arkadaşlar bebeğinize ağrı kesici olarak bişey veriyomusunuz? şurup,fitil falan?
ben hiç bişety vermedim şimdiye kadar..gaz için verdiğim şurubuda kusuyordu zaten...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bebeğinize ağrı kesici olarak bişey veriyomusunuz? şurup,fitil falan?
başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar. Babanem son 3 yıldır ayzaymırdı nasıl yazılıyor bilemedim. neyse onun için iyi olduğu düşüncesindeyim onu bidaha göremiyecek olmam çok acı. Allah evladın hayırlısını versin 4 çocuğu vaardı arada kaldı kadıncağız yine sonunda kızı baktı bir orda bir burda şahit olmak bile çok acı idi kim bilir o nekadar üzülmüştür. son nefesinde yavrularım demiş ne de olsa evlat off off neyse aşı olan arkadaşlar geçmiş olsun atlattınız siz yinede calpolünüzü verin bebeklerin canı acıyor sonuçte. rota aşısını bende yaptıracağım onun bir süresi var mı inşallah zamanını kaçırmamışızdır.
başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar. Babanem son 3 yıldır ayzaymırdı nasıl yazılıyor bilemedim. neyse onun için iyi olduğu düşüncesindeyim onu bidaha göremiyecek olmam çok acı. Allah evladın hayırlısını versin 4 çocuğu vaardı arada kaldı kadıncağız yine sonunda kızı baktı bir orda bir burda şahit olmak bile çok acı idi kim bilir o nekadar üzülmüştür. son nefesinde yavrularım demiş ne de olsa evlat off off neyse aşı olan arkadaşlar geçmiş olsun atlattınız siz yinede calpolünüzü verin bebeklerin canı acıyor sonuçte. rota aşısını bende yaptıracağım onun bir süresi var mı inşallah zamanını kaçırmamışızdır.
çok üzüldüm senin adına,çok zor olur eşinden ayrı kalmak eminim.Daha önce bebeğin gelişi için günleri sayarken şimdi eşinin dönüşü için sayacaksın demek.Üzülme günler su gibi akıyor bak doğumu nasıl yaptık bebekler nasıl büyüdü anlamadık bile.Bu günlerde geçer,çok üzülüpte bebeğinin ve sütünün etkilenmesine izin verme.Bence bu süre zarfında ailenin yanında kal,böylelikle hem çok zorlanmazsın hem yalnızlıktan bunalmazsın.Napalım mesele iş güç olunca mecburen katlanıyo işte insan zorluklara,sağlık olsun
yanağım sıcacık olmuş...zaten sıcak bir çocuktu....kucağımıza aldığımızda bizi ısıtıyordu....ateşi 37.1 şuan...
birtane bencede annenlerin yanında kal...daha rahat edersin..ne de olsa annendir...ama ayrı olacağınıza üzüldüm...şartlar böylese yapacak bişey yok...üzülme...oğlun sağlıklı yanında...eşin izindeyken gelecekmiş....ileride daha iyi olacak diye düşün..ki sütün etkilenmesin....yoksa daha çok üzülürsün....
merhaba kızlar..aşı olanlara çok geçmiş olsun..inşş ateşleri çıkmaz..Buğranın ateşi çıkmamıştı ama ağlamaktan katılmıştı yavrum
( off kabus gibiydi....
kızlar yaa eşimle yine ayrılcakmışız ooff ya offff..mart başı gibi gideceklermiş( ben hangi taşlara vurayım kafamı...minicik yavrum babasız büyüyecek...kasıma falan anca dönerler..sadece 3 ayda bir 15 gün izinli olacak düşünün...
ben onsuz napıcam yaaa...hadi geçen sene hamilelik vs.. annemlerde curcunayla geçti bi şekilde günler...şimdi bir başıma oğlumla
ay sonunda antalyaya gidcez kayınvalidemlere..ve 15 gün sonra da bizi bırakıp ayrılcaz yanımızdan![]()
ona olan sevgimden özleyeceğime mi yanayım, küçük bebeğime yapayalnız bakacağıma mı
zaten oğlum ağlak huysuz...güya annesigil çok iyi bakarlarmış bize bilmem ne bıla bıla bıla:2: gidip bi bakıcam zaten baktım olmadı izni bitmeden malatyaya annemlere götür bırak diycem
çok üzülüyorum çooookk...eşlerinizin ve yanınızda oluşunun kıymetini bilin.....
üzüntüden sütüm acıyacak azalacak diye korkuyorumzaten çok değil zaten emmek istemiyo oğlum....
of yaaa![]()
selam anneler
iki uc gundur hic misafirim eksik olmuyo
tek sorum misafir varken oglum cok huzursuz oluyo, gittikleri zaman sakinliyo
anlamadim neden boyle yapiyo acaba
herkes asilarini oldu sira bize geliyo bakalim biz nasil atlaticaz
merhaba milletbiz 1 haftalık hastane tedaviisinin ardından çıktık nihayet
oğlum hastane öncesi bronşialit yüzünden 4 antibiyotik iğne,sonra antibiyotik şurup astım şurubu aldı:S
yetmedi 1 iğne
derken hiç ilerleme olmayınca hastaneye yattı 1 litre serum defalarca kez antibiyotik
prumicort ventolin prednol vb çeşit çeşit ilaç aldı oksijen verildi ...
kabusdubebeklerinize dikkat edin
özgümcüm çoook geçmiş olsun..Allahtan acil şifa diliyorum...bizde seni merak edip durduk kocasımı kızdıda gelmiyo topiğe diye:))) inşaallah bu son olur canım...
canım sanada çook geçmiş olsun...sen mamayı değiştirmiştin deilmi ona ne dedi doktor farketmişmi kilosunda??
kızlar aşı ne kötüymüş gerçekten dün oğlumun ateşini düşüremedim bi türlü calpol verdim gitmeden ama öğleden sonra bi ateş başladı tekrar verdim akşama ateş iice çıktı fitil koydum ama yok bana mısın demedi bütün gece uyumadım yavrum ağlayamadı bile inledi elim ayağım birbirne dolaştı çok korktum ateşten oğluma bieşy olacak diye bugün yok çok şükür
eh işte canımgeçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın cnm bugün msn de senin kulaklarını çınlattık ne oldu diye şimdi nasıl iyimi kuzu
çok sevindim canım seninki hafif atlatmış ne güzel,aman dikkat edin inş geçercanım geçmiş olsun aynısı bende yaşadım biliyorum
yatmadık ama gidip geldik
saol canım,ii olcak inşallahgeçmiş olsun canım,Allah korusun bebişleri....şimdi iyi ama dimi?
çok saol canımgeçmiş olsun özgül![]()
hem düşündüğün için hem dileklerin için çok saol tatlım,ne zor ilaçlar yedi sayamamçok geçmiş olsun canım bugün geçtin aklımdan
prednol zor bi ilaçtır ya yazık yavruma canım neyse geçti bitti inşallah allah bidaha yaşatmasın
evet canım malesef,4 gün falan evde mahvoldum o iileşssin diye kötğüye gitti en sonunda yattık 1 haftacanım çok geçmiş olsun. demek hastanede yattınız. yoktun uzun zamandır. inşallah bebişin hayırlısıyla tamamen iyileşmiştir. alah tekrar göstermesin canım. öptüm.
saol canım benimözgül geçmiş olsun canım.
kızlar biz de aşımızı olduk bugün. ağrı yapıyor heralde arada bir ağlama krizi geliyor. kaç gün sürer bu ağrılar acep..
inşallah canım,zaten doktor da söyledi tekraralaması ilk defa olmasından daha da kötügeçmiş olsun canım inş. tekrarlamaz cnm
teşekkürler canım,inşallahgeçmişi biraz okuyabildim özgül canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın, yasemin seninde başın sağolsun canım...
aşı olanlarada çoook geçmiş olsun.........
amin canım benimçoooook geçmiş olsun çok üzüldümacil şifalar diliyorum....Allah dermansız dertler vermesin, bebeklerimizi korusun...