2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olmuyor ama böyle bayanlar artık tehlikeli işlerden biraz uzak durun bakim sizlerin dik etmesi gerekirken neler yapıyorsunuz sizler böyle benim de yarın belli olucak ooofff ya bir sabah olsa bakalım bebegim nasıl yaşıcakmı yoksa alıcaklarmı dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin

aramıza hoşgeldin cnm hayırlı uğurlu olsun, cuma ii haberlerini bekliyoruz o zaman..

Teşekkürler inşallah. Bu akşam verdiği testleri yaptıracağım cuma sabahı büyük gün benim için. Kızımda hiç böyle heyecanlanmamıştım 24 yaşında ilk anneliğimi tattım. Ama o zaman elimin altında internet yoktu pek fazla da bişey bilmiyodum Zaten genelde yatarak geçti düşük tehlikesi vardı. Bu ise daha farklı nasıl tarif edilir bu duygu bilmiyorum. Dünyanın en güzel şeyi canınızın içinde bir can daha. Allah herkese nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar bol bol dua etmeyi unutmayalım hamilelerin duası kabul olurmuş.

uzun zamandan sonra ilk defa akşam yemeğimiz bu saatte hazır aferim bana.. ne de olsa akşama ağabeycim gelecek ..

Aferin sana .. İşten çıkıp eve gidince benim için yemek yapmak işkence oluyor ha birde kendi yaptığım yemeyi yiyemiyorum kokusunu fazla aldığım için :sinifsinif:

Hakkında hayırlısı olsun sağlıklı sihhatli olurda inşallah yaşar bebeğin :Saruboceq:

kendi yaptığım yemeği yemezsem aç kalırım ya da dışarıda yiyeceğiz ama onu da beğenmiyorum.. en güzeli işte canın çektiği şeyleri pişirmek. ben bugün öyle yaptım..
çalışan hamişler Allah sabır versin arkadaşlar zor çok zor.

İşte bir yerde sorun var yapmadan önce canım çekiyor yaptıktan sonra böğğ geliyor.
Akşamları çorba ve salatanın dışında birşey yiyemiyorum :gitme:

Arkadaşlar ben Bafo ya özel mesaj atamıyorum liste için. Burada farkeder de ekler inşallah. Ben 6 da çıkıyorum işten o saate kadar gelirse söylerim zaten buradan

burası çok güzel ya hem sohpet ediyoruz hemde birbirimizi dinliyor destek olmaya calışıyoruz iyi bulmuşum burayı dualarınız içinde çok teşekkür ederim allah hepimize hayırlısını nasip etsin

burası çok güzel ya hem sohpet ediyoruz hemde birbirimizi dinliyor destek olmaya calışıyoruz iyi bulmuşum burayı dualarınız içinde çok teşekkür ederim allah hepimize hayırlısını nasip etsin

amin inşallah. Gerçekten çok keyifli burada olmak duygu ve düşüncelerimizi paylaşarak yeni şeyler öğrenmek ve bilinçlenmek.

canım kasıtlı bir durum değil bazı arkadaşlar buraya isim yazdırıp güncel bilgilerini diğer topiklere bildirmişler bundan dolayı düzenleme yapmaya çalıştı bafocuğum sen sakın yanlış anlama tatlımkaydirigubbakcemile5

bende de yemek yaparken bulantı başlıyor fınfık ın dediği yaptığım yemeği yiyemiyorum
çorbayı da 2 gündür yiyebiliyorum

bu arada dr tahlil sonuçlarıma baktı idrar yolu enfeksiyonu başlamış ilaç verdi
kullanınca geçer inş.

Ben tatlıyı çok sevmeme rağmen hiç tatlı yiyemiyorum hep acı, ekşi şeyler yiyiyorum.
Hamileliğin ilk dönemlerinde tatlı düşkünlüğü pek olmazmış bulantılardan dolayı..:bbo:
Sizlerde nasıl fisfisfis

bende tatlıyı ağzıma sürmüyorum desem yeridir. sürekli acı yiyorum

Çorbayıda besleyici olsun diye şöyle pişiriyorum

Mercimek ( Benim için olmazsa olmaz)
Soğan
Kabak
Patates
Havuç
Kereviz
Hatta geçen karalahana ve pazı yaprağı da koydum.
Aklınıza ne gelirse koyun içine..
Hepsini kaynatıp robottan geçiriyorum.
Nane ve pul biberinide yağda hazırlayım çorbanın üstüne döküyorum.

Hem çok besleyici hem lezzetli çakma sebze çorbası oluyor.

Günaydın kızlar,, Bu ikindi uykuları bağımlılık yaptı bende oturduğum yerde popom açıkta uyumuşum yine 2 saati geçmiş hemi de :S Oy oyyyyy...

ama benim canım istedi :bbo: :bbo: :bbo::kedi:

etkilenmez inşallah
yoksa bebem sinirli doğacak -tatlicadiarzu-

Annem kardeşim ve kocamında tezi var bu konuda kaydirigubbakcemile3
Bebek çatık kaşlı doğacakmış aha böyle
Çünkü benim kaşlarım sürekli böyleymiş :kedi:

allahım o halde ben yandıımmakannehir benimki sürekli bağırıp,tepinen,ağlayan bi bebek olcak desenizeeyvahedigeldismile ya tamam sinirlenmemeye çalışıyorum ama sanki ben kaçtıkça üzerime geliyo herşey.Elimde değil yani hep stresliyim ooofffffffffffff:sinifsinif:

ama benim canım istedi :bbo: :bbo: :bbo::kedi:

çok özür dilerim :çok üzgünüm:
ama zor yada yapılmayacak birşey değil diye yazdım açık açık bilmiyorumkismile
evde ne malzemen varsa koy illa hepsi olacak diye kanun yok bilmiyorumkismile
kaynat iki dakikada olsun :gitme:
Ay valla pişman oldum..

valla bende mercimek hastasıyım, bendede şu an yeşil mercimek var geçen gün yaptım müthiş bi yemek küçüklüğümden beri bayılırım... biraz gaz yapıyo ama olsun gülü seven diknine katlanır derler..

yok canım pişman olma tamam tamam üzülme kıyamam

bence burda arada yemek tarifi vermek ii dir kıslar, fikir edinmiş oluyoruz, belkide canı bi şi yemek istemeyenler bölelikle acıkıyodur fenamı işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…