2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burcu demir öyle sırtında ne kadar duruyo rahatmı orda kanguru denedinmi hiç? ben denmedim ama merak ediyorum ya durmazsa diyede boşa para vermek istemiyorum

prop o sling mi? sırta asılan var mı bilmiyorum. bende kanguru var ama koymadım daha. bakalım sığacak mı sıpam. eve götürüken rahat olur. eşimin iş yerine kadar pusetle götürüyorum.
prop kilolar nerde kıs maşşalah fıstık gibisin. ben hala veremedim fazlalıkları.
ama bu kreş yolu beni eritecek gibi.

burcu demir öyle sırtında ne kadar duruyo rahatmı orda kanguru denedinmi hiç? ben denmedim ama merak ediyorum ya durmazsa diyede boşa para vermek istemiyorum

kanguru denedım denemez mıyım, anneannesı en guzelını aldı hem de babybjörn aldık, sanıye durmadı ıcınde, ıade ettık mecburen. sadece slıngde duruo, yarım saat 40 dk duruo sırtımda onumde her yerımde, ama erkek bebeklere fazlası zararlı o yuzden en fazla markete gıdıpp gelıorum oyle, bıde dogduktan snr alıcaktın yanı slıngı ufakken daha ıyı duruodu orda

kılo fln yok, 21 kılo verdım, gobek var sadece :)) teşekkur ederım. evet slıng, sırta asılanı dıye bısı yok kı nerene baglarsan...

prop profilindeki fotoyu koysana bizim foto topiğine. oğlunu gördük maşşallah birde ana oğul görelim sizi.

ay evet ben de resmine bakıym dedim ama küçücük ya ayrıntıyı göremedim
bir de profilinde doğum tarihini gördüm ,
annnnaaam dedim,
ne kadar gençsin daha bacım,
ne zaman okul bitti
ne zaman evlendin de oğluş oldu yawss..
yeni nesil çok hızlı

kılo fln yok, 21 kılo verdım, gobek var sadece :)) teşekkur ederım. evet slıng, sırta asılanı dıye bısı yok kı nerene baglarsan...

göbek mi o nerde ben göremedim :)
sırta bağlandığını görmedim hiç. babaanesi kanguru almış. sorsalardı hemen almayın derdim. kanguruda zararlı erkek bebek için bende eşimin dükkanından eve taşırken kullanayım dedim. yarın denerim. kucakta götürmem imkansız. arabasılada otobüse binemem. hergün babamızın işi bitsin diye bekliyorum. evdeki işler kalıyor. oğluşumuda yıkarım akşam hiç olmazsa.

yemeğe çıkıyorum. sonra görüşürüz.

Son düzenleme:
aso ve barays gelmiş nasılsınız kızlar uzun zamandır yoktunuz!
bebişler nasıl?

kızlar gece bebiş sık sık uyanıyo ya emzirmeden uyumuyo tok olsa bile ama böyle alışmasınıda istemiyorum ne yapmalıyım uzun uyuması için varmıdır yolu

var burcu okudum kızım kendi kendine uyuyo gündüzleri ama gece uyanmalarında yok olmuyo atıştırmacı bebek olmaya başladı benimki dei of çözüm yollarını bi daha okuyyım bakıyım

tatlım gece de yatır kaldır yapcaksın 4-5 gun, emzırmıceksın her kalktıgında, max 1 sefer, 1 haftada alıscak ıste o da

kızlar gece bebiş sık sık uyanıyo ya emzirmeden uyumuyo tok olsa bile ama böyle alışmasınıda istemiyorum ne yapmalıyım uzun uyuması için varmıdır yolu

kendi adıma, ben sık uyanıyor ve aç değilse su veriyorum kolumda tekrar dalıyor hemen bırakıyorum yatağına...
benim fikrim şu ki bir süre sonra herşey kendiliğinden şekilleniyor, kızım eskiden emmeden kesinlikle tekrar uyumazdı şimdi en azından su içip uyuyabilşiyor. bence o kadar kafana takma, gece yatmadan gece maması verirsen yani tok yatırırsan daha uzun uyuyacaktır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…