sağol canım. evet arkadaşlarımın tavsiyesi ile verdim.
evde olup bebişine kendi bakanlar imkanınız varsa anaokuluna kadar kendiniz bakın. benim imkanım olsa çalışmam.
dün bişey yapamadım evde bulaşık yıkadım yemek yedik oğlanın çamaşırlarını yıkadım stım ve yattık. ev savaş alanı gibi. sabahta oğlanın ütülerini yaptım, bizimkiler duruyor.
bi düzen kuramadım. bebekle çok zor çalışıp ev işi yapmak.
hayır canım ben sivas lıyım eşim denizlili tatillerde geliyoz denizliye merkesde değilm ama çal bağlı bi kasaba burası merkeze gezmeye geliyoz ama okdr sıcak ki gözüm kesmiyo gelmeyi cumartesi akşam pamukkaleye gittik gezmeye ordan çıkınca bikaçsaat denizliye uğradık gece 12 de dndk eve denizliye gtt,iiğimdede ya terasa yada formçamlığa gidiyom en ferah yer orası varmı alış verişe yada gezmeye önerecn yerler
ay sen yine iyi idare ediyormuşsun melodicim,
ben, hepten kopuk vaziyetteyim, evden işe geldiğimde zaten yorgun oluyorum,
ben oğlanı emzirirken annem yemeği hazırlıyor,
ben oğlanı uyutrken çayı yapıyor, çayı içip ben de yatıyorum peşinden oğlanın,
sabah da kalkıp emzirip çıkıyorum,
çamaşıları filan hep annem yıkıyor valla,
evin içiyle alakam kalmadı ..
iyice koptum
hayır canım ben sivas lıyım eşim denizlili tatillerde geliyoz denizliye merkesde değilm ama çal bağlı bi kasaba burası merkeze gezmeye geliyoz ama okdr sıcak ki gözüm kesmiyo gelmeyi cumartesi akşam pamukkaleye gittik gezmeye ordan çıkınca bikaçsaat denizliye uğradık gece 12 de dndk eve denizliye gtt,iiğimdede ya terasa yada formçamlığa gidiyom en ferah yer orası varmı alış verişe yada gezmeye önerecn yerler
işteyim... öğrenci yok ders yok sınav yok iş yok... işteyim...
kızım evde, babası hasta... nasıl bakacak bilmiyorum...
dışarısı yanıyor, yanımda getirseydim bu sıcakta birşey olacaktı kesin 30km uzağındayım evimin...
bu şehirde kimsemiz yok, çok zormuş...
ücretsiz izin alabilmeyi o kadar çok istiyorum ki...
herşeye rağmen "sağlık olsun" diyebiliyorum, yeterki sağlığı,sağlığımız yerinde olsun...
girip çıkıyom ya görmüonuz mu aşağıda okuyom işte, böyle devamlı bi muhabbet olmadı ki katılacağım :) off bu çocuk dünden beri 3 dilim ıslak kek yedi, dokunacak diye korkuyom bı yandan da yıyo dıye yedırıyorum dengesz mıyım neyim pöff
girip çıkıyom ya görmüonuz mu aşağıda okuyom işte, böyle devamlı bi muhabbet olmadı ki katılacağım :) off bu çocuk dünden beri 3 dilim ıslak kek yedi, dokunacak diye korkuyom bı yandan da yıyo dıye yedırıyorum dengesz mıyım neyim pöff
ıslak kek mi?
naapıyon burcu sen,
bu kadarcık çocuğa şekerli şey verilir mi kıııı :26:
ay ben 2 yaşına kadar şekerli yedirmeyi düşünmüyorum,
bir kitapta yazıyor ki; işlenmiş şekeri vücut hiç bir zaman gereksinmezmiş,
ömür boyu ağzımıza koymasak gereksinmiyor düşün yani..
azcık tattırsa bişey olmaz ama demirin hayır diyeceği mama yok.
bende 2 yaşına kadar şekerli şey vermeyi düşünmüyorum.
onun yerine meyve yesin.
benimki şokellada yiyor verirsem tadına bakıyor.
ay ağzına şokella bulaşmış fotosu vardı ama eşimin cebinde kaldı.
ben tatlı abur cubur veriyorsam sonra tuzlu veriyorum tek tada alışmasın yeter
bizim sıpalar alışkın burcu birşey olmaz :))) ama enerji deposu olur uyumazsa karışmam :))
tmm hiçbir faydası yoktur elbet şekerin, zararı da yok ki :) su yasta en azından.. ne yapmayı dusunuosunuz 2 yasına bastıkları gun tmm bgn seker yıyebılır dıye o gun mu verceksınız kı tam :)) benım ıcın yemesının sakıncası yok yesın ne ıstıyosa, abartmadıgı surece yedırırım.. yumurta beyazını da yedırıyorum ben menemenle fln alerjı fln yapmadı, o yuzden beklememe gerek yok beyazını vermek ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?