yukarıdudulluda ıhlamurkuyu bılıomusun orda sayılır.sen nerdesın hangı hastaneye gıdıosun
nıye guvenemezsın canım benım bı bılgım yok senın bılgın varsa soylermısın.. gorumcem hamıleyken orda yaptırmıs bende ondan duydum..
ben ümraniye çarşıdayım.atlas hastanesine gidyorum sen
ben yaklaşık 4 sene önce midem için endoskopiye gittim kızılaya hem ucuz hemde ssk geçiyo die, bana iğne yaptılar endoskopi yapılırken boğazımdan aşağı sarkıtılan boruyu hissetmeyeyim die ama iğne etki etmedi, sormadılar bile noldu die, beni yatırdılar ellerimi bağladılar ağzımada yuvarlak bi cisim yerleştirdiler ağzımı kapatamayayım die boruyu soktular boğazımdan aşağıya, öğür öğür canım çıktı 5 dakika boyunca bide sık dişini az kaldı dio geri zekalı meğer iğne dandikmiş sonradan eşim özel hastanede yaptırdı resmen iğnenin etkisinden uyuyakalmış...lmaz:
ıkıl test ıcın oraya sordunmu ne kadarmıs ben erdeme gıdıorum orda 250
bana 100 dedi dr bilmiyorumkismile
bence devlet hastaneleri tahlilleri bilememde doktorlarında iş yok bi dövmedikleri kalıyo
yok aradım bugün laboratuvarı ssk yokmuş bide 160 dedi ama hastaneyle anlaşması varmış 100 e indirdi
deniycem canım ama bugün yapamam kremam yokk püre yapıcam mecburen
çok pahalı ya.yok henüz sormadım.mayısın ilk haftası gidicem randevum var.baaklım ozman sorarım.ama ordada öyle bişeydir.
ozaman ben umranıyede oturuyorum buraya yakın oturanlar bana nerde yaptırmam gerektıgı konusunda yardımcı olursa sevınırım.
mikro çalışırken cok civarında olma tatlım yine de kaydirigubbakcemile5
canım ben sımdı aradım atlası ama ıkıl testen haberlerı yok ne kadr dedım 80 dedı hersey ıcındemı dedım kan testı degılmı baska ne yapılıyo dedı bana dedım ense kalınlıgı olculuyo he oda tam bılmıyorum ama 45 olabılır dedı..
evet cnm bildiğimiz küçük pasta kremalarından çok lezzetli oluyo ve acayip doyurucu istersen sütü biraz daha fazla koyabilirsin yaptıkca kendine göre ayarlıyorsun zaten
benim microdalgamın markası siemens grilli olanlarından ilk ben aldığımda herkes karşı çıktı zararlı die bende mühendisler odasından yapılmış olan bi açıklama buldum ve gösterdim şimdi çoğu aldı mikrodalga zararın tam aksine besinlerin içinde bakteri varsa onları temizlio hatta bebeklerin biberonlarını bakterilerden arıtabiliyormuşun.
mesela buzlukta etin var misafirin gelecek atıyosun mikroya 10 dakikada açılıyo yada böreğin var bi kaç gün önceden kalma koy tabağına at mikroya 1 dk. ısıt sıcacık ye taze pişmiş gibi bu dediğim patatesi 10 dakikada yapıyo mikro fırında pişirdiğin süreyi yarıdan fazla azaltıyo ve daha az elektrik harcıyo çünki ön ısıtmaya gerek yok çalıştırınca hemen ısınıyo
bazen yaptığım tavuk yemeği artıyo ertesi gün tabağıyla koyuyorum 2 dk. sıcacık ilk günki gibi afiyetle ye, yemekleri kendi yiyeceğin tabakta ısıtıp yiyiyosun ayrıca kap kirletmene gerek yok kahvemide öle yapıyorum bardağa koyuyorum sütü nescafeyi atıyorum microya 2 dk. hazır al bardağınla iç mis yani anlatmakla bitmez çok faydalı benim elim kolum mutfakta
herkese iyi akşamlar cıktım benŞeniz
herkese iyi akşamlar cıktım benŞeniz
250 den iyidir.genegel orda yapalım hihoyyyt
bende kaçıyorum kızlar yemek yapıcam iyi gecelerrrr
oylede kız emın degılkı normal ultrason degılmı o 45 tır heralde dıyo.sen ogrenınce bana yazarmısın
labratuarla görşmedinmiki sen.bide ben arim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?