2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nıye guvenemezsın canım benım bı bılgım yok senın bılgın varsa soylermısın.. gorumcem hamıleyken orda yaptırmıs bende ondan duydum..

ben yaklaşık 4 sene önce midem için endoskopiye gittim kızılaya hem ucuz hemde ssk geçiyo die, bana iğne yaptılar endoskopi yapılırken boğazımdan aşağı sarkıtılan boruyu hissetmeyeyim die ama iğne etki etmedi, sormadılar bile noldu die, beni yatırdılar ellerimi bağladılar ağzımada yuvarlak bi cisim yerleştirdiler ağzımı kapatamayayım die boruyu soktular boğazımdan aşağıya, öğür öğür canım çıktı 5 dakika boyunca bide sık dişini az kaldı dio geri zekalı meğer iğne dandikmiş sonradan eşim özel hastanede yaptırdı resmen iğnenin etkisinden uyuyakalmış...lmaz:

ayy canım cok gecmıs olsun artık arastırıp baska yere gıtcez ozaman

bana 100 dedi dr bilmiyorumkismile

bafo bu hem kan tahlili hemde ense kalınlığı içinmi ssk yok dimi

bence devlet hastaneleri tahlilleri bilememde doktorlarında iş yok bi dövmedikleri kalıyo

evet anca dr. un orada çalışacak benim dr. marmarada öğretim görevlisi belkim orda yaptırabilirim

yok aradım bugün laboratuvarı ssk yokmuş bide 160 dedi ama hastaneyle anlaşması varmış 100 e indirdi

benim dr.la bi konuşayım muayeneye gittiğimde belki beni ssk ya sevk eder

deniycem canım ama bugün yapamam kremam yokk püre yapıcam mecburen

tmm cnm istediğin zaman yap ama mutlaka dene derim kayınvalidem komşuları çaya geldiğinde bile yapıyo bunu

çok pahalı ya.yok henüz sormadım.mayısın ilk haftası gidicem randevum var.baaklım ozman sorarım.ama ordada öyle bişeydir.

canım ben sımdı aradım atlası ama ıkıl testen haberlerı yok ne kadr dedım 80 dedı hersey ıcındemı dedım kan testı degılmı baska ne yapılıyo dedı bana dedım ense kalınlıgı olculuyo he oda tam bılmıyorum ama 45 olabılır dedı..

ozaman ben umranıyede oturuyorum buraya yakın oturanlar bana nerde yaptırmam gerektıgı konusunda yardımcı olursa sevınırım.

oraya yakın çamlıca ömür hastanesi var benim bildiğim adı değişmediyse ssk da geçiyo bi sorsana oraya yapıyorlarmı cnm

mikro çalışırken cok civarında olma tatlım yine de kaydirigubbakcemile5

yok durmuyorum zaten ama önemli olan camının önünde durmamak mış zaten anca oradan tehlike olabilirmiş ama o da camın zarar görmesiyle olurmuş ama yinede tedbirli olmakta fayda var tabi

250 den iyidir.gene gel orda yapalım hihoyyyt

bu tarifi mutlaka deniycem canım :1hug:evlendik evleneli şöle çeşit çeşit yemek yapmadım haaa kocişe daha gerçi çalışmaktan çeşit çeşite hiç vaktimde olmadı kafamçokkarıştı bende bakaım bi bu aralar alamam da bi kaç ay sonra düşünüyorum micro almaı

herkese iyi akşamlar cıktım benŞeniz

ii akşamlar canım. bende çıkıorum herkese ii akşamlar kızlar.. evim beni beklio. kocişim yok yine bu hafta gececi mafoldumben hemencik özledim onu :gitme:

erensezen bak dün yazmıştım boşuna telaşlandın. bugün ne güzel haberler getirdin. çook büyümüş annesi dimi? ikili test günümüz aynı 28 nisan inşallah hep güzel haberler alırız

canlarım ben çıkıyom grşrz yarın
mesaim bitti ama bende bittim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…