delimavi gülmekten öldürdün beni yaaa ..harbi doğru diyosun ...çıldırmış gibiler ...
derya canım bu sıcakta ne çorabı ..çorap mı giydiriyosun ..yani bilmiyorum da ben yaklaşık bir aydır dışarı çıkarken bile çorap giydirmiyorum ..istanbul çok sıcak biliyosun ...çatlıycaz yaaa ....yatarken üstünü örtme bencee
kızlar esila çok terliyor vücudu buz gibi oluyor üstü açık yatıyor ben örtüyorum ama açıyor çoraplarını çıkardığımda resmen ıslak oluyor ayakları sizin bebişlerde böyle olan varmı niye benim kızım bukadar terliyor yaa bi problem mi var acaba
şu milletimize hastayım ya,daha 6 aylıktan başladılar sormaya emekliyormu yok şunu yapıyormu,ne emeklemesi benim oğlum yürüyor varmı bir diyeceğiniz
bu ne sıcak yaw yanıyor resmen sabah 8de bile
şişme havuz almak lazım balkona serinlesin çocuk
kızlar altınoluk tarafında tavsiye edebileceğiniz bebek için uygun (suyu sıcak, oteli temiz) yer var mı kaldığınız memnun olduğunuz? çok kararsız kaldık biz...
size anlatmadım dün büyük bir sel felaketi yaşanıyordu evde.nasılmı pazar sabahı saat 5,bir ses sanıyorum dışarıdan,eşime diyorum hayırdır kalk bak,sanıyorum iş makinası falan çalışıyor bu saatte.uykumda var o kalkmadı ben tam cama yöneldim.hayır camdan değil bu bizim evden geliyor:92:banyoda birde ne göreyim musluklara su gelen boru patlamış nazıl tazzikli fışkırıyor aman Allah ımkoş yetiş dedim vanayı kapat.banyo göl olmuş.şimdi diyorum ya bende uyuyakalsaydım yada evde olmasadık.valla o su uykuda boğardı bizi balık gibi yüzerdik:90:neyse şaka bir tarafa her yer batmadan kurtardık çok şükür,ne iş anlamadım
aynı durumdayız seninle. daha arabaya oturtunca ağlamaya başlıyor. sürekli gezmek istiyor. hava da çok aşırı sıcak. alışveriş merk gidiyoruz artık. geceleri zırt pırt uyanıyu.or. sıcak mahvettiçocuğu. sadece çıtçıtlı badiyle geziyoruz. biz mothercareden baston araba aldık yeni 100 liraya. hafif. öbürünü taşımak amelelikmiş.
bebişlerin gürleşsin diye saçını kazıtma olayına ne diyorsunuz yapmalımı,ne zaman yapmalı?
delimavi geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsınız...
melodi ben ce de büyük kızımdan biliyorum 16 aylık yürüdü ...ay neüzülmüştüm bu kız ne zaman yürüyücek diye ...şimdi oturtabilene aşkolsun...çizgi filmi bile ayakta izliyo ...minik de öyle olucak belki gerçi kardeş de olsa her bebek farklı...bu dönemlerinin tadını çıkarmak gerek ..çok hızlı büyüyorlar ...bizimki artık müziğe tempo tutmaya başladı ...oturduğu yerden koca poposunu oynatıyor bi de kafa sallıyor
bebişlerinizin saçları uzunsa kestirin bence üç numara diyolar yaaa ondan ..biz çok faydasını gördük pek terlemiyor ...doktoda son kontrolda iyi kesmişsiniz dedi
ah ah işler beni bekliyo ben bi mutfağa yöneleyim tıpış tıpış ..akşamdan yemek yaptım koydum çünkü gündüz mutfak hiç çekilmiyo buharlaşıyorum resmen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?