melodi,prop kızlar ban yardım edin yaaa sütüm çok azaldı buan rağmen doktor ek gıdaya geçme diye tuturdu ama ben geçmek istiyorum kafama göre az az meyve sularından verdim bikaç kez ama nerden başlıcam napcam bilemiyorum 5 ay 1 haftalığız yeme sorunu olsun istemiyorum ne yapsam nerden başlasam şaşırdım kaldım
cnm suyuyla başlama, püresiyle başla, nasıl başlarsan öyle gider.. cam rendede ezip püre olarak ver önce, bi de yedıgı kdr ver, aman bı kacık yesın bgn, yrn ıkı kasık yesın fln deme, ne kdr yerse, yemezse ısrar etme, yıyorsa da onunden alma.. 1 hafta meyve purelerı dene bakalım, 2. hafta muhallebılerden tattırırsın armutlu portakallı cok lezzetlı +4 hem de
ya ben demıre dısarda corba ıcırıyorum, gıttıgım restoranda ne varsa, tavuk ızgara fln yedırıorum, gecen gun cay saatıne gıttım haydari, tarator hepsınden yedırdım, dondurmayı da ayrıca yedırıyorum zaten cok sevıyo :) bence bıraz fazla takılıosunuz, ama anneler en ıyısını bılır tabı..
melodi,prop kızlar ban yardım edin yaaa sütüm çok azaldı buan rağmen doktor ek gıdaya geçme diye tuturdu ama ben geçmek istiyorum kafama göre az az meyve sularından verdim bikaç kez ama nerden başlıcam napcam bilemiyorum 5 ay 1 haftalığız yeme sorunu olsun istemiyorum ne yapsam nerden başlasam şaşırdım kaldım
tamam burcu peki hangi meyvelerden vereyim evde karpuz üzümkavun vs var yoksa elma filanmı bulayım?
Ay sabah sabah eşime sinir oldum işe gidiyodu çok neşeliydi ben gidiyorum by by dedi bende git tabi git ohhh iyisin dedim ne iyisi yahu işe gidiyorum deiaman ne işi öğrenci yok öğretmen yok kafa dinle valla dedim ben bütün gün çocuklayım dedim bende istiyorum şölee saatlerce kendimle kalmak kafa dinlemek dedim bana demezmi yav şu annelik iç güdüsü sana ne zman gelicek anneler fedakar olur yahu... sinir oldum ya bide her akşam bebeişi çıkarıyorum ya dışarı yalnız kalıyosun diyo ama onlar dışarı çıktığında ben biberon yıka bbeişin çamaşırları at vs bilumum işlerle uğraşıyorum off ya onları eve bıraktığımdada evde aklım kalıyo dışarda gezdiğimden bişi anlamıyorum imdaaat
yav desdur ne karpuzu kavunuz üzümü :) daha yenı baslıo cocuk bagırsaklarını bozar allah korusun. elma ve kayısı ve şeftaliyle başla, armut da tabi, ama su an guzel armut yok. hemen cok cesıtlı verme, kayısı ve seftalı cok az ver, bırı kabız bırı ıshal yapıo, elma agrılıklı olsun karışım yapcaksan.
canım hergün dışarda vermiyorsun ki arada olur. tavuk yiyebilir. ama ben kıyma vermem. ne eti olduğu belli değil.
dondurmayı şekerli diye vermek istemiyorum. tatlı yerine meyve yesin istiyorum.
sütün azaldıysa bu çocuk neyle beslenecek anlamadım. dr. çok fazla takılma. bak prop en güzelini yapıyor. önce sebze çorbası verebilirsin. meyve suyu yerine direk püresini ver. elma, armut ile başlayabilirsin. sebze çorbasına patates,havuç, 1 tatlı kaşığı pirinç, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koy ve pişir. suyuyla birlikte tel süzgeçten yada blendırdan geçir. yediği kadar yesin. 1 hafta sonra çorbasına kabak at. bir kaç gün sonra fasulye, bezelye vb. sebzeleri tek tek ilave et. bunu öğlen öğünü olarak ver. ikindide meyve püresi verirsin. yoğurt verebilirsin. sütün azalmış günde 500 cc süt alması lazım. yetmediği yerde devam sütü ile takviye yaparsın.
yav desdur ne karpuzu kavunuz üzümü :) daha yenı baslıo cocuk bagırsaklarını bozar allah korusun. elma ve kayısı ve şeftaliyle başla, armut da tabi, ama su an guzel armut yok. hemen cok cesıtlı verme, kayısı ve seftalı cok az ver, bırı kabız bırı ıshal yapıo, elma agrılıklı olsun karışım yapcaksan.
sağolun kızlar dediklerinizi yapıcam melodi devam sütü veriyorum zaten napıyım açmı kalsın bide benimki iştshlı maşallah öyle az buz şeylede doymuyo burcuuu ben günlerdi çocuğa karpuz suyu muz filan yediroyodumelma mevsimi diil diye vermek istemedim ama veriyim bari şeftalininde suyunu vermiştim bundan sonra hep püre vercem
muz kabız yapar dikkat et. elma her mevsim yenen bir meyve. tadı güzel olsun yeter.
peki yeşil yada kırmızı farkedermi
manik maşşallah kızına iri bir bebek.
gayet iyi annesi nazar değmesin.
sen ocak annesi misin?
yok şubat annesiyim 7 şubatta doğdu selinim boyca değil ama biraz tombikiz melodi çok oldu biliyom ama bişi daha sorcam hipp in kavanoz mamalrından var evde bolca sebzelisi elmalısı armutlusu hep 4. aydan itibaren diyo promosyon kazanmıştık dolapta duruyolar onlardan vereyim miki koruyu filan var diyolar napcam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?