• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
emzik konusu gecmis kizlar, bizde 3 cesit emzik var 3unude tutuyo oglum
ama acaba silikonmu hangisi daha iyi bu aylardaki bebkler icin veya doktorlar hangisini oneriyo bir bilginiz varmi? doktorumuza sormak hic aklima gelmedi

Emzik uçları kauçuk ve silikondan yapılmaktadır. Kauçuk çok elastik ve dayanıklı olup özellikle diş çıkartan bebeklerde kullanılması uygun olmaktadır. Ancak kauçuk emzikler suyu içlerine emdikler için çabuk deforme olabilmektedirler. Silikon emzik uçlarının formu daha kolay bozulmaz, ancak diş darbelerine dayanıklı olmadıkları için henüz diş çıkarmamış bebeklerde kullanımı daha uygun olmaktadır.

google böyle diyor ben doktora sormadım reflüsü olduğu için emzik emsin iyi gelir dedi ama slikon veya kauçuk demedi ben başta slikon vermiştim doktor gördü emerken bişey demedi

canim devit d vitamini degilmiydi? sacmaliyoda olabilirim ama aklimda oyle kalmis
bizde kullaniyoruz, mama ilen beslenen bebeklerin almasina gerek yok benim bildigim
yinede kontrole gittinizde sor doktorunuza

bende öyle düşündüm iyicede kafam karıştı en iyisi salı gününe kadar kullanmayıp doktora sormak

Emzik uçları kauçuk ve silikondan yapılmaktadır. Kauçuk çok elastik ve dayanıklı olup özellikle diş çıkartan bebeklerde kullanılması uygun olmaktadır. Ancak kauçuk emzikler suyu içlerine emdikler için çabuk deforme olabilmektedirler. Silikon emzik uçlarının formu daha kolay bozulmaz, ancak diş darbelerine dayanıklı olmadıkları için henüz diş çıkarmamış bebeklerde kullanımı daha uygun olmaktadır.

google böyle diyor ben doktora sormadım reflüsü olduğu için emzik emsin iyi gelir dedi ama slikon veya kauçuk demedi ben başta slikon vermiştim doktor gördü emerken bişey demedi

yani silikon daha uygun disleri cikana kadar
bizimki hepsini tutuyo ama bilmekte fayda var yinede
hastanede chicco nun sirf kaucuktan olanindan vermislerdi ama o cok agir gelmisti bebegime o zaman hep agzindan dusuruyodu, onuda disleri cikarken veririz artik

yani silikon daha uygun disleri cikana kadar
bizimki hepsini tutuyo ama bilmekte fayda var yinede
hastanede chicco nun sirf kaucuktan olanindan vermislerdi ama o cok agir gelmisti bebegime o zaman hep agzindan dusuruyodu, onuda disleri cikarken veririz artik

çocuk deyip geöçiyoruz ama ben emziğinin rengini ayırt eden çocuk gördüm :) slikona alışınca kauçuk alacaklarını sanmıyorum acaip ayırt ediyorlar ben bir defasında biberon başını değiştirdim asla almadı açlıktan ağladı yinede almadı

Son düzenleme:
bu arada hoş geldin lila :) memnun oldum
ben şansımı fazla zorlamadan yatsam iyi olur uyanırsa en az 12 saat ayaktayım ne uyusam kardır iyi geceler herkese :16:

çocuk deyip geöiyoruz ama ben emziğinin rengini ayırt eden çocuk gördüm :) slikona alışınca kauçuk alacaklarını sanmıyorum acaip ayırt ediyorlar ben bir defasında biberon başını değiştirdim asla almadı açlıktan ağladı yinede almadı

ben biberon vermiyorum ama silikon baslikla emziriyorum dogdugundan beri
silikonsuz asla tutmuyo memeyi, nasil alisicak hic bilmiyorum daha ne kadar silikonla emicek

Biz aylardır msndeyiz ama ihmal de etmiyoruz hiç.Msn e yeni gelenler unuttu burayı kuşum:1:
napayım hayatım ya kızı uyuttum portakal yiyorum kocam grip oluyo galiba bol meyve yiyim de bana vitamin olsun hasta olmayım.sen napıyosun canım yavruların nasıl

canımcım zaten ben benimkilerden fırsat bulursam anca giriyorumm..burası ihmal edilirmi yaa hamilelikte ne günlerimizgeçti halada geçiyor
eşine geçmişolsun cnm portakal gaz yapabilir..ayrıca sen hasta olsanda emzir sakın emzirmim demeyin bebek emdiğinde sen hasta olunca onun vücudu antikor üretiyormuş..
amann bende napım aso dötüm yer görmüyo gece olana kadar..aha şimdi sızdılar bende sızarım az kaldıı
yavrularda iyi çok şükürr cnmcım

tabiki onemli olan o ama birgun kaybedicem silikonlari diye odum patliyo
cok sabirsiz bizimki uyanir uyanmaz emmeye baslayana kadar basiyo yaygarayi
kime cekmis boyle sabirsiz anlamadim

aman dikkat et cnm:)))
hepsi öylee merak etme lilacım sen yeni katıldın aramıza dimi
hoşgeldin.

aşınız mı var :( bizimde salı günü daha ilk aşıda o ağlaması gözümden gitmiyor bunu nasıl kaldırırım bilmiyorum annem sen girme ben hallederim dedi ama o anda yanında olmak istiyorum bacaklarını tutmaya içim elvermesede en azından elini tutarım offf ya yolda başlarım ben ağlamaya:43:
bende arkami dönüp kulaklarimi tikasam diyorum onu aci cekerken görmek istemiyorum ya simdiden icim sizlamaya basladi insallah oglumun cani fazla yanmaz:14::14::14:
emzik konusu gecmis kizlar, bizde 3 cesit emzik var 3unude tutuyo oglum
ama acaba silikonmu hangisi daha iyi bu aylardaki bebkler icin veya doktorlar hangisini oneriyo bir bilginiz varmi? doktorumuza sormak hic aklima gelmedi
bize hastanede kaucuk olani verdiler doktora bende sormadim ama kizim slikon memeyi hic emememisti oglumada daha slikon meme vermedim ilerde denerim belki
ben biberon vermiyorum ama silikon baslikla emziriyorum dogdugundan beri
silikonsuz asla tutmuyo memeyi, nasil alisicak hic bilmiyorum daha ne kadar silikonla emicek

benimkide uykuluysa mememi aliyor uyaniksa bende baslikla emziriyorum yoksa almiyor bunlar herseyi biliyor :9:

hoşgeldin cnm..
allah analı babalı büyütsün cümlemizinkini inşşş
güzel paylaşılarımız oluyor valla iyikide burdayımdiyorum..:34:

hoşgeldin cnm..
allah analı babalı büyütsün cümlemizinkini inşşş
güzel paylaşılarımız oluyor valla iyikide burdayımdiyorum..:34:

seninde 2 kizin var sanirsam
cok kiskandim seni simdi:)
bir kizim olsun cok istiyodum ama rabbim cok yakisikli bir erkek gonderdi bize
acaba 2.si kzi olurmu diye dusunmeden edemiyorum
hayirlisi nasilsa oyle olsun insallah

bu arada son gunlerde bayagi tenhalasti burasi
hamileken ozellikle oku oku bitmiyodu sayfalar

Naber kızlar.
Demir'in 3 saatte bir emziilmesi savaşında 2. perdeyi oynadık bugün, yine çok ağladı, yine genel olarak ben galip geldim. En az 2.5 saat bekletiyorum, ve gerçekten de gaz belası azaldı. Hala çok ağlıo ama artık 2. saatten snr başlıo ağlamaya, demek ki alışacak. Bu çocuklar hep bizim yüzümüzden byle kucak delisi meme manyağı fln oluolarmış ben anladım, biz alıstırdık bunları, sımdı de otekıne alıscak yapcak bısı yok, 3 gun aglar 4. gun aglamaz demıstı doktor, bakalım dedıgı gbımıymıs.

Krdln biz dogdugundan berı avent kullanıoruz, sadece ilk ay 1 numara kullandık, yaklasık ıkı aydır 2 numara uç kullanıoruz, kullanma şeysinde de oyle yazıo, senın kız da alısır heralde :S

iyi haftalar herkese...

bebeğiniz emzik almıyorsa anne ucuna benzer avent 0-3 deneyin derim doktorum bana alırsa onu alır demişti hatta yine burada paylaşmıştım bebeği emzik almayan anneler için gerçektende ilk o memeyi verdim ve hemen aldı...bence bir deneyin avent 0-3 silikon başlıklı...

Back
X