bu ne sıcak yaw yanıyor resmen sabah 8de bile
şişme havuz almak lazım balkona serinlesin çocuk
kızlar altınoluk tarafında tavsiye edebileceğiniz bebek için uygun (suyu sıcak, oteli temiz) yer var mı kaldığınız memnun olduğunuz? çok kararsız kaldık biz...
bu ne sıcak yaw yanıyor resmen sabah 8de bile
şişme havuz almak lazım balkona serinlesin çocuk
kızlar altınoluk tarafında tavsiye edebileceğiniz bebek için uygun (suyu sıcak, oteli temiz) yer var mı kaldığınız memnun olduğunuz? çok kararsız kaldık biz...
günaydın analar ve sıpalar. bebekler küçükken birkaç ay sonra uykusu düzene girer derlerdi. bizim düzennimiz buymuş demek. hergün 6 da kalkmak.
f n <DVBBNKJ UJMÖMÖ
güzel yermiş ve bana çok tanıdık geldi çıkaramadım. gerçekten assos tam kafa dinlemelik ama bu sene biraz daha aşağıya inelim dedik su sıcaklığı için. aslında en iyisi didim veya antalyaya kadar inmek ama bebek ve arabayla hiç göze alamıyoruz :)linden çiçekli bahçe var assosa yakın. internetten bi bak. otel değil pansiyon gibi. yemekleri şahane, ortam şahane, sessiz, sakin. tam kafa dinlemelik.
ikisini de beğendim ama biraz fıyatlılar, yani kuzey ege genelde böyle aslında ama... beykonağı nasıl biliyor musun?canım ben altınolukta oturuyorum altıner veya elbis olabilir ama güre tarafı dersen adrina var yeni yapılan çok güzel bir otel.
geç farkettim bu mesajı, ek gıda veriyorum ama az. bir de işe götürmezsem sabah ve akşam emmiş olacak sadece. emmeden zaten uyumuyor bir de göğüslerim şişiyor pompa işe yaramadığı için. yani mecbur götürüyorum.ek gıda vermiyormusun,bnede emziriyorum doktor verme tattır sadece dedi.ama ben sütle doymamasından korkuyorum...
maşallahüçüncü dişimizde çıktı
of off günaydın kızlar
yine canım çok sıkkın ..kızım dün gece yine çok huzursuzdu ...tam düzeldi derken ...anlamıyorum neden çok sıcaklıyor...cam açsan bir türlü açmasan bir türlü ...bide midesi bulanıyo galiba ..emziği bile verdğimde önce bi ögg yapıyo sonra tutuyo...göz çevresi hala kızarık...noldu bu kıza anlamadım ...bişiler ters gidiyor ama ...ayyy ne güzeldi uykusu yemesi düzeni ....saaati saatine ...nazar mı değdi kuzuma ...
o kadar üzülüyorum ki ...şimdi uyuyor ...olmazsa yine götürücem bugün doktora...lütfen kızım iyleşsin hanımlar dua edin ......
Günaydıııınnnn :))
güzel yermiş ve bana çok tanıdık geldi çıkaramadım. gerçekten assos tam kafa dinlemelik ama bu sene biraz daha aşağıya inelim dedik su sıcaklığı için. aslında en iyisi didim veya antalyaya kadar inmek ama bebek ve arabayla hiç göze alamıyoruz :)
ikisini de beğendim ama biraz fıyatlılar, yani kuzey ege genelde böyle aslında ama... beykonağı nasıl biliyor musun?
yada sarımsaklı ve badavut? oralar nasıldır?
bizim de 6-7 arası hep, erken yatıosa dert değil de dun demır 9 da sızdı sızana kdr kudurdu mesela cok yordu beni eşek
günaydın kızlar ve bebişler.
bugün oğluşum kreşe başladı. şimdilik tekrar izne çıkana kadar gidecek. hemen öğretmeninin kucağına atladı. allahtan sıcakkanlı bir çocuk babası gibi. iyi ki bana çekmemiş. kreş mecburi oldu şu dönem bakıcı bulamadık. izin dönüşünde bakıcı düşünüyorum. evde kendi düzeninde olması daha iyi. umarım oğluşum gününü güzel geçirir.
Günaydın melodi, oğlun daha çok küçük o kadar küçük bebişleri alıyorlar mı kreşe?
ben 3 yaşına kadar veremiyoruz diye biliyordum,
hani altı bezli v.s. a?
nasıl oluyor, nasıl bi yer verdiğin biraz bahseder misin ?
canım benim verdiğim yer 0 yaş alıyor. benim işyerimde 2 arjkadaşımın çocuğuda gidiyor. biri 8 aylık vermişti.
evet altı bezli ama onlar ilgilenecekler. benim iş yerime yakın ve meb e bağlı. sıcak insanlar çok lüx bi yer değil önemli olan çocuklara davranışları. arkadaşımın kardeşi de orada çalışmış. bu yüzden güvendim. şimdilik iznime kadar verdik. duruma bağlı ben yine de evde olsun istiyorum. kışın hastalık açısından ve düzeni için.
zaten yaş guruplarına göre öğretmenleri ayrı. benimkiyle birlikte 3 kişiler. 1 öğretmen ve birde yardımcısı var.
sadece internet yayını yok. meb yasak getirmiş? niyeyse artık. umarım sorunsuz geçer.
inşallah sorun yaşamazsın canım,
hasta olmasınlar, mutusz olmasınlar da yavrularımız. önemli olan bu değil mi,
annelik ne enteresan bi duygu değil mi kızlar?ben çocuklara tahammülü olmayan sinirli yapılı bi kadınım aslında ama oğluşuma hiç kıyamıyorum,
umarım oto kontrolu sağlarım da gereğinden fazla toleranslı olup oğlumu şımartmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?