2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

linden çiçekli bahçe var assosa yakın. internetten bi bak. otel değil pansiyon gibi. yemekleri şahane, ortam şahane, sessiz, sakin. tam kafa dinlemelik.

kızlar merabalar
yorgun geçti yine benim günüm ..mutfağı döktüm temizledim..fırın dolap derken ...
bebbişimde bi sorun var galiba o canımı çok sıkıyor ..uykusunu gayet iyi alıyor keyfi neşesi de yarinde ama gözlerinin etrafı çok kırmızı bi kaç gündür ...kayınvalideme sordum cereyanda kalmıştır diyor ...doğru diyor kalmış olabilir gece malum çok sıcak olunca açıyoruz cam kapı....
eskiler cereyan çarpması dermiş bu duruma...
ben de netten araştırdım birazcık alerjik olabilir diyor ama bu da nerden çıktı anlamadım neye alerjisi olabilir ...ben yumurtadan şüpheleniyorum ama onu da beş aylıktan beri yiyor ...gün aşırı ...onu vermiycem bi hafta falan ..geçmezse doktora gidicez...böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ...çok kafama taktım feci haldeyim kızlar ....anne olmak nee zor ne zor işmiş ....yedim kafayı resmen ...

canım ben altınolukta oturuyorum altıner veya elbis olabilir ama güre tarafı dersen adrina var yeni yapılan çok güzel bir otel.

günaydın analar ve sıpalar. bebekler küçükken birkaç ay sonra uykusu düzene girer derlerdi. bizim düzennimiz buymuş demek. hergün 6 da kalkmak.

f n <DVBBNKJ UJMÖMÖ

bizim de 6-7 arası hep, erken yatıosa dert değil de dun demır 9 da sızdı sızana kdr kudurdu mesela cok yordu beni eşek

Günaydıııınnnn :))

linden çiçekli bahçe var assosa yakın. internetten bi bak. otel değil pansiyon gibi. yemekleri şahane, ortam şahane, sessiz, sakin. tam kafa dinlemelik.
güzel yermiş ve bana çok tanıdık geldi çıkaramadım. gerçekten assos tam kafa dinlemelik ama bu sene biraz daha aşağıya inelim dedik su sıcaklığı için. aslında en iyisi didim veya antalyaya kadar inmek ama bebek ve arabayla hiç göze alamıyoruz :)

canım ben altınolukta oturuyorum altıner veya elbis olabilir ama güre tarafı dersen adrina var yeni yapılan çok güzel bir otel.
ikisini de beğendim ama biraz fıyatlılar, yani kuzey ege genelde böyle aslında ama... beykonağı nasıl biliyor musun?
yada sarımsaklı ve badavut? oralar nasıldır?

ek gıda vermiyormusun,bnede emziriyorum doktor verme tattır sadece dedi.ama ben sütle doymamasından korkuyorum...
geç farkettim bu mesajı, ek gıda veriyorum ama az. bir de işe götürmezsem sabah ve akşam emmiş olacak sadece. emmeden zaten uyumuyor bir de göğüslerim şişiyor pompa işe yaramadığı için. yani mecbur götürüyorum.

of off günaydın kızlar
yine canım çok sıkkın ..kızım dün gece yine çok huzursuzdu ...tam düzeldi derken ...anlamıyorum neden çok sıcaklıyor...cam açsan bir türlü açmasan bir türlü ...bide midesi bulanıyo galiba ..emziği bile verdğimde önce bi ögg yapıyo sonra tutuyo...göz çevresi hala kızarık...noldu bu kıza anlamadım ...bişiler ters gidiyor ama ...ayyy ne güzeldi uykusu yemesi düzeni ....saaati saatine ...nazar mı değdi kuzuma ...
o kadar üzülüyorum ki ...şimdi uyuyor ...olmazsa yine götürücem bugün doktora...lütfen kızım iyleşsin hanımlar dua edin ......

boncuk, geçmiş olsun yaa..inşallah bişiii yoktur, benim oğlan da iki gündür yine sinirli ve sıcak oldukça..sanırım yeni diş çıkacak, ağzını elletmiyor bile yavrum,
acaba seninki de dişten olabilir mi, diş çıkarmış mıydı?

en son babalar duyardaki kadir bi dizide daha oynamıştı. orda çekilmiş sanırım. ordan tanıdık gelmiştir.

bizim de 6-7 arası hep, erken yatıosa dert değil de dun demır 9 da sızdı sızana kdr kudurdu mesela cok yordu beni eşek

bizimki de zor uyuyor bazen. dün gece uyuturken her hücremden ter fışkırdı..

günaydın kızlar ve bebişler.
bugün oğluşum kreşe başladı. şimdilik tekrar izne çıkana kadar gidecek. hemen öğretmeninin kucağına atladı. allahtan sıcakkanlı bir çocuk babası gibi. iyi ki bana çekmemiş. kreş mecburi oldu şu dönem bakıcı bulamadık. izin dönüşünde bakıcı düşünüyorum. evde kendi düzeninde olması daha iyi. umarım oğluşum gününü güzel geçirir.

Günaydın melodi, oğlun daha çok küçük o kadar küçük bebişleri alıyorlar mı kreşe?
ben 3 yaşına kadar veremiyoruz diye biliyordum,
hani altı bezli v.s. a?
nasıl oluyor, nasıl bi yer verdiğin biraz bahseder misin ?

canım benim verdiğim yer 0 yaş alıyor. benim işyerimde 2 arjkadaşımın çocuğuda gidiyor. biri 8 aylık vermişti.
evet altı bezli ama onlar ilgilenecekler. benim iş yerime yakın ve meb e bağlı. sıcak insanlar çok lüx bi yer değil önemli olan çocuklara davranışları. arkadaşımın kardeşi de orada çalışmış. bu yüzden güvendim. şimdilik iznime kadar verdik. duruma bağlı ben yine de evde olsun istiyorum. kışın hastalık açısından ve düzeni için.
zaten yaş guruplarına göre öğretmenleri ayrı. benimkiyle birlikte 3 kişiler. 1 öğretmen ve birde yardımcısı var.
sadece internet yayını yok. meb yasak getirmiş? niyeyse artık. umarım sorunsuz geçer.

inşallah sorun yaşamazsın canım,
hasta olmasınlar, mutusz olmasınlar da yavrularımız. önemli olan bu değil mi,
annelik ne enteresan bi duygu değil mi kızlar?ben çocuklara tahammülü olmayan sinirli yapılı bi kadınım aslında ama oğluşuma hiç kıyamıyorum,
umarım oto kontrolu sağlarım da gereğinden fazla toleranslı olup oğlumu şımartmam

amin canım inşşalah yaşamam.
evet annelik çok garip ve enteresan bir duygu. bende çocukları fazla sevmeyen biriydim. ve sinirli bir yapım var ama oğluşum söz konusu olunca akan sular duruyor. hatta eşim biraz sert konuşsa hemen fırçalıyorum çocuğa kızma diye. dün akşam da uyumadı memsela babası ile karyolada yatıyorlardı biraz oyalandılar sonra tuğra sıkıldı. babsı kalktı kucağına alacak diye bekliyorum. hemen almayınca ağlamaya başladı babasıda baktı ne güzel ağlıyor diye hemen çıkıştım. sırf ağlamasını görmek için çocuğa kıyıyorsun dedim. biraz abattım ama elimde değil. bende kontrolümü sağlamak istiyorum. ama yemediği zaman ya da öğürünce parmağımı salllayıp yut diyorum. bende şımarsın istemiyorum umarım başarılı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…