aramıza hoşgeldin cnm hayırlı uğurlu olsun, cuma ii haberlerini bekliyoruz o zaman..
uzun zamandan sonra ilk defa akşam yemeğimiz bu saatte hazır aferim bana.. ne de olsa akşama ağabeycim gelecek ..
olmuyor ama böyle bayanlar artık tehlikeli işlerden biraz uzak durun bakim sizlerin dik etmesi gerekirken neler yapıyorsunuz sizler böyle benim de yarın belli olucak ooofff ya bir sabah olsa bakalım bebegim nasıl yaşıcakmı yoksa alıcaklarmı dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin
kendi yaptığım yemeği yemezsem aç kalırım ya da dışarıda yiyeceğiz ama onu da beğenmiyorum.. en güzeli işte canın çektiği şeyleri pişirmek. ben bugün öyle yaptım..
çalışan hamişler Allah sabır versin arkadaşlar zor çok zor.
burası çok güzel ya hem sohpet ediyoruz hemde birbirimizi dinliyor destek olmaya calışıyoruz iyi bulmuşum burayı dualarınız içinde çok teşekkür ederim allah hepimize hayırlısını nasip etsin
Beni çıkarmışsınız listeden, listeden çıkmamak için burada sürekli yazmak mı gerekiyor anlamadım fisfisfis
Ev hanımı olmadığım, çalıştığım için ve yoğun olduğum için buraya pek zaman ayıramıyorum malesef
Neyse çok da önemli değil listede adımın yazıp yazmamasıbenneyaptımki
kendi yaptığım yemeği yemezsem aç kalırım ya da dışarıda yiyeceğiz ama onu da beğenmiyorum.. en güzeli işte canın çektiği şeyleri pişirmek. ben bugün öyle yaptım..
çalışan hamişler Allah sabır versin arkadaşlar zor çok zor.
Ben tatlıyı çok sevmeme rağmen hiç tatlı yiyemiyorum hep acı, ekşi şeyler yiyiyorum.
Hamileliğin ilk dönemlerinde tatlı düşkünlüğü pek olmazmış bulantılardan dolayı..:bbo:
Sizlerde nasıl fisfisfis
bende de yemek yaparken bulantı başlıyor fınfık ın dediği yaptığım yemeği yiyemiyorum
çorbayı da 2 gündür yiyebiliyorum
bu arada dr tahlil sonuçlarıma baktı idrar yolu enfeksiyonu başlamış ilaç verdi
kullanınca geçer inş.
Çorbayıda besleyici olsun diye şöyle pişiriyorum
Mercimek ( Benim için olmazsa olmaz)
Soğan
Kabak
Patates
Havuç
Kereviz
Hatta geçen karalahana ve pazı yaprağı da koydum.
Aklınıza ne gelirse koyun içine..
Hepsini kaynatıp robottan geçiriyorum.
Nane ve pul biberinide yağda hazırlayım çorbanın üstüne döküyorum.
Hem çok besleyici hem lezzetli çakma sebze çorbası oluyor.
etkilenmez inşallah
yoksa bebem sinirli doğacak -tatlicadiarzu-
Annem kardeşim ve kocamında tezi var bu konuda kaydirigubbakcemile3
Bebek çatık kaşlı doğacakmışaha böyle
Çünkü benim kaşlarım sürekli böyleymiş :kedi:
evet ama bir arkadaşım hamileliği stresliydi ağlama krizlerine giriyordu falan, hakikaten bebk çatık kaşlı doğdu. şimdi de çocuğun normal duruşu böyle çatık kaşlı hep huzursuz gibi.. onun için bence insanın bir şekilde kendini rahatlatması lazım.. diyorum ama kendim de çok yapamıyorum
ama benim canım istedi :bbo: :bbo: :bbo::kedi:
çok özür dilerim :çok üzgünüm:
ama zor yada yapılmayacak birşey değil diye yazdım açık açık bilmiyorumkismile
evde ne malzemen varsa koy illa hepsi olacak diye kanun yok bilmiyorumkismile
kaynat iki dakikada olsun :gitme:
Ay valla pişman oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?