selamın aleyküm

kabus gibi bir gece geççirdik biz. gece 4 saat fln uyudu demir toplamda, ben 2.5, bütün gece ağladı mızladı, of of.. televızyon fln actım sabahın 4unde oyle oturduk onu ızledık, emmedı uyumadı bagırdı cagırdı.. sbh uyuduk azıcık, kalkınca dvm ettı, ben de calpol verdım azıcık sakinleşsin diye.. snr 1 saat gecmeden atesı yukselmeye basladı, aha dedım noluoz, hemen doktora.. baktı ates 37.8, calpole ragmen hem de.. kulak burun cıgerler temız, bogaz kırmızı, ama dedı butun gece agladıysa ondan da olabılır, diş çıkıcakmıs artık nıhayet şişmiş davul gıbı, tahlıl ıstedı, calpol verdıgım ıcın asıl atesını bılemedı.. kan verdık, temız cıktı, ıdrar bekledım 1 saat yapmadı ınat ettı, eve geldık uyudu, bekle babam bekle.. uyurken yaptı, hadı gerı goturduk, e o da temız, ama aglıyor da aglıyor yanı.. hasta fln dııl, neden aglıyor? dişe bagladık artık.. gider ayak hasta olcak sandım ödüm koptu, dişse mıçtık yani kaç gunde cıkar allah bılır.. o kdr yorgun ve uykusuzum kı
ıslerı kolayladım evet, salonla banyolar kaldı temzılencek bı tek, ütüler bıttı, valız lıstelerı hazır koltuga yayıldı, valıze son gun koyacam.. ama cok uykusuzum yaaaa

(((
burcunameyı yenı mı gordun, aşkolsun boncuk :)