2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay sen yine iyi idare ediyormuşsun melodicim,
ben, hepten kopuk vaziyetteyim, evden işe geldiğimde zaten yorgun oluyorum,
ben oğlanı emzirirken annem yemeği hazırlıyor,
ben oğlanı uyutrken çayı yapıyor, çayı içip ben de yatıyorum peşinden oğlanın,
sabah da kalkıp emzirip çıkıyorum,
çamaşıları filan hep annem yıkıyor valla,
evin içiyle alakam kalmadı ..
iyice koptum

bende genelde alışverişe foruma yada terasparka gidiyorum bide kipa avm açıldı oradada güzel mağazalar varmış ama daha gidemedim.gezmek içinde ağlayan kayaya gidebilirsiniz denizliye 50 km orada hocanın yeri diye bir restoran var çok güzel ,yolunuz düşerse tavsiye ederim.pamukkale falanda baya sıcaktık karahayitede uğrasaydınız küçücük bir yer ama ben seviyorum.

ne idaresi ayol evin yarısı temzi süpürülmüş yarısı pis. pazar yapacaktım eşim çalışınca kaldım. çamaşırlarımı azalttım. banyo berbat halde. bu akşam oğlan erken uyursa temizliycem.
anneler olmasa halimiz duman. bende annem varken sağolsun çamaşırlarımı yıkıyordu.yemek hazır ohhh! dedim anne bigün gelde perdelerimi at makinaya. evde çok işim var. valla kıyabilsem cumartesi oğlanı kreşe gönderip evi bir güzel dezenfekte etmem lazım. bakalım napıcam.

hoşgeldin cnm dişleriniz hayırlı olsun bende sivaslıyım

işteyim... öğrenci yok ders yok sınav yok iş yok... işteyim...

kızım evde, babası hasta... nasıl bakacak bilmiyorum...

dışarısı yanıyor, yanımda getirseydim bu sıcakta birşey olacaktı kesin 30km uzağındayım evimin...

bu şehirde kimsemiz yok, çok zormuş...

ücretsiz izin alabilmeyi o kadar çok istiyorum ki...

herşeye rağmen "sağlık olsun" diyebiliyorum, yeterki sağlığı,sağlığımız yerinde olsun...

evet çalışan bayan olmak zor ..hem iş hem ev ..
bi de ebek olunca ..ama bebekleriniz önemli ev işleri bir şekilde hallolur ..
derya demek sivalısın ..benim memlekette sana pek uzak değilmiş
ben de kayısılar diyarı malayalıyım
diğer arkadaşlar nerdeler pek uğramıyorlar ...prop bugün yok galiba
linden delimavi başkaa unutum valla eskiden daha yoğundu sayfamız ..herkes tatilde mi yaaa

bende sıkılıyorum işim var ama başlayamadım sıcaktan. klimam yok ter içindeyim.
peki senin kuzuya kim bakıyor?

dünyada ne çok sivaslı var ayol
benim de kocam sivaslı,
oğlum bi şey için ağlasın hemen şunu diyor ;
oğlum bir sivaslı ağlamaz

girip çıkıyom ya görmüonuz mu aşağıda okuyom işte, böyle devamlı bi muhabbet olmadı ki katılacağım :) off bu çocuk dünden beri 3 dilim ıslak kek yedi, dokunacak diye korkuyom bı yandan da yıyo dıye yedırıyorum dengesz mıyım neyim pöff

ıslak kek mi?
naapıyon burcu sen,
bu kadarcık çocuğa şekerli şey verilir mi kıııı :26:
ay ben 2 yaşına kadar şekerli yedirmeyi düşünmüyorum,
bir kitapta yazıyor ki; işlenmiş şekeri vücut hiç bir zaman gereksinmezmiş,
ömür boyu ağzımıza koymasak gereksinmiyor düşün yani..

kıs allah seni ne etmeye hiç çocuk yedi diye 3 dilim kek verilir mi? inşallah dokunmaz. içinde yumurta beyazı da var ağır gelmez umarım.
denize gitiğimizde marketten kakaolu kek almıştık. nasıl bakıyor gözüme vereyim diye verdim bayıla bayıla yedi ama az verdim tabi. bu çocuk anası gibi çikolataları şeyleri sevecek belli. inşallah meyveleride sever.

azcık tattırsa bişey olmaz ama demirin hayır diyeceği mama yok.
bende 2 yaşına kadar şekerli şey vermeyi düşünmüyorum.
onun yerine meyve yesin.
benimki şokellada yiyor verirsem tadına bakıyor.
ay ağzına şokella bulaşmış fotosu vardı ama eşimin cebinde kaldı.

merhaba anneler
herkes iyidir umarım
bende koşuşturmcalı bi hayat içinde yaşayıp gidiyorum walla
ev iş oğluş derken günler su misali valla 10 gün sonra 9 aya girecez

evet çalışan anne olmak zor ama
ne yapalım evden önce ataberk ve eşim gelir walla
ev kimin umrumda kasmayın kendinizi boşverin

ben tatlı abur cubur veriyorsam sonra tuzlu veriyorum tek tada alışmasın yeter
bizim sıpalar alışkın burcu birşey olmaz :))) ama enerji deposu olur uyumazsa karışmam :))

Son düzenleme:

sen ne diyosun tatilde dondurma yiyoruz, çeşmede bir cafedeyiz, eşim diyor ki bağırıyor bana da verin diye, azıcık vereyim nolur filan,
hayır dememe kalmadan, babasının elinden dondurma külahını iki eliyle kapıp ağzına doldurdu, zor aldık elinden köpeciğin,
bi de nasıl cıyak cıyak bağırıyor geri verin diye
benimki de babasının tarafından almış belli ki, bayılıyor hamurişi, ekmek, lavaş, börek yemeye..nasıl başa çıkacam bakalım,bi de tombul diye vermek istemiyorum ama:26:

tmm hiçbir faydası yoktur elbet şekerin, zararı da yok ki :) su yasta en azından.. ne yapmayı dusunuosunuz 2 yasına bastıkları gun tmm bgn seker yıyebılır dıye o gun mu verceksınız kı tam :)) benım ıcın yemesının sakıncası yok yesın ne ıstıyosa, abartmadıgı surece yedırırım.. yumurta beyazını da yedırıyorum ben menemenle fln alerjı fln yapmadı, o yuzden beklememe gerek yok beyazını vermek ıcın

2 yaşından sonra lap diye o gün eline şeker torbasını vericem
yok tabii öyle bi şey ama, ne bileyim ben mesela çayına ya da mamasına şeker katmayacağım,
işte kırk yılda bir doğum günü filan olursa o zaman pastadan yemesine müsade ederim tabii ama,ben zaten evde tatlı bulunduran bir tip değilimdir, tatlı yapmam zaten bilmem de, ama yediğimiz tek tatlı dondurmadır, onu da kaptı zaten elimizden paşa

benim kızım daha ne tatlıyı nede tuzluyu bilmiyor şeker ve tuz daha vermedim.
en azından bir yaşına kadar vermeyi düşünmüyorum.tatsız tuzsuz yiyo yavrucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…