Kızlar ve bebişleri günaydıııın..
sizler evinzde mışıl mışık uyurken bu kardeşiniz çalışıyor bugün yaa

bankacı olmak ne kötü ya, resmi tatil ilan edilmedikçe çalışıyorsun, şöyle 10 gün tatil yapamadım..
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..
be pazartesi süt iznimi kullandım dolayısıyla, hafta sonu ile birlikte 6 gün evdeydim,
bunu fırsat bilen oğluş beni bitirdi

kudurk bir dana oldu kızlar görmeniz lazım,
bir de bebekler kucak ister ya, benimki de ayakta durmak istiyor, sabahtan akşama kadar ayakta dursa yorulmayacak dana..bi de ben de bel fıtığı var, dayanamıyorum artık belimin ağrısına..bu altı günde beni öldürdü, nasıl snirli, iştahı kesildi, ağlıyor yemek yememek için resmen, sadece kahvaltı, anne sütü ve su..sanırım üst dişler patlayacak ama artık patlasa..dün eşlerimizi erkek erkeğe takılacaktı, kuzanimdeydim ben de , Allah'ım kudurdu resmen, öğlende daha fazla kudurabilmek için uyumak istemiyor resmen , ağlıyor uyumamak için, zorla emzirip uyutuyorum bu sefer uyusa bile uykusunda ağlamaya devam ediyor dana:26:
neyse sonra kalktı, semizotu yapmıştım mis gibi, öldür Allah yemedi, midesi bulanıyor semizotundan, boğazına dolanıyor sanırım, ( küçükken ben de semiz, ıspanak ve pırasayı sevmezdim- boğazımı sarardı resmen ytamazdım ) sanırım bana çekmiş, bi daha zorlamıycam, neyse ben hiç bi şey yemedi diye üzülürken, 1 tatlı kaşığı acılı kısır( bulgurundan) bir tane de kocaman sosisli börek götürdü, hem de ısıra ısıra, içinden sosisleri çıkarıp yedi, bir görseniz ne tatlıydı

işte o zaman tamamen anladım ki bu çocuk semizotunu sevmiyor..
sizinkiler nasıl neler yaptıar bayramda..bayramlık fotosunu çektim ama nete girip de gönderemedim iş yerimin adresine, hafta sonu göndereyim de buraya da eklerim..
c u everybody...