• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar. Babanem son 3 yıldır ayzaymırdı nasıl yazılıyor bilemedim. neyse onun için iyi olduğu düşüncesindeyim onu bidaha göremiyecek olmam çok acı. Allah evladın hayırlısını versin 4 çocuğu vaardı arada kaldı kadıncağız yine sonunda kızı baktı bir orda bir burda şahit olmak bile çok acı idi kim bilir o nekadar üzülmüştür. son nefesinde yavrularım demiş ne de olsa evlat off off neyse aşı olan arkadaşlar geçmiş olsun atlattınız siz yinede calpolünüzü verin bebeklerin canı acıyor sonuçte. rota aşısını bende yaptıracağım onun bir süresi var mı inşallah zamanını kaçırmamışızdır.

selam anneler
iki uc gundur hic misafirim eksik olmuyo
tek sorum misafir varken oglum cok huzursuz oluyo, gittikleri zaman sakinliyo
anlamadim neden boyle yapiyo acaba
herkes asilarini oldu sira bize geliyo bakalim biz nasil atlaticaz

başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar. Babanem son 3 yıldır ayzaymırdı nasıl yazılıyor bilemedim. neyse onun için iyi olduğu düşüncesindeyim onu bidaha göremiyecek olmam çok acı. Allah evladın hayırlısını versin 4 çocuğu vaardı arada kaldı kadıncağız yine sonunda kızı baktı bir orda bir burda şahit olmak bile çok acı idi kim bilir o nekadar üzülmüştür. son nefesinde yavrularım demiş ne de olsa evlat off off neyse aşı olan arkadaşlar geçmiş olsun atlattınız siz yinede calpolünüzü verin bebeklerin canı acıyor sonuçte. rota aşısını bende yaptıracağım onun bir süresi var mı inşallah zamanını kaçırmamışızdır.

basin sag olsun yasemin, Allah kalanlara uzun omur versin

canım başınsaolsun..
allah kimseye muhtac etmesin elden ayaktan dşürmesin en güzeli bu bence..
rota aşısı 3.ayın sonuna kadar yapılıo canim daha var merak etme

çok üzüldüm senin adına,çok zor olur eşinden ayrı kalmak eminim.Daha önce bebeğin gelişi için günleri sayarken şimdi eşinin dönüşü için sayacaksın demek.Üzülme günler su gibi akıyor bak doğumu nasıl yaptık bebekler nasıl büyüdü anlamadık bile.Bu günlerde geçer,çok üzülüpte bebeğinin ve sütünün etkilenmesine izin verme.Bence bu süre zarfında ailenin yanında kal,böylelikle hem çok zorlanmazsın hem yalnızlıktan bunalmazsın.Napalım mesele iş güç olunca mecburen katlanıyo işte insan zorluklara,sağlık olsun

çok tşkr ederim gripincim:59: evet zaman hızla geçiyo..napalım kaderimiz de böyleymiş:14:
annem de gel diyo ama malesef orda da abimler var, iki minik yeğenimle biri 2 biri 5yaşında :( annem babam benim herşeyim ama yengem pek rahat bırakmaz insanı:59: gerçi kayınvalidemin yanında da cadılar cadısı görümcem var:50: pöööff bakalım artık

yanağım sıcacık olmuş...zaten sıcak bir çocuktu....kucağımıza aldığımızda bizi ısıtıyordu....ateşi 37.1 şuan...

birtane bencede annenlerin yanında kal...daha rahat edersin..ne de olsa annendir...ama ayrı olacağınıza üzüldüm...şartlar böylese yapacak bişey yok...üzülme...oğlun sağlıklı yanında...eşin izindeyken gelecekmiş....ileride daha iyi olacak diye düşün..ki sütün etkilenmesin....yoksa daha çok üzülürsün....

çok tşkrler ınfox artık bakıcaz oğlumla..bi orda bi orda idare etmeye çalışcaz...iyi düşünmeye çalışcam:58:

kızlar aşı olanlara geçmiş olsun. bu rota virüsü aşısını ben de yaptırmadım ama şimdi yazılanları okuyunca acaba yaptırsam mı diyorum. üçüncü ayın sonuna kadar yazmışsınız ya vaktimiz de çok yok ?? bilmemki napsam

:43:merhaba kızlar..aşı olanlara çok geçmiş olsun..inşş ateşleri çıkmaz..Buğranın ateşi çıkmamıştı ama ağlamaktan katılmıştı yavrum:(( off kabus gibiydi....

kızlar yaa eşimle yine ayrılcakmışız ooff ya offff..mart başı gibi gideceklermiş :(( ben hangi taşlara vurayım kafamı...minicik yavrum babasız büyüyecek...kasıma falan anca dönerler..sadece 3 ayda bir 15 gün izinli olacak düşünün...:43::43::43: ben onsuz napıcam yaaa...hadi geçen sene hamilelik vs.. annemlerde curcunayla geçti bi şekilde günler...şimdi bir başıma oğlumla:14::14::14:
ay sonunda antalyaya gidcez kayınvalidemlere..ve 15 gün sonra da bizi bırakıp ayrılcaz yanımızdan:59::59:
ona olan sevgimden özleyeceğime mi yanayım, küçük bebeğime yapayalnız bakacağıma mı:43:
zaten oğlum ağlak huysuz...güya annesigil çok iyi bakarlarmış bize bilmem ne bıla bıla bıla:2: gidip bi bakıcam zaten baktım olmadı izni bitmeden malatyaya annemlere götür bırak diycem:59:
çok üzülüyorum çooookk...eşlerinizin ve yanınızda oluşunun kıymetini bilin.....
üzüntüden sütüm acıyacak azalacak diye korkuyorum:59: zaten çok değil zaten emmek istemiyo oğlum....
of yaaa:50::43::43::43::43::43::43:

canım hiç kolay değil senin için ama güçlü olmaya çalış. destek olun birbirinize. allah kavuştursun..

3 ay dolmadan ilk dozun yapılması gerekiyor galiba.

selam anneler
iki uc gundur hic misafirim eksik olmuyo
tek sorum misafir varken oglum cok huzursuz oluyo, gittikleri zaman sakinliyo
anlamadim neden boyle yapiyo acaba
herkes asilarini oldu sira bize geliyo bakalim biz nasil atlaticaz

benimki de kalabalık misafiri hiç sevmiyo. aşırı uyarılmaya gelemezmiş bebekler. ama gelen giden eksik olmuyo. bi de bazıları hiç düşünmüyo. bebek uyusa da bağıra bağıra konuşup uyandırıyo. o zaman sinir oluyorum. :4:

kızlar aşı ne kötüymüş gerçekten dün oğlumun ateşini düşüremedim bi türlü calpol verdim gitmeden ama öğleden sonra bi ateş başladı tekrar verdim akşama ateş iice çıktı fitil koydum ama yok bana mısın demedi bütün gece uyumadım yavrum ağlayamadı bile inledi elim ayağım birbirne dolaştı çok korktum ateşten oğluma bieşy olacak diye bugün yok çok şükür

teşekkürler geçmiş olsun dileklerinz için :16:
kızım uyuyor :nazar: emzirmeye kadırıyorum.
yavrum çok ağladı ama . ateşi yok. akşamada inşallah böyle olur..

merhaba millet:( biz 1 haftalık hastane tedaviisinin ardından çıktık nihayet:(
oğlum hastane öncesi bronşialit yüzünden 4 antibiyotik iğne,sonra antibiyotik şurup astım şurubu aldı:S
yetmedi 1 iğne
derken hiç ilerleme olmayınca hastaneye yattı 1 litre serum defalarca kez antibiyotik
prumicort ventolin prednol vb çeşit çeşit ilaç aldı oksijen verildi ...
kabusdu:(bebeklerinize dikkat edin

geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın

özgümcüm çoook geçmiş olsun..Allahtan acil şifa diliyorum...bizde seni merak edip durduk kocasımı kızdıda gelmiyo topiğe diye:))) inşaallah bu son olur canım...

canım sanada çook geçmiş olsun...sen mamayı değiştirmiştin deilmi ona ne dedi doktor farketmişmi kilosunda??

hemde nasıl farketti kilo alımı normale dönmüş 2 günde 150 gram ne demek :( kusmayı önleyen mama kullanıyorum Allah onu üretenden razı olsun

ohh ii bari krdln kusmuyormuş kızın . uykusu nasıl ? uyumuyormu yine cadı :37:

selam kızlar
yasemin başın sağolsun
kızlar msn ekledim ben ama konuşamıyorum neden kine yardım edin

kızlar aşı ne kötüymüş gerçekten dün oğlumun ateşini düşüremedim bi türlü calpol verdim gitmeden ama öğleden sonra bi ateş başladı tekrar verdim akşama ateş iice çıktı fitil koydum ama yok bana mısın demedi bütün gece uyumadım yavrum ağlayamadı bile inledi elim ayağım birbirne dolaştı çok korktum ateşten oğluma bieşy olacak diye bugün yok çok şükür

geçmiş olsun canım,inşallah dahada olmaz ateşi,ağrısı

birtane, kocan neden gidiyor ne iş yapıyordu ki? ay çok uzun allah yardımcınız olsun ya :S kaynana yerine annene gitsen ya:( allah kavuştursun şimdiden cnm ya:S

geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın cnm bugün msn de senin kulaklarını çınlattık ne oldu diye şimdi nasıl iyimi kuzu
eh işte canım :(saolun düşündüğünüz için,insanın siz gibi dostları olması çok güzel
canım geçmiş olsun aynısı bende yaşadım biliyorum
yatmadık ama gidip geldik
çok sevindim canım seninki hafif atlatmış ne güzel,aman dikkat edin inş geçer
geçmiş olsun canım,Allah korusun bebişleri....şimdi iyi ama dimi?
saol canım,ii olcak inşallah
geçmiş olsun özgül:(
çok saol canım
çok geçmiş olsun canım bugün geçtin aklımdan

prednol zor bi ilaçtır ya yazık yavruma canım neyse geçti bitti inşallah allah bidaha yaşatmasın
hem düşündüğün için hem dileklerin için çok saol tatlım,ne zor ilaçlar yedi sayamam:(ilaçların etkisini bugün bile hala küçücük bedeni atlatamadı,Rabbim bebeişlerimizi korusun:(çok zor
canım çok geçmiş olsun. demek hastanede yattınız. yoktun uzun zamandır. inşallah bebişin hayırlısıyla tamamen iyileşmiştir. alah tekrar göstermesin canım. öptüm.
evet canım malesef,4 gün falan evde mahvoldum o iileşssin diye kötğüye gitti en sonunda yattık 1 hafta:(inşallah tekrar olmaz
özgül geçmiş olsun canım.

kızlar biz de aşımızı olduk bugün. ağrı yapıyor heralde arada bir ağlama krizi geliyor. kaç gün sürer bu ağrılar acep..
saol canım benim
geçmiş olsun canım inş. tekrarlamaz cnm
inşallah canım,zaten doktor da söyledi tekraralaması ilk defa olmasından daha da kötü:(
geçmişi biraz okuyabildim özgül canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın, yasemin seninde başın sağolsun canım...
aşı olanlarada çoook geçmiş olsun.........
teşekkürler canım,inşallah
çoooook geçmiş olsun çok üzüldüm:( acil şifalar diliyorum....Allah dermansız dertler vermesin, bebeklerimizi korusun...
amin canım benim

rota düşünmeyen arakadaşlar varsa daha önce gereksiz bulan biri olarak şiddetle öneriyorum..çünkü etraf rota salgını :S aman bebişlerinize dikkat edin,terlemesinler üşümesinler,hasta insanlardan kalabalıktan havasız ortamdan sigara dumanından her bişeyden koruyun:(ben herşeyden korudum da kendim de hasat olunca en sonunda bebişimi de hasta ettim:(

Back
X