2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa bazen eşimin benı artık sevmedigini bile düşünüyorum.. hatta eve geç geldi akşam sen benım yanımda olmak istemiyormusun diye başaldım... o kadar karişik ki anlatamam... sürekli allak bullak kafam...

bende de var ama eşimde daha çok ya sanki o hamile bu aralar sizinde eşlerinizde böyle olanlar varmı sanki bebeği kızkanıyor yaa napcam ben :)

eşim benle başedemıyor.. sıra gelemdi ona daha... ama sürekli kilo alma, çok yeme, abartma.. vss. diyor..

sanki ben hep bebeği sevecem onu sevmicem sanıyor bikeremde söylemişti çocuk olursa sevgin ikiye bölür diyordu o pek çocuk istemiyordu daha ben istiyorum diye oldu ama kaçgündür bir stres gidiyor evin içinde ya ben kime naz yapıcam böyle olunca :)

aysecim erkeğin bebeği kendisi değil de sen istediğin için istemesi çok zor bir durum ama geçecek, alışacaktır amaa taa kii bebeği görene kadar idare edeceksin. erkekler baba olduklarını bebği görünce anlarlarmış.

benim eşim de ye ye diyip duruyor.. pek yiyemediğim için
bişeyi yedim desem hemen seviniyor.. garibimmm kıyamam

Arkadaşlar merhaba. Benimde SAT 25 Şubat. Sezeryan olacağım için 25 Kasımda sanırım doğum olur, normalde 2 Aralık denk geliyor.
Neyse gebeliğimin başından beri sizleri okuyup takip ediyorum. Beni de aranıza almanızı istiyorum.
Adım Aslı. 31 yaşındayım. Çalışan bir hamileyim. Bugün 6+6 günlük hamileyim.
Cuma sabahı inşallah kalp atışlarını dinlemeye gideceğim. Bu yüzdende çok heyecanlıyım.

hayırlı olsun aslıı,
dandandandan diye atışını duyarsın inşallah, çok güzel duyması. aramıza hoşgeldin, neden sezaryen istiyorsun?

arkadaşlar bebekler için tehlikeli dönemi atlattık mı? hala bazen aklıma geliyor ya bir şey olursa diye..

işin zor senın....

kızlar merhaba,stres bu dönemde yani ilk 1-2 ay çok etkilermi bebeği bilen varmı?Ben çok gergin ve sinirliyim,en ufak bişeyde kızıyorum acaba bebek etkilenirmi bundan?

Çok yeme lmaz: sağlıklı ye canının istediğinide tadımlık ye sempatiksalakcinni

helva ekmek yedim laelaelaelaelae
çok sağlıklı besleniyom ben :gitme:

kızlar sizde de duygu dalgalanması oluyormu? hiç olmadıgı kadar garip duygular içine giriyorum...
olmaz mı çok oluyo
eşim şaşkaloz oldu artık :ecrin_bebek:

yaa bazen eşimin benı artık sevmedigini bile düşünüyorum.. hatta eve geç geldi akşam sen benım yanımda olmak istemiyormusun diye başaldım... o kadar karişik ki anlatamam... sürekli allak bullak kafam...

kocalarda yandı şimdi bilmiyorumkismile

benim eşim de ye ye diyip duruyor.. pek yiyemediğim için
bişeyi yedim desem hemen seviniyor.. garibimmm kıyamam

aynı benim eşim :ecrin_bebek:
hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin zemuszemus
arkadaşlar bebekler için tehlikeli dönemi atlattık mı? hala bazen aklıma geliyor ya bir şey olursa diye..

3. ayı atlatmamız gerekiyo :ecrin_bebek:

Ya bende şu tehlikeli dönem dedikleri şeyi anlamıyorum
Çevremdekiler bana üç ay dikkat et yorulma, yükseğe uzanma,topuklu giyme, dar giyme, aman 3 ay cinsellik yok gibi birçok şey söylüyorlar.
En son doktara gittiğimde herşeyin gayet düzgün ilerlediğini testlerimin temiz çıktığını ve günlük aktivitelerime devam edebileceğimi söyledi
ki ben doktora gidene kadar 2 ay boyunca eşimi yanıma yaklaştırmamıştım onuda sorduğumda sorun yok devam dedi..benneyaptımki

hayırlı olsun aslıı,
dandandandan diye atışını duyarsın inşallah, çok güzel duyması. aramıza hoşgeldin, neden sezaryen istiyorsun?

çok teşekkür ederim umarım duyarım.. Benim 2. çocuğum 7 yaşında bir kızım var çatı dar olduğu için sezeryanla dünyaya geldi o yüzden bu da sezeryan olacak Allah'ın izni ile.

kızlar merhaba,stres bu dönemde yani ilk 1-2 ay çok etkilermi bebeği bilen varmı?Ben çok gergin ve sinirliyim,en ufak bişeyde kızıyorum acaba bebek etkilenirmi bundan?

etkilenmez inşallah
yoksa bebem sinirli doğacak -tatlicadiarzu-

benimde öle pisikolocimi bozdular :mymeka:
ben eşime yaklaşmadım :tomato: nereye kadar sürcek bilmim :bbo:

Fınfık herşey normalse ilişkinin bir zararı yok, biz de değişen bir şey olmadı o konuda :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…