iyi değilim birisi ya
bugün kutlu doğum haftası nedeniyle müftülük yarışma yaptı
bizim okul sonuncu oldu
onu atmaya calışıyorum üzerimden
iyi değilim birisi ya
bugün kutlu doğum haftası nedeniyle müftülük yarışma yaptı
bizim okul sonuncu oldu
onu atmaya calışıyorum üzerimden
Ben de hafta sonu sodalı peynirli börek yaptım.Sodalı gerçekten çok güzel oluyor
kızlar sohbetinize doyum olmuyor yahu alalım sizi yukarıya
bu arada ben bugn sağlık ocağına da kaydoldum kan verdim 10.hafta yine gel dediler
iyi olmaya calışıyorm nalancım tesekkür ederim sen nasılsın
ben hala kayıt olmadım üşeniyorum oraya gitmeye
ii yim valla yemeğimizi yedik canım ailem in özeti bitsin die bekliyorum birazdan yeni bölüm başlayacak onu izlicem sende bozma moralini artık boşver heyecan yapmışlardı ondandır..
çok sağolun nalan ve dilemma
tabi öle seneye daha dikkatli çalışırız
aslında çok da önemli değil de şimdi olayın sıcaklığı ile işte biraz üzüntü oluyor
günaydın arkadaşlar
şimdi dr dan geldim herşey normal güzel dedi dr muz kalp atışlarını dinledik küt küt atıyordu
bu sefer başka bir dr a gitmiştim bu dr dan memnun kaldım
cinsiyeti de tahmin etti ama çok erken dedi hemen kendinizi adapte etmeyin dedi
sende haklısın tabi cnm ama öğrencilik işte insan bazen kilitlenip kalabiliyo yarın biraz kulaklarını çekersin daha dikkatli çalışırlar...
çok sağol cnm daha iyiyim zaten
ama sağlık ocağına git istersen cok iyi ilgileniyorlar
tetanoz aşısı filan da yapacaklarmış bakalın
hemşireler bilgilendiriyor ve yönlendiriyorda seni
ayy cnm kıyamam ki onlara gercekten calışmışlardı zeki çocuklardı
tmm çekeyim bi kulaklarını:)
nasıl agladılar bir görsen tüm okulların içinde
ama ben şu an çok iyiyim
ya biliyorum herkes yazdı bunları ama dr. umla bi konuşup öle gidim diorum bakalım dr.um ne diecek, bide acaip üşeniorum biliomusun, bizim burada her yer yokuş giderken inip dönerken çıkıyosun çok yorucu oluyo bu halimle göze alamadım o yolu açıkcası...
saol cnm, valla 3 sene oldu yaklaşık 8.5 haftalıkken kanamam başladı ama öle az bi şi deil böle musluktan su akar gibi bi kanama başladı, resmen kan gölü oldu banyo, sonra dr. a gittik kalbi çok yavaş atıyordu progestan verdi o kanamayı azalttı sonra yaklaşık 1 hafta sonra tekrar şiddetli kanama başladı gittik kalbi durmuş, hemen alıcaz dediler ve ertesi gün aldılar yani 9.5 haftalıkken alındı, kürtaj düzgün yapılmadığı için rahimde iltihap oluşmuş, ağrım var diyom salak kadın pisikolojik bi şi yok dio bana, 2.5 sene kimse göremedi iltihabı tabi iltihap bu arada sertleşmiş ve bütün rahimi tıkamış, bende neden hamile kalamıyorum diorum, bize infertilite teşhisi koydular salaklar ya,
Allah tan sonunda şimdi gittiğim prof.u buldum, ilk muayenede gördü tıkanıklığı kasımda ameliyatla temizlendi rahim ve ocak ayında hamiş kaldım Allah ıma şükür, böle traji komik bi durum cnm benimki sen ne yaşadın yazsana bi ara...
ben birazdan kaçar fıstıklar, canım ailemi izleyeyim reklam aralarında gelirim size bakmaya...opuyorumnanaktan
ben birazdan kaçar fıstıklar, canım ailemi izleyeyim reklam aralarında gelirim size bakmaya...opuyorumnanaktan
nalan cım arabanız varsa arabayla gidebilirsiniz veyahut bir ark ınızdan rica edin
ama sağlık ocağına kayıt olmak zorunlu tmm
dr unda git diyecektir sana
Canım çok geçmiş olsun yaşadığın az şey değilmiş.Benim de geçen yıl mayısa ayında bir kaybım oldu ama kürtajda bir zarar görmedim
Neyse atlatmışsın.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
dilemma ve nalan
çok gecmiş olsun kızlar
Rabbim bir daha yaşatmasın
hiçbirimize yaşatmasın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?