• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu gaz yüzünden çocuğum hiç huzurlu değil mutlu olamıyor sürekli ıkınma halinde sürekli ağlıyor uykularından uyanıyor offff bu kabus sanki hiç bitmeyecek :43:

slm kızlar nasılsınızz
bu ne durgunluk bölee
msn gelmiş topik sessizleşmiş:)))

asommm napıyon kuşum
aso elanın uykuları falannasıl uyuyormu prenses
Biz aylardır msndeyiz ama ihmal de etmiyoruz hiç.Msn e yeni gelenler unuttu burayı kuşum:1:
napayım hayatım ya kızı uyuttum portakal yiyorum kocam grip oluyo galiba bol meyve yiyim de bana vitamin olsun hasta olmayım.sen napıyosun canım yavruların nasıl

selam kızlar

oğlumun adaşının sevgili anneciği, var ya acayip üzülüyorum senin için hani benimkide yaramaz ve huysuz ama seninki kadar değil canım. Allah kolaylık ve sabır versin

daha çok üzüldüm birden halime:14: :))
teşekkür ederim umarım bizim Buğra da düzelir en kısa zamanda....
Türkiyenin en doğusunda, karlı dağların ortasında oğluşumla uğraşıp duruyoruz....sevgiler:58:

selam kızlar,inşallah iyidir herkes.
Bugün Alya hiç uyumadı nerdeyse,illaha kucakta uyucak yatağına koyuyorum 10dk demeden ıhlayıp mıhlayıp uyanıyo.Almazsam ağlıyo,alıyorum kucakta uyumaya devam ediyo:50: artık bende oda öyle yoruldukki dedim yanıma alayım koyunkoyuna yatalım bari,inanırmısınız benimle 2 saati geçkin uyudu,ama yatağında olsaydı 10dk:19:daha öncede böyle severdi ama son 1 haftadır çok arttı,bizim gibi olan varmı? napsam nasıl engellesem ya? yapıştı bana iyice hiçbirşey yapamıyorum evde,kıçımı kaldırtmıyo ondan ayrı.Sadece geceleri sızıp kalıyo yatağında,ama gündüzleri:50:

Bugün Alya hiç uyumadı nerdeyse,illaha kucakta uyucak yatağına koyuyorum 10dk demeden ıhlayıp mıhlayıp uyanıyo.Almazsam ağlıyo,alıyorum kucakta uyumaya devam ediyo:50: artık bende oda öyle yoruldukki dedim yanıma alayım koyunkoyuna yatalım bari,inanırmısınız benimle 2 saati geçkin uyudu,ama yatağında olsaydı 10dk:19:daha öncede böyle severdi ama son 1 haftadır çok arttı,bizim gibi olan varmı? napsam nasıl engellesem ya? yapıştı bana iyice hiçbirşey yapamıyorum evde,kıçımı kaldırtmıyo ondan ayrı.Sadece geceleri sızıp kalıyo yatağında,ama gündüzleri:50:

alya hanım kucağa alışmış :( 3 ay olmadan unutuyorlar bir an önbce unutturmaya bak büyüdükçe daha zor olur senin için eşim ayakta sallamaya alıştırmıştı cereni ben unutturdum bir kaç gün direndi ama unuttu kucağına almamaya çalış bakalım işe yaracakmı kusma problemi devam ediyor mu

daha çok üzüldüm birden halime:14: :))
teşekkür ederim umarım bizim Buğra da düzelir en kısa zamanda....
Türkiyenin en doğusunda, karlı dağların ortasında oğluşumla uğraşıp duruyoruz....sevgiler:58:
allah yardımcınız olsun canım ya:S inşallah düzelir Buğra da.

aynı bennn :) son iki haftadır geceleri başka türlü uyutamıyorum.. kucağımda uyuyo.. yatağına yatırıyorum gözleri açıyo hemen fıldır fıldır.. tekrar kucağıma alıyorum boynuma sarılıp uyuyo.. bende yatagımda yanlarıma ve arkama destek yaptım yastıklarla.. öle uyuyoruz.. 1.5, 2 saat sonra yerine yatırıyorum, bi iki saat daha uyuyo, öle idare ediyoruz işte.. ama dün emzik verdim ilk defa, kendi kendine uyudu yatagında.. bende rahat uyudum..

Biz aylardır msndeyiz ama ihmal de etmiyoruz hiç.Msn e yeni gelenler unuttu burayı kuşum:1:
napayım hayatım ya kızı uyuttum portakal yiyorum kocam grip oluyo galiba bol meyve yiyim de bana vitamin olsun hasta olmayım.sen napıyosun canım yavruların nasıl

portakal pişik yapıyo diyolarr :1:

alya hanım kucağa alışmış :( 3 ay olmadan unutuyorlar bir an önbce unutturmaya bak büyüdükçe daha zor olur senin için eşim ayakta sallamaya alıştırmıştı cereni ben unutturdum bir kaç gün direndi ama unuttu kucağına almamaya çalış bakalım işe yaracakmı kusma problemi devam ediyor mu

kusması azaldı,sanırım o aralar midesini falan üşütmüştü,artık sadece normal derecede kusuyo şükür.Kucağıma almamaya çaalıştık eşimde bende ama çok fazla ağlıyo,mecburen alıyorum o zamanda.Sallanmak falan istemiyo hiç,sadece kucakta gezsin,gezerek uyusun.Kollarım kopuyo,ileride dahada ağırlaşacak napcam bilmiyorum
aynı bennn :) son iki haftadır geceleri başka türlü uyutamıyorum.. kucağımda uyuyo.. yatağına yatırıyorum gözleri açıyo hemen fıldır fıldır.. tekrar kucağıma alıyorum boynuma sarılıp uyuyo.. bende yatagımda yanlarıma ve arkama destek yaptım yastıklarla.. öle uyuyoruz.. 1.5, 2 saat sonra yerine yatırıyorum, bi iki saat daha uyuyo, öle idare ediyoruz işte.. ama dün emzik verdim ilk defa, kendi kendine uyudu yatagında.. bende rahat uyudum..

emzik almıyo malesef,zorla tıkıyorum ama atıyo.kendi kendine uyumayı kesinlikle bilmiyo ve sanırım öğrenemiycekte:50:

kusması azaldı,sanırım o aralar midesini falan üşütmüştü,artık sadece normal derecede kusuyo şükür.Kucağıma almamaya çaalıştık eşimde bende ama çok fazla ağlıyo,mecburen alıyorum o zamanda.Sallanmak falan istemiyo hiç,sadece kucakta gezsin,gezerek uyusun.Kollarım kopuyo,ileride dahada ağırlaşacak napcam bilmiyorum

emzik almıyo malesef,zorla tıkıyorum ama atıyo.kendi kendine uyumayı kesinlikle bilmiyo ve sanırım öğrenemiycekte:50:

emzik büyük kolaylık olurdu senin için inşallah çözülür canım ya :( emziğin çocuk üzerinde tuhaf bir etkisi var anında sakinleşiyor sen zorla bakalım çeşit çeşit al

Hem acıktım hem de uykum geldi.Benim kız yine uyandı salla babam salla pufff. canım dürüm istedi yanında ayran bir de biber turşusu:D aşeriyorum yine :1:

ya benimkide öle, ilk defa denedim dün,, attı verdim sürekli, bi iki dakka emiyo atıyo,, ama yorgun düstüm yattım " iki aydır uyumuyorum anca günde iki saat falan uykum var, tekim bide bir haftalıktan beri " uyumuşum, oğlumda uyumuş nasıl olmuşsa, dün bir ilkti yani.. bakalım bu gece nasıl olcak.. saat 8den beri yatıyo, sabahçıyım yine :(

ben damaklı emzik aldım hep,sizler hangisini kullanıyosunuz? ay ağzınamı bantlasam emziği yoksa:1:

ay evet ya.. herkes o kadar çok biliyo ki.. hepsini dinlesek aç kalırız valla..
millet laf olsun diye konuşuyor işte:D
ben damaklı emzik aldım hep,sizler hangisini kullanıyosunuz? ay ağzınamı bantlasam emziği yoksa:1:
ay cnm ya damaklı emzik yazmışsın ben açlıktan yamulan ben damak kelimesini görünce Damak fıstıklı istedi canım:D:D:D:DD:D::52:

ceren bütün gün uyumadı saat 7 de sızdı 4 saattir mama yemedi uyandırıp yedirsem ya uyumazsa tekrar uyanmasını beklersem kan şekeri düşermi offffff çocuk uyurken bile rahat değil kafam siz uyandırıyormusunuz kızlar ne yapsamki

benimki hangisini versen emiyor :) ama doğduğu gün hastanede verdim meme ucuna yakın emzikler var evde bir tane vardı bakarım şimdi markası yazıyorsa yazarım sana unuttum bir sürü emzik aldığım için
birde mama ölçüsünü konuşmuştuk geçen mamanın üzerine baktım bu gün markette bizim mamada yazmıyorda 2 aylık bebek 150 ml yemeliymiş tek seferde ben zorla 120 yediriyorum biberon ucu küçük yoruluyor mu acaba

Back
X