konu actım ama kımse yazmamıs.benım gıttıgım hastanede 250tl.ama ben galıba kızılayda yaptırcam orda ucuzmus

aa ben görmedim valla ama hastane çok pahalıymış

hatta su an aradım kartal kızılay 25tl ye yapıomus

çok ii miş

aa ense kalınlığı ölçümünü dr. kendi yapmıyormu ilginç

25 bayağı ucuzmuşş

evet 25 tl çok ii miş bu 25 tl her şey dahilmi hem kan tahlili hem ense kalınlığı ölçümü mü oluyo bu

valla öğrenen arkadaşlar fiyatları yazarsa ii olur

yok bu ayrı bi makinada oluyomuş oda hastanede yok dedi

valla canım aradım ıkılı test yapıomusunuz dedım evet dedı fıyat dedım bunu soledı hepsı ıcındedır heralde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…