bonjour madammes :) haahahaha fransızcam bi harika
ben öğlen kabak yedircem camışa, ama erişteli başka bi mama vermiştim bi zaman, hipp miydi acaba, ay yzma nedeni parça büyüklüğüyle de ilgili oluyo sanırım, o büyüklükte veriosan ver. ben eriştenin kendini bile yediriom peynirli cevizli çok güzel yiyo. aaaaaa dün demir ilk defa bi yemeği reddetti maymun etti beni sokakta, mis gibi tavuk suyu çorba söyledim ona terbiyeli, bi kitledi ağzını, çok da lezzetliydi, acaba ekşisi mi çok geldi.. ben de mecburen köfte söyledim ona, çorbayı da kendim içtim :)
vay canavar analar vay demek bebelerinizi ısırıp ham yapıyorsunuz.
yazık yaw ben ısırmıyorum pek yani dişimle gıdıklıyorum hiç ağlatmadım öyle.
bol bol öpüyorum her yerini.
kuzum akşamları kreşten almaya gidince yanağımı öpüyor. yani ağzını açıp bütün suratımı tükürük yapıyor öpmesi böyle
sonra başını omzuma koyuyor. ay bebişim benim yaaa bazen içim acıyor onu bıraktığım için.
büyük ihtimal bu kreşten alıyorum. başka yere vericem denemek için hoşuma gitmeyen şeyler var konuştum düzelmedi.
zaten çocuğunu burdan alan bir bayanla görüştüm memnun olmadığını söyledi. izne çıkana kadar diğer tarafı deneyeyim diyorum.
kızlaaaaaaaarrrrrrr biraz önce kızıma su verirken farkettim ....teyzeleri ilk dişimiz çıkmış ...çok mutluyuuuuummmm
kızlaaaaaaaarrrrrrr biraz önce kızıma su verirken farkettim ....teyzeleri ilk dişimiz çıkmış ...çok mutluyuuuuummmm
hayırlı olsun dişinizbizdede öyle olur kopekop dişi ilk gören hediyeyi alır
selam arkadaşlar kardeşimin düğünü vardı izinliydim bi kaç haftadır gelemedim bi türlü.
Benim kızım ço kötü kabardı arkadaşlar sıcaktandır herhalde dmi dra götürmedim isilik dediler bende sürekli dra götürmiyim dedim aranızda böyle olan varmı ne yapmalıyım hergün banyo yaptırıyorum ama geçmedi sivri sinek ısırmış gibi her yeri şiş yavrumun
kreşemi vermeye başladın oğluşunu çalışan annelerin işi gerçekten çok zor hep bi sorun istediğin gibi bi türlü baktıramıyosun bebişe allah yardımcımız olsun bende hep annemle sorunlar yaşıyorum biliyosun bizim kız gezmeyi sevmiyo otomobili sevmiyo kıyameti koparıyo binince annemde sürekli memlekete gitmek istiyo bende hep izin alamamki buyüzden sürekli sorun oluyo bakalım nereye kadar gidicek böyle. Sende inşallah istediğin gibi bi kreş bulursun
canim cok gecmis olsun insallah önemli birsey degildirkimseler yok herkes uykuda bende uyku filan kalmadı.melisa çok kötü kustune yatak ne halı hiç bişey kalmadı.ilk kez böyle oldu nedense yatarken bi sağa dönüyor bi sola dönüyordu, bi türlü rahat yatamadı yavrum en sonunda kustu şimdi uyudu ama halada rahat değil.eşim işte aradım bi daha kusarsa annemleri ara hast.götürn dedi işallah bi daha kusmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?